reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

AgnieszkUk dobra i wrazliwa mama z ciebie,i zapewniac cie ze przy drugim tez bedziesz wariowaca moze jeszcze bardziej:tak:Ja tez man zamiar wyciagnac jeszcze Dawida po jakis ciuszek;-)

reklama
Roksanna1- kurcze, nie wiem jak to zrobiłaś, ale rozszyfrowąłas mnie:):-D:-D:-Dtak dopoki kazdej z WAS nie zorbie pazurków to nie ma mowy o spotkaniu!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A tak powaznie to jak moglaś tak pomyśleć:wściekła/y::wściekła/y::-D;-)

Poprawiam się i opisuje zdjęcia :-D
Powyżej AgnieszkaUK z Nikolą

Nikoś i kawałek mamy

Sam Nikoś

Marcel

Miał być Kuba a jest ciocia :) Kasia

A to mój łobuz Mati

roksanna1 na to wychodzi ze tak choruja ale moj P to pewnei w garazu sie tak zaziebil bo tam maja troszke chlodno
natalak90 skurcze to normalna rzecz mnie zlapal skurcz wlydke podczas porodu :-D:-D:-Dale byl ubaw ale polozne mi zaraz rozmasowaly i przeszlo

NATALKA-ja tez mialam takie skurcze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tagze to jest normalne:tak:
KATIN-no wlasnie zaraz beda rodzic sie same dziewczynki:-)oj fajnie maja:-)

A nasi rodzice jednak maja wolne w niedziele:-)wiec bedzie normalne sniadanie:tak:

Katin od jakiegoś czasu, może miesiąc. Byłam ciekawa czy zmienia się to właśnie w tym miejscu :)
BożenaM dobra ja już nie będę tak żartować bo mnie w końcu nie przyjmiesz do grona przyjaciół. :-):-):-)A tak naprawdę to chodziło mi o to że dbasz o nas żebyśmy ładnie wyglądały:-D:-D:-D
Doris no to się Wam upiekło :-D, ale wiesz że przez to trochę więcej zjesz :-D:-D albo dzięki temu :-D:-D

Kurczę a u mnie chyba nici z zapiekanych jajek. Wysłałam Ł po foremki i przyniósł owszem ale takie bardzo płaskie że tylko jajka przepiórcze się zmieszczą:baffled::baffled::baffled:, a szkoda bo tak się napaliłam:-):-)

A tak a propos wysypu tych ciężarnych. Właśnie odkryłam że ta kotka która tu się pałęta jest ciężarna. To już chyba żartów nie ma. Są tu jakieś schroniska:baffled: dla zwierząt. Ja się nie obawiam tych kotów bo wychowałam już z 5 miotów. Do domu nie chce przyjść.
Co będzie tak w kółko się gzić. Koty to tak potrafią. Ja jej nie żałuje :baffled:, ale.....

Hej
Ja tez bede miala wszystko przez tesciowa naszykowane a ja tylko swieconke szykuje:tak: Szymon juz jajeczka pomalowal a najwazniejsze to - bylismy na basenie i szymon to UWIELBIA. Tak sie ciesze bo ostatnio wogole nie chcial do wody wejsc a dzisiaj nie chcial wyjsc:tak:
Kasiaj- jak bedziesz miala ochote to bylam w guiseley- super cieplutka woda a ty masz blisko wiec jak bys sie nudzila ktorys dzien z maluchami to daj znac:tak:;-)
Sylwiam- super kacik dla dzieciakow zrobilas:tak:
Doris78- do zobaczenia jutro o 14 i fajnie ze bedziecie mieli sniadanie swiateczne a nie kolacje;-)

Roksanna1- przejdz sie do weterynarza moze tutaj tez sterylizuja kotki:baffled:
Agnieszkauk- zapomnialam wczoraj napisac ze corcia ma rewelacyjna fryzurke:tak:;-)

Jeszcze tylko musze troche porzadkow porobic i przygotowac koszyczek

reklama
Hej dziewczyny po długej przerwie.U nas pogoda super normalnie lato w pelni.Mały cały dzień po za domem aż strach co to będzie jak wrócimy do Bradford.Brzuszek mi rośnie w blyskawicznym tempie może będą blizniaki.Strasznie się zawami stęsknilam mam nadzieje że mnie jeszcze ktoś pamięta na tym forum.Niestety kiepsko mam z dostępem do internetu więc nie wiem co u was slychac bo nic jeszcze nie czytalam i raczej nie przeczytam chyba że dopiero jak wróce.Pozdrawiam

Do góry