reklama
tynia i wiki
Fanka BB :)
witam sie z ana my tez dopiro z Wiki wstalysmy ja pje kawke a wiki juz zjadla sniadanko i oglada bajki mialamm isc dzis do lekarza ustawic wiki szczepienia bo czekam na apoytment 5 miesiecy i nic ile to moznaale pogoda nie za bardzo wiec moze jutro sie wybiore akbo zadzwonie
katin
mama Natalki i Huberta
Marta 84 poczekam na dziewczyn decyzje ,moze ktoras bedzie jechała autobusem , razem to zaplanujemy. Ja przyznaje ze autobusem jeszcze nie jezdziłam . pierwszy raz wolałbym zaliczyc z kims
a Ciebie nie miało gdzie wywiac ,tylko az tam?
a Ciebie nie miało gdzie wywiac ,tylko az tam?
katin -
jak nie dzisiaj to jutro zreszta ja i tak siedze w domu bo pogoda paskudna brrrrrrrr
tynia i wiki - 5 mc czekasz na wizyte??? to jakis absurd
hmmmmm"pierwszy raz wolałbym zaliczyc z kims"
jak nie dzisiaj to jutro zreszta ja i tak siedze w domu bo pogoda paskudna brrrrrrrr
tynia i wiki - 5 mc czekasz na wizyte??? to jakis absurd
tynia i wiki
sprawdzilam pogode i jutro ma padac co za pechzawse jak planuje wyjscie do lekarza to cos mi wypada
dziewczyny a wy co porabiacie nic sie nie odzywacie ?????????
dziewczyny a wy co porabiacie nic sie nie odzywacie ?????????
tynia i wiki
marta84- to koszmar tyle czekac ja mam pecha byla u mne doktorka na wywiadzie i powiedziala zebym czekala na szczepoienia wiki bo napewno bedzie je miala ale to mnie juz wkurzajak tam pojde to nie wiem co im zrobie wszystko mieli podane ja ich nie rozumie
katin
mama Natalki i Huberta
Marta84 a moze ty masz dostepne auto? wiec spotkanie mogło by sie odbyc u mnie;-)
reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Czesc:-):-)
Pogoda wcale nie jest taka zla:-)jest 8 stopni,ale nie wieje i nie pada,a to chyb najwazniejsze
Apropo jutrzejszego dnia ,mi to jest wsio ryba gdzie:-):-):-)wiec poczekam co Wy zadecudujecie
TYNIA I WIKI- To dziwne ze musisz tyle czekac na szczepienie
SYLWIA-a Ty kiedy sobie stroj kupujesz???
KATIN-ale Ty masz fajnie z tym spaniem:-)och....kiedy mnie to czeka??
Pogoda wcale nie jest taka zla:-)jest 8 stopni,ale nie wieje i nie pada,a to chyb najwazniejsze
Apropo jutrzejszego dnia ,mi to jest wsio ryba gdzie:-):-):-)wiec poczekam co Wy zadecudujecie
TYNIA I WIKI- To dziwne ze musisz tyle czekac na szczepienie
SYLWIA-a Ty kiedy sobie stroj kupujesz???
KATIN-ale Ty masz fajnie z tym spaniem:-)och....kiedy mnie to czeka??
Podziel się: