reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej
Moj wlasnie odwozi rodzicow:-( Kurcze tak bylo milo:tak: A pogoda dzisiaj przepiekna:tak: Tez jestem za spotkaniem w parku;-):-p:-p:-p
Sylwiam- dla siebie patrzysz chatke?
Doris78- podoba mi sie twoje wyjscie z sytuacji co do Kuby:tak:- fajny pomysl:tak:
Agnieszkauk, Natalka90- fajnie ze bedziecie bo jeszcze was nie znam osobiscie to bede miala okazje
mojadzidzia- a co u ciebie?????? Dawno sie nie odzywalas???????????
Bozenam- jak tam 2 kg po weekendzie- sa jeszcze;-):-)

SylwiaM- jak jutro bd przechodzila tamtedy to lukne:)
\
Ampar- co do 2 kg:/, to spadłąm prawie 1kg ale włansie dopieor co skonczyłam jesc fast fooda :no::angry::angry::angry:Taka miaalm ochote jak niepamietam kiedy.Tak wiec nic z tego:/........

ampar3 no tez Cie z checia poznam :-):tak::tak:
agnieszkauk no ja nie wiem kto tutaj torciki robi :-( ale wiesz co ja nie wierze ze sama bys nie zrobila przeciesz umiesz piec i gotowac i wogole masz talent do tego :tak::tak::tak::tak:

a wiecie co po poludniu usnelam i snilo mi sie ze bylam na usg i ze dziewczynka byla jeejj jak by fajnie bylo mam nadzije ze to proroczy sen :tak::tak::tak: bo ja bym chciala dziewczynke :-)

No to fajnie ze jestesmy zgodne wkoncu:-)tylko szkoda ze wszystkie nie beda:-(
No to co -SRODA W LISTER PARKU??Godzina 11.30 moze byc???:tak:

A moj Dawid wkoncu zasnal:szok:cos mu sie ostatnio poprzestawialo:-)ale tak i tak kochany bo w lozeczku juz lezal od 7 :tak:
A goraczki juz dzisiaj nie mial,ale to napewno na zeby bylo,bo mu wychodza 3 naraz:baffled:
NATALKA-wogole po Tobie nie widac ze juz przytylas 17 kilo:happy:
MONIKA1213-wlasnie ,juz dawno mialam sie Ciebie pytac,jak ten domek co byliscie ogladac???
ROKSANA-oj nie wiem kiedy dzieci beda rozsadnie myslec,ale wiem ze Kuba jest na to jeszcze stanowczo za maly:eek:

a gdzie sie podziewa Aniteczka ????

doris dobrze ze Dawidek juz nie ma goraczki tylko zeby w srode sie dobrze czul jak do parku pojdzie :tak::tak::tak::tak: a ja przed ciaza to bardzo chudziutka bylam duzo osob mi mowilo ze az za chuda jestem ale ja sie wtedy dobrze czulam a teraz to jak jakas kulka sie czuje :wściekła/y: no ale podobno jak sie karmi to sie chudnie to ja bede miala pokarm to bede karmic ile sie da zeby schudnac :-p
a bedzie ktos do tego lister parku jechal autobusem z interchange albo z miasta czy cos bo ja do lister parku zawsze samochodem jechalam a autobusem nie wiem ktorym a na pieszo to za daleko :-D

Dziewczyny nie ma wyjcia ktoregos dnia musicie wszystkie przyjechac do mnie, bo mi serce peknie:wściekła/y:
Natalko ja tez swoje dzieci karmiłam dłudo (6-7 miesiecy)bardzo duzo traciłam na wadze,tylko tutaj w Angli jakos nie moge sobie poradzic z waga:baffled:
Doris faktycznie kochany twoj Dawidek.Dobrz ze to tylko zabki:tak:
Sylwia ja tez dokopałam sie dzis do letniego obuwia, Marcelek mocno zdziwiony ze kamienie twarde i bez smaku?
Moj Hubert wiecznie jadł mydło,raz mu poszły banki nosem i poł nocy wymiotował.

Czesc :-)widze ze ja pierwsza dzisiaj jestem:-):-)
Katin-OJ to Ty nie wiesz na co sie piszesz jak my tak wszystkie Ci sie zwalilmy:-D:-D:-Dw sumie to dobrze ze ty masz malo rzeczy w salonie:-D:-D:-D

Oj i znowu cudny dzien sie zapowiada:-)super:-)
Milego dnia dziewczyny:tak:

Witam dziewczynki
Miałam iść na play grupę ale dziś wagaruję :-)
Potwierdzam że będę w środę o 11.30 w parku
Mam nadzieję że pogoda nie zmieni się dłuuugo i dłuuuugo, tak jest pięknie.
Natalka z tego co ja się orientuje to tam masa autobusów jeździ, bo to są wszystkie które jadą przez Manningam lane

reklama
Do góry