reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
tynia i wiki - surgery to wlasnie przychodnia. Lepiej zalatwiiac wszystko osobiscie, czesto o tobie zapominaja.
doris78 - ja jutro zapraszam do mnie. A jesli chodzi o pogode u mnie zimno, mgla i kropi:no:

witam :-) pare dni mnie tu nie bylo i zaleglosci mi sie porobily troche :eek:
kasia8118 zazdroszcze Ci tej pogody:-) tutaj jest pochmurno ze az z domu sie nie chce wyjsc :angry:
basia no moja mama byla tam sie zarejstrowac i teraz czeka na telefon ciekawe czy zadzwonia ....

Doris78 u ginekologa już byłam a usg mam w środe i w czwartek znowu ginekologa.Czuje się rewalacyjnie zupełnie tak jak z Krystianem w cizy.Całymi dniami jestem z małym poza domem bo szkoda siedziec w domu.Pogoda taka że można by się już opalac.Wracam w sobote 25kwietnia.

kasia8118 pogoda do pozadroszczenia,moje dzieci przed domem tez maja piaskownice,ale jakos zadko tam bywaja:sorry: korzystaj ile mozesz,wracaj z tym słoneczkiem oczywiscie:tak:

nareszcie mam czs zeby cos napisac:-p
nikola spi,remi walczy z akwarium:-D a ja relax:-)
wczoraj bylam tak zdenerwowana ze nie mialam ochoty na nic,siadalam do forum pare razy ale moje nerwy nie pozwolily mi na napisanie niczego konkretnego.zadzwonilam rano wczoraj o 9 do przychodni zarejstrowc remiego do lekarza,a baba mi mowi ze nie ma wolnych miejsc:wściekła/y::wściekła/y:ale sie zagotowalam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i mowi do mnie ze jak chce to lekarz do mnie zadzwoni.ja mowie ze mam gdzies rozmowe przez tel tym bardziej ze remi ma naprawde bardzo powazne dlolegliwosci,ze ja chce appoitment i juz a ona ze nic nie moze zrobic.:wściekła/y::no: no to bezsilan powiedzialam ze chce tel od lekarza.
mija godz 15(wlasnie konczylam piec robic ciacho,bo moj remi wyblagal) i nikt nie zadzwonil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no jak sie wkurzylam i dzwonie ponownie.mowie ze doktor mial dzwonic,ze co to ma znaczyc,od 9 czekam i nic?? ale ich tam zje....am:wściekła/y::wściekła/y: a ta baba mi mowi ze doktor dzwonil do mnie ale nie mogl sie dodzwonic bo jest cos nie tak z moim tel.rece mi opadly,mowie ze wszystko jest ok i zeby zadzwonil jeszcze raz,a ona mi mowi ze dokrtor zadzwonic juz nie moze:angry::angry::angry::angry::angry::angry:no jak sie wkurzylam.zaczelam doslownie na nia krzyczec,i mowie ze to nie jest katar,ani goraczka to jest powazna sprawa i ze tego nie mozna bagatelizowac i ze mnie to nie interesuje ze lekarz ma zadzwonic,ze jak nie mysla w tej przychodni to niech ida do szkoly.mowie do niej ze to glupota,jak lekarz podejmuje tylko jedna probe polaczenia sie z pacjentem i mowie do niej .. a jak lekarz zle wykrecil moj numer??:angry::angry::angry: ale sie nagadalam. i po 2min lekarz do mnie dzwoni:-) powiedzialm wszystko co remiemu dolega i za 30min mial jechac na spotkanie. taka byla zla ze jak zmienialam nikoli pieluche to rece mi sie trzesly

reklama
Witam!
JA niedawno wrocilam z miasta kupilam sobie buziki an to weselicho. I w sumie juz jestem gotowa i moge śmigac sie bawic:D:-D

Natalka - maz moj mówi ze codziennie rpaktycznie ktos przychodzi wiec powinno byc ok.NAjwazniejsze ze ja zarejestrowali.I niech conajmniej 2 razyw tyg dzoni i sie przypomina do nich.

Agnieskza UK- własnie to sa "plusy" NHS tutaj.Coraz wiecej skarg sie słyszy.JA tez wiecznie z nimi mama problem. Włansie dzisiaj dostaąłm jakis list odnosnie tej siostry co po domu chodzi.ALe nie wiem dokaldnie o co chodzi nie ma daty a ni nic!

Kasia8118- mam nadzijee ze troszke słoneczka zostawiadz dla mnie do PL.Ty wracasz 25 a ja bede włansie sie bawila na poprawinach i amma nadzieje ze pogoda dopisze:);-):-D

Do góry