reklama
ampar3
Fanka BB :)
Hej
My dzisiaj w ilkley bylismy i deszcz nas zlapal
katin- ja jak mam robic spozywcze zakupy to tez mnie trafia- zlo konieczne dla mnie i strata czasu
A to spotkanie u ciebie to kiedy? We wtorek?
mojadzidzia- no wlasnie ja tez ciekawa jestem jak tam sie wszystko potoczylo z chatka
doris78- a ty pewnie kube chcesz zajac zeby mu super pomysly do glowy nie przychodzily, co?
;-) I ja tez chetna jestem na piatek
kasiaj- a ty jeszcze masz pomoc czy juz wyjechala?????????? A co do telefonow to mnie najbardziej rozbraja chcesz to wybierz 1 chcesz cos tam wybierz ........ i tak w kolko

Spiochy jedne jestescie ostatnio

My dzisiaj w ilkley bylismy i deszcz nas zlapal

katin- ja jak mam robic spozywcze zakupy to tez mnie trafia- zlo konieczne dla mnie i strata czasu

mojadzidzia- no wlasnie ja tez ciekawa jestem jak tam sie wszystko potoczylo z chatka

doris78- a ty pewnie kube chcesz zajac zeby mu super pomysly do glowy nie przychodzily, co?

kasiaj- a ty jeszcze masz pomoc czy juz wyjechala?????????? A co do telefonow to mnie najbardziej rozbraja chcesz to wybierz 1 chcesz cos tam wybierz ........ i tak w kolko

Spiochy jedne jestescie ostatnio

kasia8118
Hej dziewczynki przyleciałam wczoraj wieczorem
.Koniec laby a szkoda :-(.Widzę że tylko Doris tęskniła
.Kompletnie nie wiem co u was słychac
bo wieki tu nie zaglądałam
.Wszystko mnie boli po podróży bo jak zwykle obładowałam się tak że szkoda gadac
.Mało spałam i ogólnie jestem do niczego a czeka mnie dzisiaj imprezka u Ampar a jutro rano usg
.Pozdrawiam odezwe się jutro
;-).

katin
mama Natalki i Huberta
Spiochy wstawac!!!!na niebie ani jednej chmurki

Ja miałam plan na dzisiaj i okazało sie ze nawigacja nam padła:-(ale to nic nie szkodzi zaliczymy jakis pakr
KasiaJ własnie jestem umowiona z dziewczynami na wtorek o 11 wie moze i Ty przyjedziesz wtedy
Ja to dopiero mam mieszkanko małe,ale mysle ze damy rade.
Wiec jak ktos ma jeszcze ochote to zapraszam
wtorek o 11

Ja miałam plan na dzisiaj i okazało sie ze nawigacja nam padła:-(ale to nic nie szkodzi zaliczymy jakis pakr

KasiaJ własnie jestem umowiona z dziewczynami na wtorek o 11 wie moze i Ty przyjedziesz wtedy
Ja to dopiero mam mieszkanko małe,ale mysle ze damy rade.
Wiec jak ktos ma jeszcze ochote to zapraszam

katin
mama Natalki i Huberta
Kasia8118 witam w domu,wszystkie teskniłysmy,

doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Czesc :-):-)
Ja juz od 5.40 na nogach

Dawid poztanowil wstac tak wczesnie
Kasia8118-NO to wizyta na usg akurat w pore przyszla:-)
KATIN-ty masz male pokoje??bys musiala przyjechac do Sylwii jak ona robila

No i ja chetnie wpadne:-)
ampar-troche te jego ostatnie wyczyny daly mi domyslenia

Ale juz jest ok,Kuba nie musial nic dawac ze skarbonki,z czego sie bardzo cieszy
a my auta nie musielismy robic(no oprocz pastowania)bo juz go nie mamy
MOJADZIDZIA-a jak tam twoj brzuszek???rosnie??duzo mala kopie?/
Ja juz od 5.40 na nogach

Kasia8118-NO to wizyta na usg akurat w pore przyszla:-)
KATIN-ty masz male pokoje??bys musiala przyjechac do Sylwii jak ona robila

No i ja chetnie wpadne:-)
ampar-troche te jego ostatnie wyczyny daly mi domyslenia

Ale juz jest ok,Kuba nie musial nic dawac ze skarbonki,z czego sie bardzo cieszy

MOJADZIDZIA-a jak tam twoj brzuszek???rosnie??duzo mala kopie?/
Kasia8118 jak możesz 

wszystkie bardzo tęskniłyśmy. A Ty to mi się nawet dzisiaj śniłaś 

I za Mojądzidzią też tęskniłam chociaż jej nie znam. Jak tam mieszkanko?
Doris78 no to się Kubie upiekło z tymi oszczędnościami życia

KasiaJ z prądem i gazem przez telefon też mam przykre doświadczenia.
Miłego dnia dziewczynki.
Wiecie co ja wiem że po dwóch dniach jazdy na rolkach i niejedzenia kolacji to trochę niemożliwe ale nie mam 1 kg. Pewnie trochę wody nie mam. Zamelduje za 2 dni efekty. A jak się okaże że to tak daje to..... Jedna godzina jazdy na rolkach spala się 444 kalorie (przy mojej wadze)

I za Mojądzidzią też tęskniłam chociaż jej nie znam. Jak tam mieszkanko?
Doris78 no to się Kubie upiekło z tymi oszczędnościami życia

KasiaJ z prądem i gazem przez telefon też mam przykre doświadczenia.
Miłego dnia dziewczynki.
Wiecie co ja wiem że po dwóch dniach jazdy na rolkach i niejedzenia kolacji to trochę niemożliwe ale nie mam 1 kg. Pewnie trochę wody nie mam. Zamelduje za 2 dni efekty. A jak się okaże że to tak daje to..... Jedna godzina jazdy na rolkach spala się 444 kalorie (przy mojej wadze)

N
natalka90
Gość
roksana no to ladnie widze ze jazda na rolkach Ci sluzy 
agnieszkauk a jak tam Twoje odchudzanie??
pokuj mam juz pomalowany

wczoraj od rana do nocy balagan i teraz jeszcze koncza robic ja to tylko palcem pokazuje
no i nie siedze wogole w nim narazie tylko spie z mama bo ona mowii ze farb nie moge wdychac ...
wiecie jaki autobus jedzie z interchange do tego szpitala na bd 9 bo ja zapomialam ale wydaje mi sie ze 618 czy jakos tak ale nie jestem pewna a w srode mam to badanie na cukier
Milego dnia kobietki :-):-):-)

agnieszkauk a jak tam Twoje odchudzanie??
pokuj mam juz pomalowany

wiecie jaki autobus jedzie z interchange do tego szpitala na bd 9 bo ja zapomialam ale wydaje mi sie ze 618 czy jakos tak ale nie jestem pewna a w srode mam to badanie na cukier

Milego dnia kobietki :-):-):-)
reklama
tynia i wiki
witam was kobietki ja pisze dopiero teraz bo rano zakupy i tak zeszlo az do teraz:-):-):-)nie wie moze ktoras z was jak sie robi freecall w o2 bo ja probuje ale cos mi to nie wychodzi
dzis sie swietnie czujwe nie to co wczoraj siedzialam pod kodra a zimno mi bylo dzis to mige biegac jak szalona dobrze ze mi przeszlo a i udalo mi sie ugotowac obiadek wczoraj a muslalam ze nic z tego nie bedzie 

milego dnia moze pozniej sie odezwe jak bede miala czas

Podziel się: