reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Doris mleko skondesowane mozno kupic juz geste ,nawet w morisonie angielskie. musi to byc duza puszka,albo dwie małe,a płytke robi sie z tych składnikow podanych nizej ( słonecznik oczywiscie łuskany)
ten przepi jest pisany z pamieci mojej mamy,bo ona wszystkie przepisy ma w głowie:szok:

reklama
czec dziewczyny widze ze spotaknie sie udalo moze nastepnym razem sie zalapie:-):-):-) i ja milo by bylo was poznac moja wiki juz dochodzi do siebie ale za to bierze cos mojego pawla i to na same swieta:wściekła/y: pogoda jest nie zabrdzo mzawka pada :-( a ja musze isc do sklepu pozdrawiam

agnieszkaUK zaraz przepisze ten przepis i dam mamie dobrze ze ona zaraz jedzie na zakupy to jeszcze zdazy kupic produkty do ciasta :tak:
doris Ty jak to ciasto marchewkowe upieczesz to pewnie sama je zjesz :-D

a ja dzis w nocy spac nie moglam takie skurcze mnie w lydkach lapaly ze nie wiem :no: moja mama mowila ze tez tak w ciazy miala ale dlaczego tak jest tez tak mialyscie ?

Witam!
Ja włansie niedawno wrociłam z osrodka bo byłam z małym na kontroli.Niby wszystko jest ok.a kaszlem mama si ie rpzejmowac jak nie goraczkuje.

Włąnsie tez wstawiłam ciasto do piekarnika najpierw serniczek.Pozniej mam Kobiete na tipsy i pozniej next ciasto "Fale Dunaju"......a poznie rozpacz ze kg wicej:-D:-D:-D

Oby tylko na Świeta pogoda nam dopisała, bo Marcel juz mnie od wczoraj cignie na te Wesołe miasteczka.
A dzisiaj stwierdził ze króliczek nie przyjdzie do niego, bo dlaczegow niedzile a nie dzisiaj jak on jest cały zcas "grzeczny"?:):tak::-D:-D

natalka90-skurcze sa normalne,ja tez przez to przechodzilam, i tez w nocy spac nie moglam-dokuczliwa sprawa,ale nie duzo ci zostalo do konca.
bozenam- serki nie moga byc smakowe,light albo original, a co do cytrynki to 1mala albo pol duzej. ja to zawsze dodaje troszke wiecej niz w przepisie,zawsze jak dodasz tylo co jest podane w przepisie a pozniej sprobujesz mase to sama zadecydu czy dodac wiecej.nic sie nie stanie.eksperymentuj:-)

zaraz na miasto po swiateczne zakupy no i meza musze namowic na jakas bluzeczke, rano juz sie ladnie usmiechnelam.

no moja mama ma nareszcie internet, dzis widzilam ja pierwszy raz od grudnia,ale sie ciesze:-):-):-):-):-) nikola cos dzis nie domaga.2 razy juz wymiotowala,i sapdla mi o 10,jak nigdy.niewiem co sie dzieje.nie podoba mi sie to.ale nie bede sie stresowac na zapas.jak zawsze to robie. wy tez jestescie takie przewrazliwione?? to napewno dlatego ze nikola jest moim pierwszym dzieckiem, ale czy to normalne??

reklama
AgnieszkaUK normalne, normalne. Niektóre mamy mniej niektóre bardziej, ale każda matka przeżywa dziecka choroby. Ja tylko nie wiem co bym zrobiła gdyby mi moje krzyczało tak jak kiedyś Ampar opowiadała "mama ratuj" :eek::no::zawstydzona/y:

A ja się dziś wzięłam za sprzątanie. Kuchnie właśnie skończyłam i zaraz idę do łazienki. :-):szok: Jak ja nie lubię sprzątać.:baffled::baffled::baffled:
Ale jajka chyba z radością pomaluję.
Dziewczyny mnie jeszcze zostało kilka zdjęć. Mam wkleić?

BożenaM :-D:-D:-D Ja już wiem dlaczego Ty nie przychodzisz z nami na spotkania. Ty chyba chcesz żebyśmy wszystkie na paznokcie się zgłosiły ;-);-);-):-D:-D:-D. wtedy nas poznasz wszystkie:-D:-D:-D:-D
Natalka90 a tutaj nie zalecają łykania magnezu. Ja bym przez ciążę nie przetrwała gdyby nie magnez w tabletkach. Brałam maksymalną dawkę a jak tylko nie miałam tabletek to mnie podczas zwykłych czynności skurcze łapały. Samochodu nie mogłam prowadzić, bo jak wciskałam pedały to mi wszystko wykrzywiało.
Tynia i wiki to u was tak na zmianę chorują, jedno kończy drugie zaczyna.
KasiaJ co myslisz o tym co powiedział Twój syn że zasnął ?:baffled::baffled::eek:

Do góry