reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Natalka90- no to super jeżeli zadzoenili i akzali jutro rpzyjsc tzn ze bd ok pod warunkiem ze zna troche angielski, bo niestety lub stety tam wymagaja.Ale 3mam kciuki zeby wszystko było ok. Daj znac jak posżło.

Dziewczyny dzisiaj Marcel chchiał ogladać "epoke lodowcowa" - i wiecie co jest tam moment jak Mamut przypomina sobie sowje dziecinstwo.Nagle Marcel jak se rozpłakał az sie zaniósł.I zapytał gdzie jego rodzice?:szok::-(.....nie pozwolił przerwać folmu chchiał ogladac do konca.A na koniec poiwedział ze "shrek" to głupia bajka ta jest najlepsza:????:-(CO mam o tym mylsec.?!

reklama
a Wy gdzie się wszystkie podziałyście?:eek::tak:
ja już dzisiaj po spacerku..musiałam do przychodni cisnąć jak się okazało na darmo...:angry::angry::angry:chciałam się zarejestrować do lekarza na popołudniu,bo idę na szczepienie z małym to chciałam od razu i siebie zabukować ale się okazało,że nie ma tej polki co tam pracuje,bo ma urlop i nie dogadała bym się z lekarzem sama a tym bardziej,że idę pierwszy raz:sorry::sorry::sorry:
ehhhh trudno nawet i dobrze,bo dupę ruszyłam po tych świętach i mi spacerek na dobre wyjdzie:-D:-D:-D:tak:
no i jak tam pasibrzuchy?:laugh2: wychodzić zza stołów no już:-D:-D:-D

czesc dziewczyny swieta i po swietach zlecialy:-):-):-) ja jeszcze siedze w domu bo wikusi nie zeszly jeszcze krostki ale juz niedlugo mam nadzieje bo juz mi sie nudzie siedzenie w domu :-:)-(gdzie wy sie podziewacie???????

Cześć dziewczyny. I jak tam po świętach. U mnie to takie były jak normalny dzień. Nie odczułam ich w żaden sposób. Mój Ł pracował i w niedzielę i w poniedziałek. Obżarstwa też nie było, ale to już z pożytkiem.:-D:-D:-D
Aniteczka no to sobie wycieczkę zrobiłaś. A tam trzeba iść na 8 żeby się umówić na dzień w którym się przyszło. Trzeba było zadzwonić. Tylko z tym dzwonieniem też tam mają. Już mi się dwa razy zdarzyło że było zajęte przez pół godziny a jak się już dodzwoniłam to już było za późno i lekarz dzwonił. Ta jedna rzecz nie podoba mi się w przychodni. Może to jest jakis pomysł na niepotrzebne wizyty, ale lekarz też musi poświecić czas na telefony.:-):-):-)
Bożena ja też wczoraj dawałam komuś ten telefon w sprawie pracy :-)
A syn to może ma bujną wyobraźnię (i rośnie Ci mały artysta), może wczuł się za bardzo w bajkę. Niektóre dzieci koziołka matołka nie mogą oglądać bo wpadają histerię.
Zdrowa już jesteś?
KasiaJ A u Ciebie jak? Mąż Cie zmoczył przed północą

WItam!
Aniteczka- niom ja tez tak raz maialm psozłm z rana okazłao sie z esie nie dogadam:), maz zadzwonił to poiwedzieli, że zpozno:-D:-D:-D

Roksanna1- niom to temu komus moze sie uda i GO wezma do pracy!
Mały dzisiaj wstał i mówi mamo nie mów tacie ze wczoraj plakałem, bo chopy nie placza tak dziadek mówi:szok:ALe ja juz wczoraj mezowi poiwedziąłm był zaszokowany.........niom moze to i dobre ze czuły ejst na takie sprawy?!....

A co do choroby to ormalnie amam dosc tego kataru
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Maiałm isc dzisija z mąłym i jego kolega z przedszkoal do kulkolandu ale przełozyłam na jutrpo bo dosć ze jeszcze nie ejstem w stanie to amma kupca na moja 1 z "woelu" kanap:0:-D

Ps. Orientujecie sie dziewczyny ktore biora te child benefit itp. czy oni jak jest nowy rok podatkowy przysla forme i tzreba sie starc od nowa czy cały cas jest coagłosć, a moze to my mamy isc zgłosic o nowe formy?!

Witam wszystkie Panie po świętach

Dziękuję za życzenia w imieniu Julii:-):-)

Moje święta nie były najfajniejsze bo cały czas męczył mnie kaszel. Najgorzej w nocy. Byłam dzisiaj u lekarza płuca czyste trochę czerwone gardło. Zalecenia dużo pić i ssać tabletki na gardło

roksana ja byłam tam kiedyś zarejestrowana ale nie pracowałam dla nich

Słuchajcie ja nie wiem co jest z tym moim dzieckiem. wszystkie je po pół. I tak od rana zjadła pół pączka (wiem na śniadanie pączek, ale to wyjątek dziś), potem chciała serek, zjadła pół i tak na stoliku leży jeszcze pół jabłka. Przed chwila chciała banana, zgadnijcie ile oddała?:-D:-D:-D

och przepraszam cię 4 muchy zapomniałam złożyć życzenia twojej córci,

ucałuj swojego szkraba od cioci roksany i złóż jej wszystkiego najlepszego!!!!!!

sto lat, sto lat !!!!!

reklama
Wtam
Swieta swieta i po swietach...
Widze,ze niewiele sie tu dzialo w tym czasie. My duzo jezdzilismy praktycznie w domu nasd nie bylo.

Ma ktos ochote na spotkanie u mnie w tym tygodniu???

Do góry