reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

a wlasnie Kasia ja dopiero pare dni temu zauwazylam ze Ty masz jeszcze jednego malutkiego synka :-p dlaczego wtedy u Sylwi z nim nie bylas ??

reklama
natalka - skorzystalam, ze dziadkowie u nas wizytuja i poszli z wnuczusiem na spacerek, a nie bralam go bo on tak zasypia kolo 12 i tylko by marudzil, a tak on sie wyspal, Kuba sie wybawil, a ja poplotkowalam :tak:

Hej
Dziekuje za zyczenia- bylo mi bardzo milo. Wczoraj od 17 do 24 szymon byl z dziadkami a my na wypadzie:tak::-p:-p:-p. Poszlismy do znajomych na winko a potem pojechalismy do leeds na dyskoteke.
Doris78- :szok::szok::szok: Pomysly dzieci mnie czasami szokuja:szok::szok::szok:
Natalka90- pewnie jak przeczytalas doroty zwierzenia to dopiero cie zaszokowalo, co?:-D:-D:-D
katin, Marta84- moj dzisiaj ogladal sprzecik na ryby ale jeszcze nic nie zakupil. Czeka az rodzice pojada i wtedy sie dobrze przyjrzy i cos zakupi:tak:;-) A ta licencje to gdzie sie zalatwia?
Sylwiam- w tej ostatniej chacie na okolo mialam same DSSy angielskie- uzeranie sie wiec mialam na poczatku dziennym- nocnym z reszta tez:wściekła/y::angry:
kasiaj- ja tez uwielbiam te chwile kiedy szymon przychodzi, tuli sie, caluje- to wszystko przyslania te momenty kiedy jest zbojem:tak:

Dobra ide spac

dzien dobry
slonko swieci i wydaje mi sie, ze bedzie piekny dzionek:-):-) czyli spacerek mam juz w planach.dzis do nas przyjezdza syn kolezanki(ma ferie) wiec u mnie zabawi do srody-bedzie wesolo. no a ja od dzis zaczelam diete:-( koniec smieciowego jedzenia-mowilam do meza zeby mnie wspieral-a on mowi ze chyba śmiechem:-( bezczelny:tak: ale mu jeszcze pokaze.on mysli ze nie dam rady.zobaczymy jeszcze:-)

Witam
Pogoda swietna wiec szaleje dzis z pozadkami,przed swietami nic nie robiłam wiec mam troszke zaległosci.Jak dzieciaczki wroca ze szkoły napewno zaliczymy jakis plac zabaw.:tak:
Doris dzieki,:-D Ale was Kuba załatwił:szok:
Ampar jak byli moi rodzice to tez troszke szlelismy :tak:W leeds na dyskotece to był moj stary ale sam:wściekła/y: szew z pracy czasami zabiera ich na wyjscia w miasto,a oczywiscie konczy sie to na szlenstwie po dyskotekacgh:baffled:
Uciekam ,ale zaraz wracam:-D

WItam!
Niom ja mam chwilke bo mały jeszcze w przedszkolu. Taki dziisaj zadowolony szedł, ze az go niepoznawlam:-D, chyba dlatego z etylko do srody bd chodzil bo w srode juz do PL:D

Ale mamay sliczna pogode......az chche sie zyc i wstawac rano:]prznajmniej mi:].

Wiecie co jak nie maialm rpacy to nie a dizisja juz 3 agencje dzownily. Musialm sklamac z ejuz jestem w pl i dopiero wracam w maju:/.

A Wy co dziisaj planujecie?........

Bozena jak Ci zadroszcze tego wyjazdu:-( ach tez tak bym sobie poleciała,ale tylko na tydzien.Ja mam w planie sprztanie ,ale jakos mi nie idzie.Musze sie wyrobic do 12 , bo jestem umowiona o 12.30 z kolezanka ktora w swieta urodziła.
Agnieszka Uk ja teraz tez mam taki okres ze walcze z dieta ,ale mysle ze szybko to sie skonczy:tak: , wytrwam przynajmniej do pierwszego grila ,:-D:-D

Witam :-)

no sliczna pogode dzis mamy :tak: zaraz sie wyszykuje i pojde sie gdzies przejsc na miasto :-)
Agnieszka Uk no to zycze powodzenia z ta dieta :-):-):-) dasz rade :tak::tak::tak:

Witam sie i ja dzisiaj:-):-)
Oj pogoda super,my juz zaliczylismy dlugo spacer,zaraz klade malego spac i chwila spokoju bedzie.
Bo cos dzisiaj Dawid nieznosny jest,wymuszacz jeden....

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć
A my się wybieramy na dwór i wybrać się nie możemy. A pogoda przepiękna. Wczoraj poszliśmy na boisko pokopać w piłkę, tzn tata z Mati kopali a ja im zdjęcia robiłam :-):-)
I Aniteczka u mnie z rana była na kawce.

Doris
a wydawało by się że w pewnym wieku dzieci są rozsądne.:szok::szok::szok: Faktycznie trzeba było na pamiątkę zdjęcie zrobić ;-)
Pisałaś że musisz Kubie biurko kupić. Lepiej się pospiesz bo chłopina nie ma gdzie malować i po samochodach maluje.:-D:-D:-D
Ja dostałam bicie od taty, pierwsze i ostatnie, właśnie za malowanie po aucie i to w dodatku nie z mojej winy. Mój brat z sąsiadem (młodszym - więc to go trochę tłumaczy) napisali na samochodzie MAMA1 i coś tam jeszcze. Tata zapytał kto to i powiedział że jeśli nikt się nie przyzna to dostaniemy oboje. Myślicie że się przyznał. Może gdyby napisał TATA :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Katin ja sobie poczytałam o tym leku i to jest coś takiego jak tantum verde w Polsce, więc pewnie bez recepty dostępne. Bardzo dziękuję. Muszę się zaopatrzyć i mieć w razie wojny.

Do góry