reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

My juz w domku,było szybkie zaliczenie spacerku ,bo przeciesz formuł:baffled:
Dzieciaczki oczywiscie przed domem,maz jak Kubicy sie jednak nie powiodło to usnał,a ja wiadomo na kompie:eek:
TYNIA I WIKI miałas prawo zle sie czuc,po tej zimnicy w parku.
NATALKO90 fajnie ze malowanie juz za Toba,ale ta mama o Ciebie dba,dobrze ze jest przy tobie:tak:

reklama
My tez po spacerku,ale za to dlugim:-D:-D:-D5 godzin tam bylismy:baffled:
ROKSANA-u Ciebie duzo robi to,ze nie jesz kolacjii:tak:Ja tez nie jem,przynajmniej staram sie ,a jak jem to o 18 najpozniej i tez jakos waga mi sama leci w dol:-)
NATALKA-a lozeczko i takie rzeczy juz masz???

Ale jestem padnieta po tym dworze:eek::eek::eek:

tynia i wiki na free call to wiem ze sie swoj post code wysyla ale nie pamietam na jaki numer niestety :-:)-:)-(
doris78 ale dlugi spacerek sobie zrobiliscie:-D nie dziwie sie ze jestes padnieta. a Ty taka chudzinka i jeszcze kolacji nie jesz :szok: A ja lozeczka nie mam jeszcze narazie sie rozgladam i wlasnie nie lapie sie w tym bo np w argosie to nie wiem czy bez materaca sa tylko te lozeczka gdzie jest napisane ze nie ma czy wszystkie sa bez bo ja bym chciala od razu z materacem ale nie wiem czy tak jest :sorry: a tak to mam troche pierdul dla maluszka no ale jeszcze duze zakupy przedmna :tak: za tydz w weekend za komoda musze lazic bo w mojej szafie sie rzeczy dzidzki nie zmieszcza :-p

hej dziewczynki!
Odnosnie mieszkania to juz jestem urzadzona i wszystko jest osuszone,w zeszlym tygodniu mielismy kolejny klopot z rura,tym razem od prysznica-wiele szkod nie narobila no ale przez caly dzien nie mielismy wody :wściekła/y: Landlord troche obibok,ale tlumaczy sie tym ze 6dni w tygodniu pracuje no i ma niewiele czasu :no:
Brzuchol mi rosnie i za nic na swiecie nie bylabym go w stanie ukryc :-D poki co jeszcze nie przekroczylam magicznej wagi 60kg ale pocieszaja mnie ze wszystko jeszcze przede mna :sorry:
katin jezeli nie masz nic przeciwko to ja z checia zajrze do ciebie we wtorek na chwilke ;-)

natalka w ikei maja łozeczka tez bez materaca ale ze to tanie bo juz za 30 funtow kupisz bardzo ladne a materac to kosztuje 25:-):-)wiem bo my w domku mamy juz lozeczko tzn kasia sobie kupila i bardzo ladne

tynia i wiki no to nawet nie wiedzialam ze tam takie tanie ? bo razem to wyjdzie nie cale 60 funtow wiec malo :-) pojede w weekend to zobacze a ona ma to za 30 funtow i jest fajne ? bo mi sie podoba takie jedno w argosie ale kosztuje 180 bez materaca to jak jeszcze materac bym miala kupic to za duzo troche :-(

mojadzidzia to fajnie masz ze nie masz jeszcze 60kg ;-) ja jestem mniej niz Ty w ciazy a juz tyle przytylam ze szok :szok::-( juz mam nooo ponad 60 a przed ciaza bylo tak 44 - 45 kg zazdroszcze Ci :tak::tak::tak::tak:

dzien dobry
ale pogodas nie:no::no::no:czyli dzis w domu spedze dzien:-(
ja po weekendowej pracy-nareszcie.jaks dziwna jestem-strasznie zmeczona(2 razy do malej w nocy wstawalam)i do tego obudzile sie o 6.10:wściekła/y:
natalka90-wiem ze z interchange jezdzi 620.na 100%.bo ten autobis jezdzi do mnie i pare razy juz nim jechalam.
doris-ile ja bym dala z taka figure jak twoja.moja dieta hmmm:baffled: ja jak jestem glodna to mi slabo.
na czwartek jestem umowiona z fryzjerka:-) bede miala nowe wloski. kupilam juz sobie blad farbe i mam nawet upatrzona fryzure.ale sie ciesze:tak:

Czesc:-):-)
No pogoda sie pospula:-(ale tak i tak jak na anglie,to juz dawno takiej deszczowej pogody nie bylo:tak:
AGNIESZKAUK-widze ze Twoja to tez ranny ptaszek,ja tez mialam dzisiaj pobudke przed 6 :szok::szok:
A jaka fryzure sobie upatrzylas?tak zupelnie krotka??
NATALKA-mozesz na ebayu kupic fajne lozeczka za niewielka cena ,a materac sobie nowy kupic:-)ja tak zrobilam:tak:
TYNIA I WIKI-i co masz darmowe smsy i minuty??

No dziewczyny pobudka:-):-):-)

reklama
Cześć dziewczyny
Dziś pogoda brzydka to frekwencja na forum będzie :-D:-D:-D.
AgnieszkaUK Często Ci Nikola wstaje jeszcze w nocy:confused::confused:
Katin ja chyba jednak nie będę mogła jutro zajrzeć. Chyba że przyszłabym tylko do Was na chwilę tak koło 12 :confused::confused:
Tynia i wiki o jakie Ty free call pytałaś:confused: Bo ja mam taką taryfę że za każde załadowane 10 funtów dostaje 50 minut do Polski (i nie tylko, bo kiedyś dzwoniłam do cioci do Hiszpanii) i nie tylko na stacjonarne.
Doris78 Ty się odchudzasz :szok::szok::szok::szok: czy tak musisz dbać o linię;-):-D

Do góry