reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

katin - bardzo chetnie, prosze podaj, jakos sie umowimy po weekendzie

mojadzidzia - udalo Wam sie w koncu oszuszyc to mieszkanie? i jak wlasciciel w porzadku? wyremontowal je po tej katastrofie?

reklama
Hej
My dzisiaj w ilkley bylismy i deszcz nas zlapal:szok:
katin- ja jak mam robic spozywcze zakupy to tez mnie trafia- zlo konieczne dla mnie i strata czasu:wściekła/y: A to spotkanie u ciebie to kiedy? We wtorek?
mojadzidzia- no wlasnie ja tez ciekawa jestem jak tam sie wszystko potoczylo z chatka:tak:
doris78- a ty pewnie kube chcesz zajac zeby mu super pomysly do glowy nie przychodzily, co?:-D:-D;-) I ja tez chetna jestem na piatek
kasiaj- a ty jeszcze masz pomoc czy juz wyjechala?????????? A co do telefonow to mnie najbardziej rozbraja chcesz to wybierz 1 chcesz cos tam wybierz ........ i tak w kolko:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Spiochy jedne jestescie ostatnio:-p:-p

Hej dziewczynki przyleciałam wczoraj wieczorem:tak:.Koniec laby a szkoda :-(.Widzę że tylko Doris tęskniła:-p.Kompletnie nie wiem co u was słychac :no: bo wieki tu nie zaglądałam:zawstydzona/y:.Wszystko mnie boli po podróży bo jak zwykle obładowałam się tak że szkoda gadac:zawstydzona/y:.Mało spałam i ogólnie jestem do niczego a czeka mnie dzisiaj imprezka u Ampar a jutro rano usg:szok:.Pozdrawiam odezwe się jutro:tak:;-).

Spiochy wstawac!!!!na niebie ani jednej chmurki:-D:-D
Ja miałam plan na dzisiaj i okazało sie ze nawigacja nam padła:-(ale to nic nie szkodzi zaliczymy jakis pakr:tak:
KasiaJ własnie jestem umowiona z dziewczynami na wtorek o 11 wie moze i Ty przyjedziesz wtedy
Ja to dopiero mam mieszkanko małe,ale mysle ze damy rade.
Wiec jak ktos ma jeszcze ochote to zapraszam:tak:wtorek o 11

Czesc :-):-)
Ja juz od 5.40 na nogach:szok::szok::wściekła/y:Dawid poztanowil wstac tak wczesnie:rofl2:
Kasia8118-NO to wizyta na usg akurat w pore przyszla:-)
KATIN-ty masz male pokoje??bys musiala przyjechac do Sylwii jak ona robila:-D:-D
No i ja chetnie wpadne:-)
ampar-troche te jego ostatnie wyczyny daly mi domyslenia:-D:-D
Ale juz jest ok,Kuba nie musial nic dawac ze skarbonki,z czego sie bardzo cieszy:tak:a my auta nie musielismy robic(no oprocz pastowania)bo juz go nie mamy:-D
MOJADZIDZIA-a jak tam twoj brzuszek???rosnie??duzo mala kopie?/

Kasia8118 jak możesz :-D:-D:-D:-D wszystkie bardzo tęskniłyśmy. A Ty to mi się nawet dzisiaj śniłaś :-D:-D:-D
I za Mojądzidzią też tęskniłam chociaż jej nie znam. Jak tam mieszkanko?
Doris78 no to się Kubie upiekło z tymi oszczędnościami życia :):-D:-D:-D
KasiaJ z prądem i gazem przez telefon też mam przykre doświadczenia.

Miłego dnia dziewczynki.
Wiecie co ja wiem że po dwóch dniach jazdy na rolkach i niejedzenia kolacji to trochę niemożliwe ale nie mam 1 kg. Pewnie trochę wody nie mam. Zamelduje za 2 dni efekty. A jak się okaże że to tak daje to..... Jedna godzina jazdy na rolkach spala się 444 kalorie (przy mojej wadze):-D:-D:-D:-D

roksana no to ladnie widze ze jazda na rolkach Ci sluzy :tak:
agnieszkauk a jak tam Twoje odchudzanie??

pokuj mam juz pomalowany :tak::tak::tak: wczoraj od rana do nocy balagan i teraz jeszcze koncza robic ja to tylko palcem pokazuje :-D no i nie siedze wogole w nim narazie tylko spie z mama bo ona mowii ze farb nie moge wdychac ...

wiecie jaki autobus jedzie z interchange do tego szpitala na bd 9 bo ja zapomialam ale wydaje mi sie ze 618 czy jakos tak ale nie jestem pewna a w srode mam to badanie na cukier :baffled:

Milego dnia kobietki :-):-):-)

reklama
witam was kobietki ja pisze dopiero teraz bo rano zakupy i tak zeszlo az do teraz:-):-):-)nie wie moze ktoras z was jak sie robi freecall w o2 bo ja probuje ale cos mi to nie wychodzi:wściekła/y::wściekła/y: dzis sie swietnie czujwe nie to co wczoraj siedzialam pod kodra a zimno mi bylo dzis to mige biegac jak szalona dobrze ze mi przeszlo a i udalo mi sie ugotowac obiadek wczoraj a muslalam ze nic z tego nie bedzie :happy2::happy2::happy2: milego dnia moze pozniej sie odezwe jak bede miala czas

Do góry