reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

4 muchy supre zestawik:tak:
Doris ty jako mama tez napwno urosłas,synus w galeri:-)
Sylwia to juz wiesz jakich masz sasiedow:-(my tez mielismy spiecie z sasiadami,a napewno tak , jak i u ciebie mozna było by to załatwic bez nerwow i złosci:wściekła/y:
Natalka mi tez sie wydaje ze czerwony kolor jest odpowiedni dla chłopczyka a tym bardziej dla dziewczynki
Roksanna ten lek nazywa sie difflam spray,nie mam pojecia czy mozna dostac go bez recepty , nam przepisał lekarz. Jest w zielono białym opakowaniu

reklama
Troszke człowieka nie było an forum i prosze.....rozpisąły sie na cąlego:):tak::tak:

Ampar - nie zycze CI 100 lat bo to pewnie noiebawem:-D:-Dale 200 tak!<żarcik>
Wszystkiego najlepszego:-):-)

KasiaJ- wiesz co pomyśle moze faktycznie bede dostawała sniadanko do lłozka a mały rpzed przedszkolem sie sam obsłuzy:-D:-D.Dzisiaj spedzilam z nim w ogródku chyab z 3 godz kazał non stop sie bujac na swoim nowym nabytku:))

A włanie teraz GO połozyłam, taki mail z ale ze musi isc spać.Zazwyczaj juz o 20 spi ale mielismy gosci z dziecmi wiec jka mu ciut pofolgowałam to kkoniec, rozespał sie i jazda na całego:-D:-DPewnie za kar pobódke mam gwarantowana:)

Nie pamietam korej mama dzwonila do MC Broda w sprawie pracy i co odezwali sie?
Uciekam pod praysznic i zycze miłych snów

Roksanna jak wpiszesz w google to nazwe to wszyskiego sie dowiesz,Pudełeczko jest inne ,ale sama buteleczka własnie w tych kolorach:tak:Polecam naprawde pomogło moim dziecia :tak:

Witam pobódka!!!!!
Co tutaj taka cisza?:)
Widze ze chyba jestem dzisija pierwsza.
Ale mój mały ROmeo oglada bajki a duzy pracuje wiec moge luknać i tutaj;-)ALe chyab nic tu po mnie:/.

dzien dobry
u mnie na bd9 zimno,brrrr jak to zawsze u mnie(to jeden z minusow mieszknia na gorze) moja mala ksiezniczka wlasnie zasnela,jestem szczescliwa bo dzis marudzi jak potluczona.normalnie mala histeryczka,jak jej sie czegos nie da tego co chce to od razu w ryk wpada:wściekła/y::wściekła/y: denerwuje mnie to.juz nie wiem jak sobie z tym radzic:-:)-( czasami sil nie mam.probuje zalagodzic sprawe swoja cierpilwoscia-sadzam ja na dywanie i niech sie wyplacze,ale staram sie zajac czyms innym,ale nie zawsze sie udaje.wy pewnie nie macie lub nie mialyscie takich problemow.zaczyna sie spelniac to czego sie bardzo balam:-:)-( ze nikola bedzie wpadac w histerie-a najbardziej sie boje ze bede z nia w sklepie a ona zacznie mi sie tarzac po ziemi jak jej zabawki nie bede chciala kupic.mam nadzieje ze to przejdzie, bo narazie jest mala i jak jej cos tlumacze to jak do sciany.i tak robi za chwile to samo.

reklama
Do góry