reklama
agnieszkaUK
Fanka BB :)
marzena m-ciesze sie ze moge ci pomoc,a przedewszystkim przyczynic sie do tego, aby mojej kolezance bylo lzej.
Hej kobity
Czy jednak ktos sie do mnie wybiera na kawe jutro??
natalka90 - jesli moge doradzic to zagladnij na ta strone
Kiddicare - Pushchairs | Prams | Car Seats | Baby Equipment | Online Baby Shop
jak wejdziesz na konkretny produkt to nad obrazkiem masz "PRODUCT VIDEO" tam babka pokazuje bajery jakie dany model wozka posiada; a pod spodem masz opinie.
Czy jednak ktos sie do mnie wybiera na kawe jutro??
natalka90 - jesli moge doradzic to zagladnij na ta strone
Kiddicare - Pushchairs | Prams | Car Seats | Baby Equipment | Online Baby Shop
jak wejdziesz na konkretny produkt to nad obrazkiem masz "PRODUCT VIDEO" tam babka pokazuje bajery jakie dany model wozka posiada; a pod spodem masz opinie.
agnieszkaUK
marta84 ja niestety jutro odpadam
zmykam po prysznic i do łozka-uwielbiam ta pore dnia kiedy w spokoju mozna sie polozyc:-):-):-) do jutra
zmykam po prysznic i do łozka-uwielbiam ta pore dnia kiedy w spokoju mozna sie polozyc:-):-):-) do jutra
ampar3
Natalka90- jezeli chcesz obejrzec wozki, pomacac i poprobowac to wybor tez jest w toysrus kolo ikei w leeds a mozesz tez sprawdzic ich oferte na stronce. A jak ci sie cos spodoba to wtedy ten sam model mozesz szukac taniej na ebayu
Agnieszkauk- co sie porobilo Jak mi zal takich dziewczyn bo nie wyobrazam sobie siebie w takiej sytuacji
Ja jutro bede w Shipley- moze ktoras ma ochote na spacerek?
Agnieszkauk- co sie porobilo Jak mi zal takich dziewczyn bo nie wyobrazam sobie siebie w takiej sytuacji
Ja jutro bede w Shipley- moze ktoras ma ochote na spacerek?
katin
mama Natalki i Huberta
Marta84 mi juz maz zaplanował jutrzejszy dzien,musze czekac na przesyłkez O2 nowy tel
Witam sie i ja, w koncu, chyba dzis jeszcze nie pisalam, przynajmniej nie pamietam tego My dzis milutko spedzilismy czas, na - delikatnie mowiac - obijaniu sie. Spacerek, obiadek w pierogarni, zostalam tam juz chyba odnotowana jako stala klientka, teraz milutki filmik na dobranoc, a swoja droga polecam, kto nie ogladal. "After the wedding" taki lekki wyciskacz lez.
Agnieszka - no normalnie noz sie w kieszeni otwiera, jak czytam o takich idiotach, bardzo chetnie bym poogladala co ma do zbycia, bo w kuchni mam wiecznie malo wyposazenia, zwlaszcza jak sie goscie zwalaja
Sylwia - te drugie motorki, to takie wypasione, glosno warczace, faceci w skorach, ach......... , Harleye Davidsony i te sprawy, wiesz moja pierwsza milosc byla z tego kregu wiec co nie co sie dowiedzialam
Agnieszka - no normalnie noz sie w kieszeni otwiera, jak czytam o takich idiotach, bardzo chetnie bym poogladala co ma do zbycia, bo w kuchni mam wiecznie malo wyposazenia, zwlaszcza jak sie goscie zwalaja
Sylwia - te drugie motorki, to takie wypasione, glosno warczace, faceci w skorach, ach......... , Harleye Davidsony i te sprawy, wiesz moja pierwsza milosc byla z tego kregu wiec co nie co sie dowiedzialam
tynia i wiki
agnieszka uk ja tez poprosze o numer do tej twojej kolezanki kilka rzeczy jest mi potrzebne:-):-):-)
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Chętnych na spotkanie nie ma więc chyba podarujemy sobie dzisiaj:-baffled:
Koleżanki jakieś niezdecydowane
Koleżanki jakieś niezdecydowane
reklama
Hej
Spotkanie nie zajac nie ucieknieSzczerze mam takiego lenia, ze na nic nie mam ochoty. Maja budzila sie co 2 godziny z placzem, chyba zeby. Teraz lezymy obydwie przed telewizorem i wcinamy chrupki
Dziewczyny macie namiary na ta pierogarnoie?? Jak sie zwie dokladnie,moze znajde ja na necie
Spotkanie nie zajac nie ucieknieSzczerze mam takiego lenia, ze na nic nie mam ochoty. Maja budzila sie co 2 godziny z placzem, chyba zeby. Teraz lezymy obydwie przed telewizorem i wcinamy chrupki
Dziewczyny macie namiary na ta pierogarnoie?? Jak sie zwie dokladnie,moze znajde ja na necie
Podziel się: