reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej:-):-)

My już po krótkim spacerku jesteśmy:tak: Zimno jak nie wiem co:szok::szok::szok: Brrrrrr:wściekła/y:
Mały niedługo pójdzie spac a ja na kawusię:tak:

Aaaaaa Ampar zapomniałam Ci odpisac....do Polski jedziemy turystycznie:tak: Mam spotkanie o którym kiedyś już Ci opowiadałam:-)
No iiiiiiiiiiiii...................

Sto lat stara krowo:-D;-):-D
Spełnienia marzeń i dużo dużo zdrówka;-)
Hapi berzdej czyli:-D

Ostatnia edycja:
reklama
HEJ

Ja tez juz po kawusi,ale w jakim miłym towarzystwie :-DByła Doris z Dawidkiem.
Synusia ma takiego grzeczniutkiego,troszke pospał,i nawet zaczoł dogadywac sie z moim Hubercikiem:tak:
Sylwia jeszcze na dworze nie byłam ,ale weszłam do pokoju gdzie było otwarte okna,i strasznie tu zimno brrrr:szok:
a kto obchdzi urodzinki ,ampar??
Marta wysłałm ci;-)z gory dziekuje
Dawid był rano na rzece ,i stwierdził ze bardzo brudna woda i nie warto tam jezdzic:no:

Ja tez sie przywitam.

Potwierdzam, ze na zewnatrz lodowato. Wieszalam pranie o 9 i myslalam, ze mi rece odpadna. Ale teraz sloneczko swieci, to moze cieplej. Dziadki wzieli Maciusia na spacerek to sobie pospi przyjemnie, a Kubus tu mi rozrabia. Obiadek ugotowalam i nie mam co teraz robic :baffled:

Agnieszka - dzieki, zaraz bede dzwonic

Ampar - wszystkiego naj, naj w taki milutki dzien

Aniteczka - ja tez nie znosze ciasta robic :-(

BozenaM - to powinnas sie cieszyc, ze nie chce Cie budzic. W takim razie ja bym mu na wieczor przygotowala talerzyk z pocieta wedlinka i warzywkami, chlebek gdzies pod reka, jakis soczek do picia i dziecko samo sie obsluzy ze snaidankiem :tak: a moze jeszcze Wam co do lozka przyniesie :-D

Hej :-):-):-)
A ja dzisiaj spedzilam pol dnia na gadulach:-D:-D:-Dz ranca u Katin ,a po poludniu z Roksana:-D:-D:-DDzieci na trawce sobie pobiegaly za pilka a my pogadalysmy:-)
Oj by juz moglo byc naprawde cieplo i mozna sie spotkac na trawce w Lister parku:-)
KATIN-dzieki za kawke i sorki za balagan:eek::eek::eek:Ale takie zwierzatka musze mu koniecznie kupic:-)super sie nimi bawil:tak:
ROKSANA-dotarliscie wkoncu do domciu??
KASIA J-super pomysl z tym sniadaniem:-)napewno niedlugo skorzystam:-D
NATALKA-i co masz juz jakis wozek upatrzony??
AMPAR-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-):-):-)przyznaj sie ile lat skonczylas:-p:-p:-p:-ppewnie 18 scie:-D:-DJak sie wieczor wczoraj udal??
AGNIESZKAUK-to dobrze ze jednak Cie nie uderzyl ten twoj maz,bo jeszcze bys miala limko:-D:-D:-D
ANITECZKA-oj widze ze Twoje dzieci sa wszystko jedzace super:-)
MARTA84-i jak dzisiaj dzien spedziliscie?/
4MUCHY-a co tam u Ciebie?/

Ostatnia edycja:
doris78 no mam wozek upatrzony w mothercare ale czerwony a jak bedzie chlopak to nie wiem czy pasuje dla chlopaka czerwony bo ja oczywiscie nie wiem jeszcze co bede miala:wściekła/y: a co do Lister parku to masz racje fajnie by bylo tak posiedziec tam ale musialo by byc naprawde cieplo :tak::tak::tak:

NATALKA-jak dla mnie wozek czerwony pasuje i dla chlopca i dla dziewczynki,to jest kolor uniwersalny:-)i bardzo ladny,zreszta Sylwia ma chlopca i czerwony wozek:tak:

A mi juz Dawid zasnal:eek:mam nadzieje ze juz do rana:-)

Doris dotarliśmy około 16.30, ale po drodze jeszcze byliśmy w morrisonie na zakupach. Nawet nie szło się tak długo. Mati mi usnęła w wózku, a teraz jeszcze woła "pi" czytaj spać, ale jak znam życie to tylko woła. Muszę ją przetrzymać jeszcze. Z resztą jeszcz kąpiel.

A pogoda dzisiaj wcale nie była taka zła. Mój mnie wyciągnął prawie na siłę, bo nie chciało mi się nosa wyściubiać ze względu na ziąb, ale nie żałuję. Spacer po parku zaliczony. Wystawa zaliczona. Bo w Lister Parku jest wystawa pod tytułem "Z Polski do Anglii" A Doris nic się nie chwali a tam zdjęcie Kuby wisi na wystawie. :-D:-D:-D

Natalka90 myślisz że dla chłopaka nie pasuje czerwony. Mnie by tam nei przszkadzało. :-):-)
Ampar3

STO LAT STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Żony wędkujących facetów ja widziałam kiedyś wędkarzy na Chelow Dene, na BD9. Może tam im przypasuje.:-):-)
BożenaM kochanego masz tego synka. Naprawdę.
Katin To pokażesz co używasz na to gardło. Mojej całe szczęście już przeszło ale nie wiedziałam jak mam jej bidulce ulżyć. Połykać nie mogła. Dawałam jej tylko Ibuprofen.
Aniteczka ale nie zaszkodzi Ci przyjść na kawę. Jak będziesz w przychodni to już rzut beretem do mnie. :-DTylko daj znać jak się zdecydujesz.:-D

:-D:-D:-D:szok::szok::szok:Mati mnie właśnie pod biurkiem podgryza. Dosłownie, gryzie mnie po nogach.:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

Doris to Dawidek tak dlugo spi ? nie budzi sie w nocy ?
a ja wlasnie jem sobie lody czekoladowe uwielbiam je :-D ale chyba maluszkowi od nich zimno sie robi bo kopac mnie zaczelo strasznie :-p

reklama
Do góry