reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc
Tynia i Wiki masz racje jest chłodno ,ale nie narzekajmy.
Tez pije kawusie,i zaraz zabieram sie za porzadki,od pewnego czasu własnie sprzatam w piatek a sobote juz mam luzniejsza . Dawid w piatki jest juz w domu o14.30 wiec mozna sobie cos zaplanowac.:tak:

Ja siedzę już gotowa do drogi czekam na mojego męża pracoholika:baffled:
Za godzinę ruszamy:-):-)

Trzymajcie się dziewczynki. W środę już wracam i wtedy pewnie się odezwę:-)

dzien dobry
wczoraj mialam szalony dzien.:-) moj remi chyba nerwicy sie nabawi.
zamowilismy sobie internet z "3" a dodatkowo gratis powinnismy otrzymac laptop,a przyslali nam notebook.i co wyczytalam ze strony internetowej "3" ze nootebook ma drozszy abonament niz laptop, no i remi zadwonil sie zapytac.czekam 30min-przelaczali go z jednego konsultanta do drugiego.jak sie zdenerwowal-takie glupoty mu gadali:no::no:szkoda gadac.w sumie nic sie nie dowiedzielismy.nawet nam nie powiedzili-bo nikt nie wiedzial-ile bedziemy placic miesiecznie za internet.jeden facet stwierdzil, ze ł10:no: debile,siedza przy tel i nic nie wiedza,rownie dobrze ja tam bym mogla pracowac.
dzis wyciagam meza na kulki na bd8:-)ale sie ciesze.
aaa i jeszcze jedna historia z wczoraj.remi nie mial ochoty na obiad i ubzdurasl sobie miesko z grilla.pojechal wiec do rzezni i zamowil sobie 1.5kg zebere.ten gosciu co mu je sprzedawal przekroil je jeszcze na pol,tak jak remi mu kazal.
przyjezdza do domu, opowiadami jak te zeberka sa pociete, a ja wyciagam je z reklamowki a tu SCHAB:szok::szok::szok::szok::szok: ALE REMI SIE WKURZYL:-D:-D
w sumie dobrze bo za schab bylo mam z 3kg zaplacil ł1.60, ale jak wiecie schabil byl lekko suchy:-):-) a nie mogl pojechac zaminic bo bylo 30 min do zamkniecia i straszne korki:-(tylko zabic tych kretynow:crazy:

Czesc dziewczyny:-):-)
Ja dzisiaj jestem uziemniona :wściekła/y:czekam na paczke,bo jutro jedzie rodzinka do Polski i maja zabrac wlasnie ta paczke:tak:tylko ciekawe czy dzisiaj dojdzie:baffled:
KATIN-ja tez jestem bardzo chetna na taki wieczorny wypad bez dzieci:-)i chinska tez jest ok,bo mam ochote tam isc juz od jakiegos czasu a nie ma chetnego zeby tam ze mna poszedl:-D:-D
AGNIESZKAUK-oj widze ze u Was wiecznie cos sie dzieje:tak:no ale z mieskiem jestescie przynajmniej zarobieni:-D
ROKSANA-kochana nie musisz zawsze do mnie posta pisac,jak nie ma co:-D:-D:-Dnie przejmuj sie tak:-)
4MUCHY-no niezla Julka jest:-DDawid jeszcze nie odkryl ze mozna pod przescieradlo wchodzic:-D:-D
Ale poduszki tez wyrzuca i miski:tak:i tez w takich czassem smiesznych pozycjach zasnie,ze sie dziwie ze go nic nie boli:baffled::confused2:
AMPAR-wlasnie ja tez tego nie wiem ,jak to jest ze na te perdolki zawsze sie tyle wyda:szok::szok::szok:ja zawsze potem szukam po kieszeniach pieniedzy:-D:-D:-Di mowie sobie-kurcze przeciez na co ja tyle wydalam:-D:-D:-D:-D:-Dto nie mozliwe:-D:-D:-D

Hej
Ja dzisiaj znowu na pierdolkach bylam:wściekła/y: Teraz 2 tygodnie do bradford nie pojade:-D:-D:-D A wieczorem jade na basen z szymciem- juz sie nie boi w wannie nurkowac:tak:
Doris78- ty mi nic nie mow na temat zakupow- a najgorsze to ze te karty wymyslili:-p:-p- dzisiaj wrocilam z butami, 2 bluzkami , kapeluszem dla szymcia i pierdolkami jak zwykle:szok:
katin- co do wyjscia na wieczor to ja na TAK;-):-p:-p:-p
Agnieszkauk- ja tez uwielbiam to jak sie tu zalatwia sprawy telefonicznie:angry: I gratuluje schabu w dobrej cenie:-D:-D:-D

Pogoda sie poprawia;-)

hej dziewczynki
wczoraj jak wrocilam z pracy to tylko sie wykapalam i odrazu usnelam taka zmeczona przyszlam :szok: a dzis lazilam po miescie i tak mnie nogi bola ze nie wytrzymam , kupilam dzis farby i zaczyna sie remont w pokoiku moim :-) trzeba go troche przygotowac dla dzidzi :-)

doris dzis zrobie fotke i wstawie jak bede wiedziala jak :eek:
kasia.j tutaj cos zalatwic to masakra :-( ale moze jeszcze jak sie odwola to go przyjma nie martw sie na zapas:-)
tynia i wiki no to super za wkoncu udalo Ci sie z tymi szczepieniami :tak::-D

reklama
Ale cos tutaj ostatnio cisza:szok::szok::szok:
No to jak,kiedy sie umawiamy wieczorkiem???
TYNIA I WIKI-ja jutro nie moge,jade z mama do centrum:-)
NATALKA90-no sie nie dziwie ze sie meczysz,ja tez sie meczylam pod koniec ciazy:tak:
Katin-oj szkoda mi tych ludzi:-(ale faktycznie musi byc u nich bardzo kiepsko,ze sama sie spytala:-(ja niestety zadnych rzeczy nie mam,bo zawsze wysylalam do Polski dla kuzynki:eek:

Do góry