reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
TyniaI wiki - nadzieja:d:-D:-D:-D:-D, ale zawsze dobrze ją miec.
Nikogo nie ma?!
Siadłam przedtem to nagle zadzwonili znajomi z emaja kupca na moja kanape i że chcha ja ale od razu dzisija tak wiec nie posiedzialm na necie:/.ALe jedna z 2 kanap posżła:):-DJAkby ktos słyszł, że ktos szuka to wiecie gdzie mnie zalesc.

I co jednak alseczki wybieracie sie na te rybki.?
powiedzci mi czy nie wiecie jak wyglada sprawa przebukowania biletu samolotowego a dokladnie naziska w 1 strone.Bo moja mama zostaje w PL i myslelismy przebukowac bilet na moja tesciowa?!

Dobranoc laski!

dzień dobry przy przepięknej sobocie:-)
widzę,ze to ja robie za rannego ptaszka dzisiaj:-D:-D:-D
sobota się zapowiada pięknie,mój Robert ma wolny weekend:tak:z czego sie bardzo cieszę,bo może gdzieś się pójdzie na jakiś dłuższy spacerek z familiadą;-):-):-):-)
tynia i wiki-a to ja myślałam,że tam należysz gdzie my z Roksaną-na Kensington:eek::-):-):-)
doris-do pierogów i do gołąbków to mój mężulek to ma spust jak cholera:-D:-D:-D
namachałam wczoraj 133 dokładnie z czego jeden duży talerz moja Alicja pochłonęła:szok::szok::szok:co ja tylko się poczęstowałam,bo pierogów to sobie nie mogę odmówić niestety:confused2::-Dmama troche z małym i jeszcze obiad na dzisiaj mam z głowy:happy:
katin-bardzo chętnie wpadnę w tygodniu tylko jeszcze musze pomysleć w jaki dzień:tak::-):-):-)
ampar-nie zauważyłam u Ciebie potrzeby dietkowania:confused2::-p;-):-D:-D:-D:-D
a z ciderkiem nie przejdzie,alkohol niestety nie pomaga:baffled:
wiem z autopsji:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tylko,ze ja lubię i ciderki i piwko;-):-)

a gdzie sie podziewają moja dzidzia,marzena,jstysiak,natalka,4muchy,monika1213?:sorry::sorry::sorry:
dziewczyny meldować się:-)

:-Dwitam w piekny poranek
ja dzis nie uwiezycie:-D:-D:-D wstalam rano do pracy ja zwykle w weekend,ale czulam ze mi cos nie pasowalo,zjadlam sniadanko,sprawdzilam forum i poszlam do pracy a tu sie okazalo ze na ten weekend mam zabukowany HOLIDAY:-D:-D zapomnialam zupelnie o tym,tym bardziej ze mam mase spraw na glowie.
ale ze mie gapa:-D malo tego wchodze do domu po cichaczu,wkladam klucz w drzwi i wchodze, a tu moj maz na mnie z piesciami wyskakuje-chcial mnie bic:-D:-D:szok::szok::-D:-D myslal ze to zlodziej-a ja chcialam mu zrobic SURPRISE:-D:-D ale sie z rana usmialam:-D
kasia j-wyslalam ci wiadomosc na priv,odnosnie namiarow do mojej koezanki co wraca do pl.mowilas ze jakies talerze do przyjecia gosci by ci sie przydaly :-)

aniteczka widze, ze niezle radzisz sobie z pirogami-wiec ZAPRSZAM DO MNIE:-D:-D:-D, chetnie pojem twoich pierozkow.u nas wszyscy je lubimy:-D:-D niestety nie mamy takiego zapalu jak ty:-D:-D a wiec jezeli bedziesz kiedys miala ochote zrobic pierozki dla nas to wcale sie nie obraze:-D:-D

witam sie z rana ja przy kawce siedze a moja wik ije sniadanko i bajki oglada :-):-)pogoda jak narazie dobra mam nadzieje ze ak bedzie caly czas bo pranie dzis robie i chce zeby mi wyschlo :-):-)tylko narazie reszta domownikow spi wiec jeszcze poczekam

I ja sie przywitam w słoneczna sobote:].
Wstyd sie rpzyznac, wstaąłm poł godz temu:/, ale mały od razu jak wstał poszedł na dół do babci bo jak stwierdził obudził go głod i nie chhcial mnie budzic:-Dtylko co bedzxie jak babcia worci do PL i zacznie sam sie czestowac na dole w kuchni:szok:

Aniteczka- ja zamawiam pierozki jak juz bd sama w domu.Uwielbamy wszyscy pierozki, w ostatecznosci pomoge co kleić.U nas tez sredni zawsze robimy ok. 140/na 2 dni:-D:-D

ok uciakam na kawusie i biore sie za sprzatanie:)

reklama
Witam dziewczynki :-) ja dopiero wstalam :-D a u mnie nie widac sloneczka:-(
Aniteczka jestem jestem:-D nie pisalam bo nie mialam co a jak juz zaczynalam pisac to kasowalam jakos weny nie mialam:-p a teraz juz pisze drugi raz bo juz mialam wysylac a laptop sie rozladowal i wylaczyl :wściekła/y:

Do góry