reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

ROKSANA-no Kuba w dupe nie dostal,ani nie krzyczalam na niego.Ale za to powiedzialm ze ma oddac swoje oszczednosci ze skarbonki na naprawe,bo niestety trzeba to robic:-(Wydaje mi sie ze to go zabolalo,ze musi oddac pieniadze na naprawe i ze zrozumil ze bylo to nie madre i wiecej nie zrobi czegos takiego:-)

Dziewczyny co wy na to zeby sie spotkac w srode w Lister PArku ??albo w jakis inny dzien:-)taka ladna pogoda jest,wezniemy kocyki i sobie posiedzimy a dzieci polataja sobie:tak:

reklama
Tak jak sobie wyobrażę Twojego Bule to mi go szkoda. :-):-):-)

Ja jestem za Lister Parkiem, pogoda sprzyja. Może być i środa i czwartek i jutro. Poza piątkiem.

Pogoda taka ze z przedszkola wracalam w koszulce na ramiaczkach:-D

Była u mnie bez zapoiwedzi:szok: helt visitor<źle napisane, wybaczccie>, ale wiecie o kogo chodzi.
Po co ta kobita w sumie rpzychodzi, bo oprocz naszych danych typu imie, nazwisko i czy palimy z mezem nic nie chchiala. Zapytala czy nie mamy problemów z małym, czy chodzi do przedszkola, i czy wynajmujemy dom czy nasz.......i że w wrazie potzreby dlaa namiary mozemy dzwonić.Jakby co?......bo nie wiem po o ona była:):-)

ja tez jestem za Lister Parkiem :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

wlasnie wrocilam z miasta z mama sobie polazilysmy ale fajnie tak cieplutko ;-) tylko lepiej by mi sie chodzilo bez tego brzucha jej tyle przytulam ze szok :baffled: 17 kg juz a co dalej :eek:
a teraz ide sie polozyc na kanape i tv poogladam :-):-):-):-):-):-):-):-)

witajcie dziewczynki po poludnu:-)
my dzis z rodzinka ogrod do porzadku doprowadzalismy,remi trawke skosil, pochakal a ja mu dzielnie towarzyszylam:-)
doris78-ja jestem za lister parkiem jak najbardziej:-)

DZIEWCZYNY mam dla was propozycje kupna spacerowki za ł15,w tym jest wliczona ochrona przeciwdeszczowa i ochrona na nozki. dodaje zdjecia zebyscie mogly zobaczyc

Załączniki

• WOZEK 001.jpg
    WOZEK 001.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 27
  • WOZEK 002.jpg
    WOZEK 002.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 24
Ostatnia edycja:
dziewczyny mam pytanie, wiecie kto w bradford zajmuje sie pieczeniem ciast i tortow?? chcialabym dla nikolki na roczek torcik zamowic,ale taki sprawdzony-pyszny:-) jak mozecie kogos polecic to czekam:-)

Doris jak mi sie mazy takie leniuchowanie, włsnie gdzies na kocyku:tak: jak zwyle nie dam rady,bo juz o 12.30 Hubert musi byc w przedszkolu.Ostatnia duzo opuscił wiec teraz nie moge pozwolic na wagary:-D.
Agnieszka Uk dzis ogarnełam w domu ,to jutro tez zabiore sie za ogrod,chyba tak mozna go nazwac:sorry:
Bozena u mnie była tylko raz,na samym poczatku,i trudno było jej sie ze mna dogadac:baffled:wiec za miesiac wrociła z tłumaczem i chyba 1 godz. siedziała i mnie uswiadamiała .
zebyscie widziały jej reakcje jak zobaczyła moja apteczke:szok:powiedziała ze tylu lekow to jeszcze w domu nie widziała:no:a wiecie jak tu sie przyjedza , to z Pl wiezie sie prawie wszystko.

witam was serdecznie ja sie witam dopiero dzisiaj wczoraj mielismy grilla z tylu domku ale bylo super dziewczyny wyszalaly sie do samego wieczora jakby ktos nie pamietal to ja mieszkam z mojego meza siotra i ona ma mala coreczke dzis pogoda dopisuje mnie sloneczko oszke zlapalo:-):-):-)ale nie moglam siedziec dlugo na sloncu bo mi ''krew znosa poszla'' i potem usiadlam sobie w cieniu nie chce mi ie wcale jesc tylko jogurty bym jadal pewenie dlatego ze takie cieplo ja tez jestem za spotakniem fajnie byloby posiedziec i poplotakowac chociaz nie wiem czy pojde bo kasia boi sie zostawac sama w domu bo juz bedzie teraz rodzic i troche tak glupio jakby sama byla noo nic jeszcze zobacze ale w srode jedzie do poloznej to moze jej cos powie :-):-)takze bym poszla sie spotkac z wami

Hejo:-):-):-)

Łączę się z Wami z ogrodu:tak::-D

Byłam dzisiaj z Marcelitem w Bradford. Kupiłam kilka duperelków, potem pojechałam do lekarza po list, że jeszcze mogę latac (czasami na lotnisku rządają potwierdzenia więc wolę miec przy sobie coś takiego). No a teraz siedzimy na dworzu.
Marcel sprawdza czy kamienie są zjadliwe:baffled::baffled: a ja popijam kawkę:-)
Ale nas pogoda dzisiaj rozpieściła, szok:-) Ja w klapeczkach biegałam już:tak::tak::tak:

Bożena czy to Ty kiedyś pisałaś o tych domach do wynajęcia na Bierley??? Czy to dalej aktualne?

Ja w środę też mogę do parku:tak::tak:

reklama
SylwiaM- było tutaj do wynajecia pol domku 3 pokoje za 500/miesiecznie ale własnie tydzien temu sie ktos wprowadził, z tego co wiem to co w głebi Beley domki do wynajecia, sorki chyba flaty:/.Ale jak bd przechodzla i zobacze dac znac?;-)

Do góry