reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Doris - to ciekawe co powiedzial :baffled: probowalam z nim dzis pogadac, ale jakis dziwny byl, jakby go jakas mucha ugryzla i caly dzien rozrabial :-( energia go rozpiera

Sylwia - zoo w Chester jest swietne, gwarantowana zabawa przez caly dzien i mnostwo zwierzakow i atrakcji

katin - no fajnie jest w domku, tak rodzinnie, z kuchni zostalam wyrzucona, dziecmi sie zajmuje i sprzatam :baffled: a jutro wielkie odpoczywanie

natalka - ktos Ci wysle maila z 2 pytaniami, na ktore masz odpowiedziec i wtedy powie Ci plec (hmmm.... ciekawa jestem jakie bedzie to drugie pytanie, bo pierwsze pewnie o date ostatniej miesiaczki) jak dla mnie ruletka...... 50% szans na zgadniecie, ale jak Cie korci sprobowac, to czemu nie :tak::-D

Kasia8118 - rosnie, bo pewnie Cie tam niezle podkarmiaja :-)

Ampar - a w ktorym miejscu w Guisley ten basen, masz jakies namiary?

reklama
Marta 84 jutro to nie bardzo,ale nastepnym razem oczywiscie , moj maz tez lubi łowic rybki ,tu jakos ciezko z towarzystwe ,Wiec jak tylko Twoj bedzie sie gdzies wybierac , to daj znac

Kochane moje, ja juz sie zegnam ,wczesnie rano jedziemy.
Oczywiscie zycze Wszystkim
Pogody, słońca, radości.
W niedzielę dużo gości.
W poniedziałek dużo wody.
Dużo jajek kolorowych
świąt wesołych no i zdrowych.

KATIN Z RODZINA

hej
Czekam na siorke na skypie ale chyba malucha usypia . Moj padl szybciutko po basenie:tak:
Kasia8118- hej. Ja cie tez pamietam. Wygrzewaj dupcie poki mozesz:tak:;-)
Sylwiam- bidowalas z homehuntera na te nowe domy obok ciebie? Bo ja tak z ciekawosci zabidowalam i jestem na 70miejscu:szok: A jezeli chodzi o fajne miejsce ze zwierzetami to ja polecam flamingo land w malton za yorkiem- jakies 60mil od bradford. Polaczone to jest z wesolym miasteczkiem- wiec i dla doroslych sie cos znajdzie- my tez czekamy na cieply weekend:tak:
Doris78- moze dlatego jest ciepla woda bo sa dwa baseny a ja bylam na tym malym, plytkim dla dzieci- te zawsze sa cieplejsze. Tez nie masz daleko jakies 15mil moze;-) Szymon tez byl siny ale po godzinie:tak: W poniedzialek idziemy znowu;-)
Kasiaj- nie wiem jak sie nazywa:no: Jest przy centrum fitnesu na przeciwko morisona
Marta84- moj maz uwielbia wedkowac wiec moze sie kiedys zgadaja bo on tu jeszcze nigdzie nie byl tylko jak w polsce jestesmy;-)
Bozenam- a co cie tak wykonczylo?:szok::-D:-D

A ja jutro przed swieconka ide na urodziny chlopczyka , szymon sie wyszaleje i pewnie bedzie padniety- dobrze ze ide z arturem do kosciola to w razie demolki wyprowadzi zboja

Ampar - to chyba wiem w ktorym miejscu, pewnie sie wybierzemy tak z ciekawosci zobaczyc, nam tu sasiedzi polecali basen w Kieghley, ze podobno swietny dla dzieci, ale tez jeszcze nie bylismy :-(

Katin - szczesliwej podrozy, bez przygod oraz wesolych swiat i mokrego poniedzialku :-)

A w Lister Parku jest wesole miasteczko, jakby ktos sie chcial wybrac. I takie malutkie na Foster Square.

Sylwia no widzisz dobrze Ci wychodzi jutro sprobuje to zrobic :-) bo dzis mi sie juz nie chce ... ale chyba zadzwoni do poloznej i powiem ze boli mnie brzuch albo cos i moze wtedy mnie da na to usg a jak nie to chyba pojde tam prywatnie bo juz bym chciala wiedziec bo juz bym zaczela kupowac dzidzi rzeczy a tak to nie wiem jakie:-(

Natalka90 w Polsce można łykać magnez. I o ile się nie mylę 2000 mg na dobę, jedna tabletka ma 500 mg. Ja łykałam 4, ale więcej już mi nie pozwolono. A raczej odradzono
Doris bo Dawidek się chował a Kuba chyba był na górze podczas robienia zdjęć.
Katin dzięki za życzenia, oczywiście wzajemnie i szerokiej drogi.
Sylwia na 9 :szok:, super, może za staż :-D:-D:-Dżartuję, ale może w końcu tym razem;-):-)

Takie jestem zła na malowanie tych jajek, nie wiedziałam że to takie trudne. Od razu mówię że farby plakatowe nie nadają się do malowania całych jajek. Umęczyłam się tylko a efekt mierny. Mati tez ma swój udział, pomalowała jedno jajko.:-):-)

sylwiam- ten drugi tez zabidowalam i jestem na 20- czyli moze nie ma sciemy- ja w kazdym razie ci nie przeszkadzam- jestem za toba:-D:-D:-D:-D
Roksanna1- moj szymon tez dzisiaj pomalowal ale 4 jaja- tez plakatowkami- efekt jest powalajacy- tym bardziej ze uzywal w wiekszosci granatowej farbki:-D:-D:-D:-D:-D a na to jeszcze posmarowal brokatem a jutro bedzie naklejal naklejki boba budowniczego:-D:-D:-D:-D:-D:tak:
Natalka90- ja wiedzialam ze chlopak ale zapobiegawczo i tak zielone, zolte i pomaranczowe kupowalam;-):tak:

reklama
Ampar ja mam z Widzewem, ale to już taty robota.:-D:-D:-D Matylda malowała zieloną farbą. Jeszcze schnie, bo nawaliła tej farby tyle :szok::szok::szok:, może do rana wyschnie.

Ostatnia edycja:
Do góry