reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
4muchy-A Ty co cicho siedzialas z urodzinami Julii???Dopiero teraz zauwazylam ze niedawno miala:tak:WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO JULCIA :-):-)
04.jpg

Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół . . .
oraz WESOŁEGO ALLELUJA !!!

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    1,3 KB · Wyświetleń: 23
Hej
Aniteczka- no chlopa pieknie przyozdobilas, nie ma co:-D:-D:-D:-D:-D

Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego!!!
zycza Marta, Artur i Szymonek
4muchy- sto lat dla Julci:tak:

koszyk12.gif

Wielkiej Nocy czas nadchodzi,
Cały dzień się każdy głodzi.
By móc jutro o poranku
Siąść za stołem przy śniadanku.
Zjeść kosz cały z jajeczkami,
Zającami i kaczkami.
A już następnego ranka
Wiadrem wody zlać baranka!

Wesolych Swiat Wielkanocnych i Mokrego Dyngusa
zyczy
Kasia z Rodzinka

4 muchy - wszystkiego najlepszego z okzji urodzinek dla Julki

BozenaM - ja tez wlasnie widzialam ogloszenia na slupach w centrum miasta, ze beda jakies utrudnienia w ruchu drogowym, ale nic wiecej nie znalazlam na temat tej parady :baffled:

no i jak jajka pomalowane napewno:laugh2::laugh2::laugh2:
eeeeeeee myslicie,że mój by sobie dał pomalować we wzorki:-p:laugh2::rofl2::rofl2::rofl2:
co innego to by sobie dał ..naaapewno ale nie wzorki;-):szok::-D:-D:-D:-D:-D
ehhhh ide spać,bo zajechana jestem jak 150:eek::-)sałatka,krokiety,ciasto a jutro rosół:baffled::baffled::baffled:CHYBA:rolleyes2:
tak się zastanawiam kto to zje:-)

jeszcze raz pogodnych świąt:tak::tak::tak:

Widze, ze od stolow nie odchodzicie. Zacznie sie jutro marudzenie o nabytych kilogramach ;-):tak::-D
Ja dzis sama w domku. Bartek zabral ferajane na wycieczke, a ja sie relaksuje w domeczku. Udalo mi sie dzis pomoczyc wszystkich domownikow, a ja jak na razie sucha. Ale jak znam mezusia to tuz przed polnoca mnie obleje z calego wiadra, zebym mu nie mogla juz oddac :baffled:

KasiaJ- no to odpoczywaj poki mozesz:)
Mój mały dzisiaj zaskoczyła nas w łozku mial spzret przygotowany prze zmoja matule i nas moczył do "'bólu":-Dale miał radoche:)

A ja Świeta spedzam praktycznie w w łózku <goraczka, katar itp>Wczoraj troche posapcerowlaismy i z małym zachaczylismy o wesole maisteczko w Lister Parku.

Kobiety koniec jedzenia wskakiwac na forum:);-)

reklama
i jak po swietach kobietki ?? Wlasnie wchodzcie juz na to forum :)
Bozena dzieki za ten numer telefonu o prace dzwonilam tam w piatek mojej mamie i dzis oddzwonili ze jutro ma przyjsc sie zarejstrowac mam nadzije ze bedzie tam pracowac bo juz ma dosc tego siedzenia w domu no i kasa tez jest potrzebna wkoncu wnuczka albo wnuczke ma w drodze :)

Do góry