reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
witam sie z ana my tez dopiro z Wiki wstalysmy ja pje kawke a wiki juz zjadla sniadanko i oglada bajki mialamm isc dzis do lekarza ustawic wiki szczepienia bo czekam na apoytment 5 miesiecy i nic ile to mozna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale pogoda nie za bardzo wiec moze jutro sie wybiore akbo zadzwonie

Marta 84 poczekam na dziewczyn decyzje ,moze ktoras bedzie jechała autobusem , razem to zaplanujemy. Ja przyznaje ze autobusem jeszcze nie jezdziłam . pierwszy raz wolałbym zaliczyc z kims:baffled:
a Ciebie nie miało gdzie wywiac ,tylko az tam?:-D

marta84- to koszmar tyle czekac ja mam pecha byla u mne doktorka na wywiadzie i powiedziala zebym czekala na szczepoienia wiki bo napewno bedzie je miala ale to mnie juz wkurza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak tam pojde to nie wiem co im zrobie wszystko mieli podane ja ich nie rozumie

tynia i wiki - przejdz sie do surgery i popros o plan szczerpien. Niech Ci wszystko uzgodnia i wpisza w baze danych. A jakich szczepien Wam brakuje??

reklama
Czesc:-):-)
Pogoda wcale nie jest taka zla:-)jest 8 stopni,ale nie wieje i nie pada,a to chyb najwazniejsze:tak::tak:

Apropo jutrzejszego dnia ,mi to jest wsio ryba gdzie:-):-):-)wiec poczekam co Wy zadecudujecie:tak:

TYNIA I WIKI- To dziwne ze musisz tyle czekac na szczepienie:szok:
SYLWIA-a Ty kiedy sobie stroj kupujesz???:-D
KATIN-ale Ty masz fajnie z tym spaniem:-)och....kiedy mnie to czeka??:baffled:

Do góry