reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam!
Ja juz an nózkach, makijaż zrobiony i zaraz smigam do maiatsa kulka spraw pozałatwiać:).

SylwiaM- a no mąłe top B....musimy to ponadrabiać:D;-)

Doris- dostalismy tak jak pisąłaś TAx, ale obcieli ponad 20Ł miesiecznie:);-)

Aniteczka- jak tam dzowniła znajoma?;-)

reklama
Ja też się dzisiaj melduje.
Wczoraj przyszła do mnie sąsiadka i zrobiłyśmy posłanie dla kotki która jest już coraz grubsza, była tam ale śpi chyba już gdzie indziej. Wyżej, może tam czuje się bezpieczniej?
A wracając do połówek, to ja je właśnie zjadam. Może najwyższa pora z tym skończyć. Doris ma rację, dobrze że je i to
Doris ja też jestem za piątkiem z Lister Parku. Dziewczyny gdzie Wy byłyście w ZOO:confused::confused::confused:
AgnieszkaUK i co byłaś z mężem w tej przychodni? :szok::wściekła/y: Ja też jestem w tamtej przychodni.
Moja kiedyś dostała syropek, takiego głupiego jasia, ale była fajna. Też wtedy chciałam taki syropek do domu. Wiecznie uśmiechnięta i taka błoga. :-):-)
KasiaJ ja też ryczę na filmach. W ciąży zrobiłam się taka ckliwa i mi już zostało. Nie żebym wcześniej nie płakała, ale nie aż tak. A potrafię płakać na rozdaniu nagród, na miss Polonii :eek::-):-):-)
SylwiaM moja jeszcze nigdy nie była u fryzjera. Sami ją obcinaliśmy, a teraz zapuszczamy. Zobaczymy jak długo. Może jak zobaczy mamę u fryzjera to sama zachce. Teraz podejrzewam, że byłaby reakcja taka sama jak Twojego Marcela :-D:-D:-D.
BożenaM na razie nie mam okazji dla nich pracować, ale tam jestem zarejestrowana i ostatnio dzwoniłam, ale nic nie ma. Byłam tylko ciekawa czy jak tam sie dzwoni to można z nimi gadać po polsku? Bo zapytałam o prace, a ona mnie przełączyła do gadającego po angielsku (swoją drogą super głos :-D). No i mam do Ciebie pytanie? Mam tak do nich dzwonić co tydzien:eek:, dręczyć?

Moja też dziś sfochowana. :no::wściekła/y::szok::-)

WITAM
Nam sie swieta troszke przeduzył,planowany był powrot w poniedziałek,wrocilismy dopiero wczoraj :tak:
Było milo i bardzo zielon.W Walli jest duzo lasow.Fajnie nam znajomi zorganizowali wyjazd, zobaczylismy prawie cała okalice,zamki,jeziorka,i swietne widoki,mieszkaja w dosc gorzystym terwnie.. Pogoda bardzo dopisywała,

Własnie wrociłam z dworu i jestem w szoku jak zimno:szok: wiec chyba spotkanie w lister parku odpada:-(

Hej
Moj tez dzisiaj ma fochy wiec juz spi:tak: Nie bede sie meczyc i juz. A co do telewizji to szymon oglada m jak milosc i smieje sie z babci i dziadka jak sie kloca;-)
Sylwiam- moj artur tez zaczal kurs na instruktora bo w firmie nieciekawie zaczyna sie dziac i ci anglicy stad mu doradzili zeby zrobil- zobaczymy co z tego wyjdzie:baffled:
Kasiaj- no to ci sie uwalilo w dyngusa- my jak zwykle zapomnielismy- no ale bylismy na basenie wiec chyba jakby zaliczony:-D:-D:-D A co planujecie na maj??????
Agnieszkauk- no to rzeczywiscie nieciekawie to wyglada u twojego meza- no chyba ze w ciazy jest to zacieraj rece bo niezla kaske za to placa;-)
katin- pozazdroscic wyjazdu:tak:

