reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Uspilam gada:-)
Sylwiam- jak to mowia konkurencja jest zdrowa a byc moze jakas mila wspolprca sie nawiaze - nigdy nie wiadomo????? A szkola nazywa sie RED. A co do pracy to bedziemy sie pewnie starac zeby jak najmniej jej bylo:tak::-D:-D:-D
Bozenam- a kiedy ty wracasz z Polski?????????????????? Mi tez ten kulkoland sie podoba:tak:
Kasiaj- w maju to nieraz najladniejsza pogoda wlasnie w polsce jest:tak:
Marta84- ja ostatnio tez tak przydzwonilam tipsem ze gwiazdy zobaczylam:szok:

Ogladam jakis okropny film o matce ktorej zabrano dzieci jak byla w wiezieniu. Brrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
witam wieczorem
Straszne nudy moj oglada mecz...
Jest tu ktos??
sylwia.m - masz meza z glowy na 10 lat zyc nie umierac:-D:-D:-D Moj teraz topi pieniadze w sprzet wedkarski:dry: jak tam samopoczucie po zastrzyku??
ampar3 - ja wylamalam swoj paznokiec do polowy:no: a juz mialam takie ladne i dlugie. Przynajmiej mam wymowke, zeby naczyn nie zmywac:-p

Ale tutaj cisza:szok::szok:oj lenistwo poswiteczne ogarnelo wszystkie:-D:-D
KASAI J-Dawid mowi Bula na Kube:-D:-D:-D:-Dale tak smisznie to wyglada jak tak stanie pod schodami i go wola i wola:-D
A gdzie chcecie w Polske ruszyc???

A co do spotkanie to ja tez sie dostosuje,wkoncu tez mobilna jestem:-)niech reszta dziewczyn zadecyduje:-)
Ale wszystkie milcza:-(

witam wieczorkiem
Marta 84 moj juz zatopił kase w sprzecie tylko jakos czasu brak na wyjazdy, w PL w kazdy weekend gdzies moczył spławik:baffled: wiec jezeli twoj maz znajdzie jakies ciekawe miejce , to daj znac,moze nawet umowia sie na wspolny wyjazd?
Ampar3 ja tez upłakałam sie ma tym filmie:-(
ciekawe co przyniesie pogoda,moje dzieciaczki dzis wariowały z nudow:rofl2:

AMpar- ja wracam z PL 3 maja <niedzila wieczorem>. Lecimy tylko praktycznie na ten ślub.Na dłuzej chyab dopierow lecie sie z małym wybiore jak tutaj nie bedzie pogody. Ale słsząłm ze ma byc upalnie:tak:

A gdzie organizujecie spotkanko? Dobrze doczytałm u Marty?

Zapomniałm zapytać któraś z WAS napewno ma konto na ebay-u.
ja chhciałbym założyc bo mam kilka rzeczy do wystawienie a czasmi chchialabym cos kupić.Jak wyglda posiadanie konta tam.?Jakie s aoplaty itp.

Uciekam spać! miłych snów:D;-)

Czołem babeczki:-):-)

My już jesteśmy po porannej awanturze przy śniadaniu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Teraz mały biega w tą i spowrotem bez skarpet i cieszy się:baffled::baffled:

Kasia.j ja nawet nie wiem co to ten choper:szok: Ale mój na pewno sobie go nie kupił bo kupił ścigacza:sorry::sorry: A Ty jaka znawczyni, wow:tak: Interesujesz się motorami?

Marta84 nieźle sobie liczą tam za tą przejażdżkę:szok: On za kierownicą jest tylko 6 mil:szok::wściekła/y: Kurcze, już by mogli z pół godziny jazdy dac:baffled:

Bożena ja mam konto:tak: Opłat nie ma żadnych za posiadanie, płacisz tylko jak coś wystawiasz na sprzedaż:-)

Ampar ja żartowałam z tą konkurencją;-):-D Spoko, chętnych jest tyle że spokojnie wystarczy:tak: Zresztą Rafał już widział na mieście polską naukę jazdy, czyli jest ich więcej w okolicy a mimo wszystko pracy ma w brud:tak:

Ja dzisiaj się wybieram na foster sq. Muszę kupic kubraczek na motor mojego męża coby nie zmókł na dworzu;-) No i może coś dla sibie znajdę na pocieszenie:-D

Ja tez witam z rana
To jutro u mnie no chyba, ze ktos chce jeszcze dzisiaj???

katin - moj sie wybiera w ten weekend tylko nie wiem gdzie dokladnie napewno stawy,jeziora, zeby mozna bylo tez pospacerowac. Jesli ktokolwiek ma ochote sie z nami wybrac zapraszam. Moze zorganizujemy od razu grilla:tak:
sylwia.m - no ceny straszne:szok:ale mina faceta bezcenna:-D

reklama
HEJ
Wiecie ze my poł godziny temu wstalismy.:laugh2:oczywiscie kosztem tego ze wieczorem dzieci baluja ,az nie padna.Od poniedziałku wszystko wroci do normy.
Jezeli chodzi o spotkanie to ktoras moze wybiera sie autobusem??

Roksanna wstawaj !!!! i ukladaj plan dotarcia do Marty

Marta84 podaj mi swoj adres i numer tel., a co do rybek to oczywiscie swietny pomysł , jak tylko pogoda pozwoli :tak:

Sylwia widze ze mezulek spełnia marzenia,to fajnie

Do góry