reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
sylwia.m zaraz zobacze na tym ebay'u bo jest taki jeden w mothercare ale wlasnie z niego chyba mozna tez pozniej zrobic taki zeby dzidzka z nim siedziala ale on kosztuje 485 funtow wiec tez drogi jak cholera jest ;/ a Ty juz masz wozek dla malutkiej czy po Marcelu masz czy dla blizniakow musisz miec :-D

natalka-sprawdz w argosie tam sa bardzo fajne wozki, ja kupilam swoj w toysrus kolo ikei. sprawdz w Adsa,tam tez sa bardzo fajne rzeczy. moj wozek to travel system,tzn taki z ktorego mozna zrobic wozek gleboki, spacerowka no i dodatki(270 funtow) ale marzena wkleila adres stronki na ktorej jest bardzo interesujaca oferta.ja bym sie skusila.

dziewczyny
mam dla was informacje.moja kolezanka wyprowadza sie do pl(w sobote jej cholopak powiedzial ze zostawia ja i ich 1.5rocznego synka.powiedzial ze ta ciazka zrojnowala mu zycie i ze 2 ostatnie lata byly dla niego najgorsze-dobry jest nie:-() oferta jest nastepujaca.moja kolezanka chce sprzedac wszystko co ma w domu, poczawszy od talerzy, kubkow(za grosze 10p 50p) do deski do prasowania. lozko podwojne drewniane, nianiki (loki toki),bramki na schody,stol,szafa dladziecka do pokoju.jeju niewiem wszystko to co ma sie w domu. jezeli ktoras z was by cos potrzebowala to dajcie znac.skontaktuje ja z wami.mozna naprawde wyrwac cos niezlego tym bardziej ze ona chce sprzedac wszystko za grosze. jezeli to wazne to ona mieszka na BD4,kolo duzej asdy na birley

agnieszkaUK jejjj ci faceci to sa bez nadziejni :wściekła/y: jak slysze takie cos to od razu nerwowa sie robie co za kretyn nooo a najgorsze jest to ze coraz wiecej jest takich przypadkow niestety:sad:

Periperi witaj wsrod nas.jezeli moge co cos doradzic to wiem ze w szpitalu na BD9 jest polski lekarz.jak rodzilam to mieli obchod i chwile z nim moj maz rozmawiam.nie wiem czy dobrze zapamietalam imie,ale chyba byl to dr Konrad. jezeli ci zalezy to przejdz sie do tego szpitala i powiedz w recepcji ze chciala byc dodtac do niego namiary,a jeszcze lepiej zadzwon na delivry siute(numer tel powinnas miec na swojej karcie,albo zapytaj sie poloznej)i powiedz ze z nim chcialabys rozmawiac.

agnieszka jeżeli można to bardzo proszę o kontakt do tej koleżanki, ja w przyszłym tygodniu przeprowadzam się do nowego mieszkania i w zasadzie muszę wszysko kupić, a przeprowadzam się właśnie na BD4 blisko Asdy:tak:

reklama
Do góry