Pogoda nam sie spsula i nie wyglada to najlepiej do konca tygodnia:-( A ja w sobote mam urodziny i zatrudniamy tesciow do szymonka i wypadamy na kolacje i dyskoteke do leeds we dwojke:tak::-)

Roksanna1- wiesz co ja to jak suzkam pracy top dzwonie do nich srednio 2 a nawet 3 razy w tygodniu.Bo jest zcasami tak z emaja z dnia na dzien.A odnosnie mówinia tam po PL to była tam do niedawna OLA która sie zajmowłą ludzmi z BRADFORD ale ona juz tam nie rpacuje.I teraz trzeba rozmwaiac z cłaym szefem POLEM bardzo miły i pomocny.JAk mówi ze znjadzie to napewno sie kiedys odezwie:tak:;-)A i zcasmi taki Michał tam rozmawia z ludzmi z BRADFORD bo tam kazdy ma inna miejscowosć, mimo ze Polkaów tam nie brakuje:),ja tam bede dzwonila po powrocie z PL.

No ide z Marcelem sprawdzić te kulki na BD4.BO obiecąłam mu ze jak beda ferie a nie bede rpacowla z nim pojde.Zaprosił sowjego kolege i idziemy:]:-)

Ampar to ja już od dzisiaj z Tobą nie rozmawiam:szok: Wiesz, konkurencja nigdy nie śpi:sorry::-D A tak na serio to zabaczysz, jeszcze zatęsknisz za tym żeby pracował z fabryce:tak:;-) Stałe godziny pracy, płatne urlopy i takie tam:-)
A gdzie Artur robi ten kurs?? (pytam bo na pewno Rafał będzie ciekawy jak mu powiem że konkurencja rośnie:-p:-D)

Marta dzięki wielkie:-) Myślę tylko czy zrobic mu tą niespodziankę bo właśnie kupił sobie motor:baffled: i na samo ubranie wydał 360Ł:szok::szok: I sam powiedział, że to jest jako jego prezent urodzinowy na najbliższe 10 lat:-D:-D:-D
A jeśli chodzi o spotkanie to ja zmotoryzowana więc się dostosuję:tak:

Byłam teraz na zastrzyku z przeciwciałami, ze względu na nasz konflikt krwi i teraz boli mnie rączka:-:)-:)-:)-( Ałaaaaaaaa:-:)-:)-(

czesc

A ja sie dzis troche mecze. Cos mam z oczkami nie tak. Strasznie mnie swedza i chyba zwariuje :-(

Sylwia - wiem o czym mowisz, mojemu tak trudno jest gdziekolwiek sie wybrac, bo oczywiscie zaraz jest argument, ze mu wtedy nie placa, ze on nie moze miec urlopu i takie tam gadki :baffled::no: a jaki motor? scigacz czy chopper? :confused:

Ampar - no planujemy jakis wypadzik albo w Polske albo gdzies w Europe, ale sie nie mozemy zdecydowac :baffled: kazdy chce cos innego, a Bartek konczy wlasnie kontrakt i bedzie mial przerwe przed nastepnym, jeszcze nie wiadomo jak dluga, trzeba wykorzystac, bo jak zacznie nowy to znowy z pol roku nie bedzie sie go dalo nigdzie wyrwac :-(

katin - super, ze Wam sie wyjazd udal, ja znam troche polnocna Walie i bardzo mi sie tam spodobalo

roksanna - no to jak ja :-D:tak:

doris - a co to lub kto to ta BULA?

reklama
a tu znowu cisza:)
My dzisiaj spedzilismy 2 godzinki w Kulkolandzie na BD4 i potweirdzam fajnei tam!
Mały ku mojemu zdziwieniu tak sie wyszalał, że jak worcilismy zjadł i do tej pory leży i regeneruje siły .....na wieczór:):-D:-D

MarzenaM- i jak tam przeprowadzilas sie juz?

Do góry