reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

doris ja nie moge z tego Twojego Kuby on to zawsze cos wymysli nie mozesz sie nudzic przy nim :-D
ja bylam dzis u tej poloznej dala mi to zaswiadczenie i ja jej mowie specjelnie ze boli mnie brzuch ale tak naprawde mnie nie boli bo mialam nadzijee ze da mnie wkoncu na to usg a ona do mnie a krwawisz a ja ze nie a ona no to dziecko sie rusza i sie rozpucha dlatego cie boli ejj ona chyba naprawde jakas nie normalna jest no nie? w przyszlym tygodniu zadzwonie tak gdzie Sylwia mi dala namiary tak do shipley i pojde prywatnie ,
a wiecie co kupilam dzis wozek :tak::tak::tak: bo ode mnie z tej agencji w biorze jest taki angol i on mnial na sprzedaz i sie mnie dzis pyta cczy chce no i pojechalam obejzec i fajny byl nie zniszczony i taki jak chcialam ze gleboki normalny jak w polsce sa no i do tego wszysko mial fotelik do samochodu i sporowke no i wszystkie te inne pierdoly dalam mu 150 funtow wiec sie oplacalo a kolor taki szary w kratke fajny zadowolona jestem :-)

a jak spotkanie ?? pewnie fajnie bylo bo cieplutko :-D:-D:-D mam nadzije ze nastepnym razem mnie nie ominie :-)
a ja jutro ide do pracy dopiero pierwszy raz w tym tygodniu i to jeszcze od 14 do 22 :eek:

ale sie dzis tu rozpisalam :szok: pierwszy raz tak duzo napisalamm :-p

reklama
dzien dobry
dzis nikola obudzila mnie o 5.30, nie bylam zadowolona:-(ale coz moge zrobic:sorry:
natalka90-super ze zakup sie udal,najwazniejsze ze ci sie podoba:-)
aniteczka1981-moja dieta hmmmm:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie dlam rady. to bardzo wymagajaca dieta, a wercz bym powiedzila, ze glodowka. powiem ci dokladnie co milam jesc:-( na sniadanie mialam jesc mix serowy(serek wiejski+2lyzki otrab+3lyzeczki marmolady i 0.5 szlk wody)i to mialam podzielic na 3 czesci i jesc na sniadanie,obiad i kolacje. w miedzyczasie surowe warzywa,herbata z pokrzywy i kapusta kiszona) i tak caly pierwszy tydzien:-( niestey w pierwszy dzien wymieklam,pod koniec dnia nie mialam sily na nic, bolala mnie glowa, brzuch. a na drugi dzien dostalam takich nerwow:wściekła/y::wściekła/y:
stwierdzialam ze odchudzac sie nalezy madrze a nieglodzic,tym bardziej ze mam dziecko i musze sie nim zajac,potrzebuje wiec sily. wprowadzilam wielkie zmiany w moim jadlospisie.zero glodowki

Ostatnia edycja:
dzien dobry kobietki :-D
agnieszkauk no pewnie ze musisz miec sily ta Twoja dieta to przesada ale wiesz co po prostu jedz mniej i nie jedz slodkiego i pij wode to schudniesz ja kiedys chcialam schudnac to nie jadlam slodkiego i pilam wode i schudlam tylko wogole gazowanego nie pilam ;-)

natalka90-dzieki.ja wlasnie tak postanowilam, zero slodyczy,fast fodow, gazowanego picia i jedzenia po 19. za to woda niegazowana,duzo owocow i warzyw,chleb bialy zamienilam na ciemny:-)wiem ze w tym postanowieniu wytrwam:-) aa i chcialam kupic sobie wspomagacz:-) tabletki Linea, ale one w Patsonie sa po ł10:szok::szok:.musze to jeszcze przemyslec

Lister Park - Imprezy > W plenerze - Fotosik.pl

Tam jest cały album i od dziś będę tam je zawsze zamieszczać.
I jeżeli któraś albo któryś będzie mieć jakiekolwiek zastrzeżenia to ja usunę. Jeśli któraś się nie godzi też krzyczeć głośno.
Sylwia przepraszam ale jesteś na pierwszym zdjęciu z kanapką :-D:-D:-D
AgnieszkaUK Ty się kochana nie głodź. Jak zaczęłaś pisać że ten serek z tymi dodatkami itp, to sobie pomyślałam że nie taka zła ta dieta, na śniadanko tyle, ale się okazało że to na cały dzień :szok::szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled:. Kochana Ty się nie wygłupiaj.
Aniteczka jak się wychodzi z Lister Parku to widać ten komin co jest blisko szkoły Alicji. To może to wcale nie jest aż tak daleko. :-)
Doris przeuroczego masz tego syna :-).
Natalka90 gdzie idziesz do pracy? Gdzie przyjmują po południu bo ja szukam właśnei w takich godzinach.:-) Jeśli można spytać.

I mam pytanie. Czy Wasze dzieci też się tak opaliły:baffled::baffled::confused::confused::confused::confused:
Dobrze że to było wczoraj nie dzisiaj. Doris miałaś nosa.

Katin Pytałaś czy będą chętne w przyszłym tygodniu na kawkę, obawiam się że będą :-D:-D:-D
BożenaM miłej zabawy, nie schlaj się za bardzo żebyś sukienki nie zniszczyła:-):-):-);-);-);-)

Witam dziewczyny
Nie odzywam sie ostatnio bo szykuje sie do Polski. Moze nadrobie wieczorem ...
Mam nadzieje, ze na nastepnym spotkaniu w parku i ja bede.
Sylwia.m - dzieki za namiary - pioerogi byly pycha. Chyba bede co niedziele:-D:-D:-D

Dziendoberek
Słoneczko zaczyna sie przebijac,wiec chyba nie bedzie zle. Faktycznie miałyscie nosa do spotkania.
Roksanna obawim sie ze mi bedzie bardzo miło , jak wpadniesz na kawusie:-D
Doris udał Ci sie synus,ale aparat:-D:-D
AgnieszkaUk mi tez nigdy z dietami nie wychodzi:no:
Natalka90 jak fajnie udało Ci sie z wozeczkiem.Mam nadzieje ze prace masz lekka.
Sylwia jakis czas temu tez chciałam zmienic mieszkanie,jest mi troszke za ciasno w tym , a szczegolnie jak ktos przyjedzie.

reklama
roksana ja pracuje przez agencje ta agencja to source recrutment i jest na bd 5 w fabryce i tam sie pracuje ale tam sa rozne godziny czasami od 6 do 2 albo od 9 do 5 no i nie pracuje sie codzinnie :eek: kiedys jak zaczelam tam pracowac to pracowalm codzinnie normalnie ale teraz nie ma pracy i chodzi sie raz na jakis czas

Do góry