reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewczyny:-):-)Mi internet sie skonczyl i bylam bez dostepu do swiata:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale juz jest ok:tak:
ROKSANA-super pomysl z tym fotosikiem:tak::tak:mamy swoj wlasny album spotkaniowy:tak:
A zdjecia super Ci wyszly:-)
NATALKA-no to juz jeden zakup masz z glowy:-)wklej zdjecie ,bo jestem ciekawa jak wyglada:-)
MARTA84-a Ty znowu do Polski lecisz?przeciez niedawno bylas:-Dale masz fajnie:tak:a kiedy i na ile lecisz??
AGNIESZKAUK-wiesz co ja malo jem ,ale to co napisalas o tej diecie to ja tez bym byla glodna:-Dtwarozek na caly dzien:szok::szok:

reklama
Czesc

Przez pare dni sie nie odzywalam :( Jestem wsciekla jak osa, bo Kubus sie nie dostal do tej szkoly co obecnie chodzi. :wściekła/y::-( Musimy teraz skladac apelacje i wierzyc ze ja rozpatrza pozytywnie.
A dzis umieram. Wczoraj sie wypuscilismy z mezusiem i zaszalelismy. Milutki obiadek we wloskiej knajpeczce, a potem jeszcze na piwko do pubu i dzis mnie glowa boli, muli i generalnie mam ochote umrzec :-(
Widze, ze spotkanko sie udalo, ale cos slaba frekfencja, ale z drugiej strony trudno znalesc dogodny termin, zeby wszytkim pasowalo :baffled:

Dorota - no podziwiam Kube za pomyslowosc :tak:

czesc dziewczyny ja sie witam dopiero teraz bo przed polodniem bylam u lekarza a poter wzielam sie za robienie krokietów:-):-)weszlam do gabinetu i mowie doktorowi i ze nie mam wiki szczepionek i ze czekam na apoitment byla u mnie ani doktor ale powiedzial ze mam czekac na list to on do mmnie z takim tekstem powinna pani isc do pielegniarki jak tam pani doktor pani zaznaczyla te szczepionki a ja mo powiedzialam ze skad moglam wiedziec i umoowil mnie z pielegniarka na szczepienia na wtorek super ten doktor:-):-)dobrze ze mnie zrozumial bo ja przeiez bardzo malo mowie po angielsku :laugh2::laugh2::laugh2:jestem szczesliwa ze w koncu sie udalo

Cześć Dziewczyny

kasia.j to bardzo dziwne że nie przyjęli Kuby do szkoły zwłaszcza że chodził tam do przedszkola, ale szansa jakaś jeszcze jest??

Ja ostatni strasznie zmęczona się czuję, wczoraj umyłam sobie głowę a już na suszenie siły mi zabrakło, myślę sobie położę się na chwilkę odpocznę i wysuszę. A ja oczywiście zasnęłam na dobre. Rano próbowałam doprowadzić włosy do porządku prostownicą ale niestety efekt marny. Cały dzień wyglądam jakby we mnie piorun strzelił:szok::szok::szok::no::no::no:

tynia i wiki ja też bardzo przeżywam jak coś mam załatwić po anielsku ale jaka radoścć jak się uda:-):-):-)

SYLWIA-spakowana? a moze juz siedzisz na lotnisku?/:-D:-D:-Dmilego pobytu i milego spotkania z kolezankami:-)
4muchy-WLASnie ostatnio mowilysmy ze cos tak umilklas:-(
KASIA J-oj to faktycznie macie pecha:-(ciekawe czemu,przeciez te dzieci z przedszkola chyba maja pierszenstwo ,nie?
Ja tez zapisalam przeciez pare miesiecu temu Kube i zadnego odzewu:no:chyba sama juz zrezygnuje i zapisze go do innej,zeby juz poszedl od wrzesnia:baffled::baffled::baffled:
TYNIA I WIKI-mojemu Dawidkowi opalily sie bardzo rece :))
No i dobrze ze udalo Ci sie zalatwic w przychodni,oj ja tez mialam stresa na poczatku jak chodzilam do przychodni.Ja na poczatku sobie na kartce pisalam,co mialam lekarzowi :powiedziec ;)))

