reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej dziewczynki:-)
ja juz po spacerku..dzisiaj mamuske nawet wyciągnełam mimo,ze pogody nie ma a teraz zupkę pieczarkową gotuję:-)a miały być pierogi ruskie:eek: no cóż chyba jutro będą,bo brzuchy pełne po świętach i trzeba troszkę light-cikowo pojechać;-);-);-)
kurde do lekarza miałam iść ale się dobudzić nie mogę :baffled::baffled::baffled:
ja jutro nie mogę na spotkanie,bo mężulek ma imieniny więc coś trzeba upiec:-):-):-)a poza tym muszę do lekarza iść wreszcie,bo dojść nie mogę i jak rano się zarejestruje to na 16 wizyta,więc nie będę ganiać..:baffled::-p:-p:-p

reklama
agnieszkaUK ale sie rozpisalas :-) no tak tutaj jest juz z tymi lekarzami ja o usg tez sie doprosic nie moge :wściekła/y: i co wkoncu byll u tego lekarza ? i co mu jest ? a Ty znowu w kucharke sie bawilas :-D

natalka90-ja to zawsze mam duzo do powiedzenia:-D:-Dfakt
byl remi u lekarza-on go zbadal i kazal przywiesc do badania swoje ''pozotalosci'' i wyznaczyl mu termin na pobranie krwi dopiero na za dwa tygodnie.nie dostal ic przeciwbolowego.no nic tylko umrzec czlowiekowi w tej anglii zostalo:wściekła/y: mielismy dzis isc do szpitala,ale on jest taki upary jak osiol i powiedzial ze w tylku ich ma i nigdzie nie pojedzie.tyle dobrze ze doddal swoje probki do badania-u niego to juz cos

Hej
Moje dziecko wrocilo- znowu je, biegunki nie ma - hurrrrrrrrra. Na wszelki wypadek zaszlam do lekarza zeby kupe zbadali czy nie ma zadnej bakterii:tak:
Agnieszkauk- moze zaciagnij go lepiej do szpitala bo nigdy nie wiadomo- moze jakies zapalenie jelit sie przypaletalo:szok:
Kasia8118- przywiez troche slonka, prosze;-)
Marta84- ja nie dam rady jednak dojechac:-( Moj maly nie wytrzyma tyle w autobusie:angry:
Sylwiam- moj raczej nie bedzie sie nastawial tylko na polakow bo u mnie w okolicy deficyt jest:tak:
Bozenam- o to sie ciesze to zdazymy przed moimi wczasami z pazurami:-p

A moj artur dzisiaj w firmie w kiblu odkryl napis; Polacy wracajcie do domu- noz sie w kieszeni otwiera:wściekła/y:

AMpar- a którego TY dokładnie wylatujesz?

A w tej firmei twojego meza zawsze cos było nie tak. a jak byli na BD 4 to w damskiej toalecie były napisy odnosnie Polaków:/.niesttey takie nasze zycie dopoki conamniej kryzys nie minie:;-)

reklama
wiecie moze jakie sa jeszcze tutaj sklepy takie dzieciece gdzie sa fajne wozki ? bo szukam w necie ale wiem tylko o tym sklepie mothercare ale tam jest tylko jeden co mi sie podoba wogole tutaj sa takie okropne wozki nie podobaja mi sie :wściekła/y: bo ja chce taki normalny jak sa w polsce taki gleboki a nie tak jak tutaj w taki fotelik samochodowy na wozkek postawiony

Do góry