reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Doris Roksana a co to za wystawa co tam jest ciekawego ?? no Doris wiesz co nie mowisz ze Kubus taki slawny :-D skad tam jego fotka ??:-):-):-)

reklama
Ja właśnie położyłam spac mjego królewicza:tak::tak: czyli wolne mam na dzisiaj:-)

Ale mi sąsiąd ciśnienie podniósł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Karakan pieprzony (sorki:zawstydzona/y:). Mieszka tutaj z 4 miesiące a jeszcze ani razu dzień dobry nie powiedział, od razu było widac że jakiś szurnięty jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
My mamy dwa samochody i jeden parkujemy na podjeździe a drugi przy ulicy. Ten mój przy ulicy trochę wystaje na jego połowę. Myślałam, że to nie problem bo on ma jeden samochód i parkuje go na podjeździe ale od jakiegos czasu on złośliwie jak mnie nie ma stawia swój samochód pod naszym oknem:wściekła/y::wściekła/y: Dzisiaj zrobił tak samo więc ja stanęłam pod jego oknem i tym samym zastawiłam jego podjazd. A on debil nawet nie miał odwagi sam przyjsc powiedziec żebym przesunęła tylko siostrę wysłał:sorry: A ta do nas, że policję wezwie jak będziemy ich zastawiac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ranyyyyyy czemu ludzie potrafią byc tacy złośliwi:wściekła/y::wściekła/y: i robic taki problem o kawałek samochodu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A najsmutniejsze jest to, że nawet nie mogę powiedziec mu tego co bym chciała bo kłócic się po angielsku to ja nie umiem:-:)-:)-(
Ale jestem złaaaaaaaaaaaaa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

sylwia.m nie denerwuj sie bo dzidzka sie denerwuje !!!!:-D a Ty jedziesz czy lecisz do polski ?? bo slyszalam ze juz jak widac ze sie jest w ciazy to latac nie mozna i nie wiem czy to prawda ??

No Kuba jest na wystawie i to ma takie fajne duze zdjecie:-)a jaki dumny byl jak sie zobaczyl:-)Ale tylko pare dzieci tam wisi:tak:

SYLWIA-to wyslij Rafala potem na rozmowe do sasiada:-)

Witam Wieczorem

Moje dzieci już też w łóżkach, ale ja do teo ręki nie przłożyłam. Robert się zaofiarował że położy obydwoje.

ampar STO LAT

natalka90 czerwony to bardzo fajny kolor, pasuje i dla chłopca i dla dziewczynki, chyba widziałam Cię dzisiaj na mieście albo bardzo podobną osobę. Nie jestem pewna bo widziałam Cię tylko raz i do tegona zdjęciu:-)

doris78 Adasia pewnie nie ma na zdjęciach bo mi mówił że jak był fotograf to on uciekał. Coś ostatnio nie lubi pozować do zdjęć. Kiedyś to uwielbiał:eek:

4muchy a no bylam dzis nie miescie z mama a gdzie i o ktorej to Ci powiem czy to ja bylam :-D a krzeselka i stol bardzo fajne :-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry