reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
CZESC DZIEWCZYNY PO SWIATECZNIE:-)
No Sylwia juz napisala jak spedzalismy czas w swieta wiec ja juz pisac nie musze:-D:-D:-D
BOZENA M-moj Kuba tez mial taki okrez ze plakal na filmach czy bajkach jak np,mamie pandzie zabrali synka pande:-(albo jak jakies zwierzatko plakalo za mama:-(On mowil ze placze dlatego ,ze te zwierzatko kocha bardzo swoja mame i teraz jest mu smutno:-(
Wydaje mi sie ze twoj Marcel ten sam okres pzrechodzi co Kuba kiedys:tak:
Marta84-A moze bysmy sie spotkaly w Lister parku???pewnie wiecej dziewczyn wtedy przyjedzie, a tak ladnie jest:-)
Co wy na to??
Moze piatek????

BOZENA M-z tax credit dostaniecie forme do wypelnienia o dochodach za zeszly rok i oni potem przysla wam ile wam sie nalezy na kolejny rok,ale caly czas bedziecie kase dostawac ,jedynie jak bedziecie miec wiekszy dochod wam zmiejsza kwote:-)

ROKSANA-Tu sie ciesz ze wogole je polowki:-Dbo kiedys mowilas ze wogole nie je:-)

doris78- niom jakis wrazliwy sie zorbił ostatnio:].
A co do taxu.. to dziekuje za odp bo nie wiedzilismy czy sami mamy zgoic sie po papiery czy nam poprostu przesla formy nowe lub jakies uzupełniajace.

SylwiaM- waąsnie kolezanka mi na GG napisał " o widze ze znasz zone mojego byłego instruktora jazdy Sylwie?".....na to ja" tak poki co to tylko znajomosc wirtualna jakos nie jest anm pisane spotkanie"......nieźle nie:tak::-Djakie to Bradford malutkie:]:-D:-D:-D

SylwiaM- a wogole to ona mi anpisal Sylwia i nazwisko....ja na to nie znam takiej kobiety :szok:dopiero jak powiedziala z ena NK to zakumalam:-D:-D:-D
Musze WAs poznać bo pozniej takie wpadki:d:tak:Posadza mjnie jeszcze o romanse przez neta:D:tak:;-)

Hejka

W koncu sie wszystkie zameldowaly :tak::-D W swieta generalnie zadna sie nie nudzila i bardzo dobrze. Mnie ominelo wczoraj lanie, bo mezusiowi sie przysnelo :-) A teraz siedzimy w salonie i planujemy co robic w maju, az mnie glowa rozbolala.

BozenaM - moj Kubus tez taki wrazliwy i z przejeciem oglada bajki, czasem placze, chowa sie pod poduszke albo skacze, ale u mnie to moze miec w genach, bo ja tez tak robie :sorry::-)

Sylwia, Doris - a co za fryzurki sobie robilyscie?

Roksanna - Ty nie narzekaj, ze je tylko polowki, bo dobre i to :-)

ja to chyba nocke mam z glowy:-( Nikola nie chce spac,zeby jej ida i strasznie plakala wiec postanowilismy z mezulkiem ze nie bedziemy sie meczyc u gory i cala trojka jestesmy na dole.mala lata po domu jak szalona( za sprawa magicznego syropku:-):-))
doris-ja jestem za pitakiem w lister parku.uwielbiam takie spotkanka:-):-)
a my jutro do lekarza idziemy-moj maz nie domaga,puchnie mu brzuch, ze wyglada jak w ciazy i nie za pardzo moze oddychac. znajac moja przychodnie na Kensinghton bede miala problemy z dodzwonieniem sie-to ta sama przychodnia do ktorej chodzi aniteczka. takze pewnie bedzie pozniej chcial oddzwonic do mnie lekarz, a wtedy zrobie taka zadyme ze sie nie pozbieraja.zawsze bagatelizuja powaznie przypadki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam się z rana:-):-)

Bożena no widzisz jaki świat mały:-D Ale faktem jest, że ja jeszcze też Was po nazwisku nie kojarzę:baffled:

Kasia.j ja standardowo z włosami:-D Od lat ta sama fryzura czyli podcięłam się tylko i odrosty zrobiłam:tak: Ja strasznie boję się eksperymentowac na własnej głowie:baffled:

Marcel już od rana się awanturuje:wściekła/y::wściekła/y: Najpierw nie chciał myc zębów, potem nie chciał się ubrac, potem chciał żebym go nosiła na rękach no i ryczał cały czas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wsadziłam go do łóżeczka to się już troche uspokoił. Mam nadzieję że to koniec fochów na dzisiaj:baffled:

reklama
Hej hej:-):-)
KASIA J- a ja tylko podcielam wlosy:-)na razie zostane przy moich ciemnych wlosach:-):-)
SYLWIA-no to Marcel z Dawidem moga sobie dzisiaj reke podac,bo On tez jakich dzisiaj zfochowany:-(
AGNIESZKAUK-a co to za magiczny syropek???

Chociaz teraz stoi przy schodach i wola-BULA,BULA.....:-D:-D:-D
A BULe nic nie rusza:-D:-D:-D

Do góry