reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Marta84 pewnie znajdzie się więcej chętnych niż tylko ja :-D:-D:-D, ale ja muszę się do kogoś uśmiechnąć, znowu :-D. Mam tą świadomość że są ferie i te większe dzieci też są w domach teraz, więc chyba będzie ciężko.:-:)-(Przynajmniej ze mną.

witam wszystkie panie
ja nareszcie na forum, nie dosc ze w weekend pracowalam,musialam przygotowac co nieco do jedznia,przyszykowac ciuchy dla calej mojej rodziny na swiateczne party to jeszcze mialam problemy z kompem.niby wyswietlala mi sie stronka forum,ale nic nie moglam przeczytac bo bylo pusto:confused2::confused2::confused2: bezsens

u mnie wszystko ok,remi zaszalal z alkoholem no i jak zwykle w takiej sytuacji -UMIERA:-D:-D:-D dobrze mu tak. ja od przyszlego tygodnia przechodze na diete.mam nadzieje ze dam rade,kolezanka stosowala ja 2miesiace i schudla 8kg.mam nadzieje ze tez tyle schudne:-):-) a ja lece sprzatac,bo mam taki sajon w domu,ze az wstyd:-):-)
do wieczorka

ROksanna1- tak jestem dla u Nich zarejestrowana i pracowałm dla nich nie raz:].Moja pierwsza prca w UK to dla nich.Jestem, bardzo zadowlona.nie maialm z nimi prkatycznie problemów.A co amsz okazje dla nich pracowac?!:-)

Hej
U mnie tez juz po swietach. Caly czas gdzies bywalismy- u siostry, na imprezkach, basenik, spacerki itp. milo i leniwie
Bozenam- na child benefit nic juz nie wypelniasz jest ciaglosc:tak: Pazurki dalej na swoim miejscu- wiec super;-) A co do bajek to nieraz rzeczywiscie jest szok- mojej siostry maly wystawil wilka za wanne i nie mozna mu wogole czytac o czerwonym kapturku:szok:
Roksanna1- ja tez tych polowek nie moge juz zniesc tym bardziej ze ta druga polowke zazwyczaj ja zjadam co juz niedlugo bedzie widac- pol jogurtu, banana, jajka czekoladowego no doslownie wszystko:wściekła/y:
Marta84- ja nie mam jak dojechac:-( Sprawdze najwyzej jakies srodki komunikacji publicznej moze sensownie to bedzie wygladac;-)
Kasiaj- a ty co jeszczesie suszysz?:-D:-D:-D:-D:-D

Zaraz musze brzdaka obudzic bo mi potem szumi do 11:szok:

Czesc i czołem:-):-)

Ogólnie lubię święta ale jeszcze bardziej lubię jak już się kończą:-D:rofl2: My oczywiście u rodziców w pierwszy dzień a w drugi pojechaliśmy do tego ZOO. Fajne i duże ale było zbyt tłoczno i wielu zwierzaków nie szło zobaczyc bo nie dało rady się dopchac:sorry:
Dzisiaj znów u rodziców bo była fryzjerka robic nas na bóstwo:tak: Marcelek też miał cięcie, już 4 w jego życiu:szok: Teraz wygląda super ale ile się napłakał przy tym biedak:-(Wyrywał się strasznie, no ale trzeba było się przemęczyc:baffled:

No i przed chwilą siedział ze mną na kanapie, oglądaliśmy serial i on zasnął:szok: Kurde mam nadzieję, że się nie obudzi, chociaż wątpię w to bo kolacji nie zjadł to pewnie głodny:baffled:

reklama
4muchy - my w zesżłym tygodniu robilismy M.O.T na BD4 przy Tong Street takie male niepozorne.Placilismy 50Ł.Mąz był zadowlolny bo mielismy tam jakies male niedociagniecia ze swiatłami to w tej ceneie podkrecił, a mógł np kazac dac do naprawy.A jak auto nie rpzechodzi to daje list masz 7 dni an naprawe ale pozneij nie msuisz znowu za mot placic.Znajomy był gdzie inndziej zaplacił za MOT 35Ł/ ale maial uszkodzone kazal mu naprawic i pozniej znowu wział 35Ł za nastepny mot!

SylwiaM- no to u WAS sie chyba sporo działo.

A aj nie wiem czy ktorejs z WAs nie widizlam na wesołym miateczku w LISTER PARKU w niedzilee miedzy 14-15.Blond włosy, czerwone buciki,mąż chyba blondyn i synek mały.:]Bo chyab ta osoba gdzies mi sie na zdjeciu z forum "rzuciał".:tak:;-)

Aniteczka- odpisąłam namairy!

A child przechodzi dlaej jest ciagłość, a tax child credit?

Do góry