hej
ja dzisiaj ganialam po Bradford caly dzien za pierdolkami:tak:
Roksanna1- szymon sie nie opalil ale mialas racje- ja tak:tak: a co do zdjec to musze ci znowu powiedziec ze sa z a j e b i s t e:szok:
Sylwiam, Marta84- udanego urlopu w polsce- jak zwykle zazdraszczam:-p:-p:-p
a dzisiaj tez bylam na pierogach- nawet szymcio wciagnal:tak:
tyniaiwiki- dzieki za namiary- jutro zadzwonie;-)
Kasia8118- mam nadzieje ze niedziela aktualna bo jutro zaczynam szykowac:-p
Kasiaj- najwazniejsze ze teraz blisko mieszkacie- bo u mnie to jest glownym kryterium przyjmowania do szkoly- mam nadzieje ze u was tez;-)
4muchy- wczoraj cie obgadalysmy ze za malo piszesz;-) Bierz sie do roboty:-p

Ale sie rozpisalam :szok: jak na mnie:rofl2:

Ampar3 a ile kasy idzie na kupnie takich pierdoł:szok:ja wczoraj własnie tez sie szwedałam:tak:
Sylwia ,Marta szlejcie i pogody nam nie zabierajcie;-)
Kasia j my własnie dostalismy odpowiedz ze Huberta przyjma dalej do szkoły,wiec jedno z głowy
4 Muchy witamy po przerwie:-D
Suchacie a moze kiedys zrobimy babski wieczor,jakis wypad cos dobrego zjesc i poplotkowac .Kiedys z kolezankami byłysmy w Chinskiej:-pdosc fajnie,płaci sie od osoby ,chyba 8f i jesz ile wlezie.

Oj sporo mam do nadrobienia:-D:-D:-D. Mam nadzieję że na przyszłe spotkanie się załapie.

Ostano Julka ma nowy zwyczaj przed spaniem ja Ją wkładam do łóżeczka a ona wyrzuca kołdrę poduszkę z łóżeczka i kładzie się pod prześcieradłem i czeka aż wrócę czasami pod nim zasypia.:szok::szok::szok:

No niestety w momencie gdy skladalismy papiery o wybor szkoly jeszcze mieszkalismy w Heaton, i oni to wzieli pod uwage. Po zmianie adresu dzwonil tam Bartek poinformowac ich o tym, wyslal kilka rachunkow potwierdzajacych zmiane adresu, ale podobno sie nie dalo zmienic danych w komputerze :baffled:
Jutro mam dostac list ze szkoly od nauczycielki i dyrektora, ze bardzo by chcieli zeby Kubus tamdalej chodzil.

katin - to fajnie, ze Wam sie udalo

4 muchy - fajnie masz z Julka, ja (odpukac) od kilkunastu dni mam luzik z usypianiem i spaniem w nocy, myslalam, ze nigdy juz tego nie dozyje, a tu prosze, moi chlopcy sie tak pieknie nauczyli :tak:

Sylwia - udanego pobytu w PL

reklama
4muchy ja Cie nie chce straszyć ale to podobno wiek rytuałów. :-D:-D:-D:-D
Ale się uśmiałam:-D:-D:-D Gorzej jak jej się ten rytuał spodoba. :-D:-D:-D
I jak tam Twoje włosy z wieczora:-):confused::baffled:
Katin ja zawsze jak wyruszam na miasto i kupuje tylko pierdoły to zawsze wydaję 50, naprawdę nie wiem jak to się dzieje. :szok::szok::szok: Jutro też idę.
Z tym chińskim bardzo dobry pomysł. Ja jestem za.
SylwiaM miłej zabawy
Ampar3 dobrze że Ci się podobają, ja jestem przeważnie z nich niezadowolona. ale mogę robić za Waszego nadwornego fotografa. Jakoś się muszę nauczyć :-):-):-)
Doris78 co ci tu napisać?:sorry:Acha już wiem. Ja dalej jestem pod wrażeniem twojego Kuby. Taki troskliwy. Ja dziś wywalałam pół myszy bo kocica zaczęła i zjedzoną do połowy zostawiła. Nie było co zbierać, żaden szpital by nie pomógł :-D:-D:-D.

Do góry