reklama
agnieszkaUK
Fanka BB :)
justysiak jestem po szkole hotelarsko-turystycznej:-) od zawsze serce mi mowilo AGNIESZKA GOTUJ czasmi mozna niezle zaskoczyc pozytywnie jaki i NIE:-);-)
agnieszkaUK
Fanka BB :)
ja zmylam,myju muju i do wyrka. kurcze posialam gdzies swoje zlote kolczyki i za chiny nie pamietam gdzie je polozylam.chyba sobie kupiie lecytyne.zawsze ma problemy
dobranoc
dobranoc
aniteczka1981
mama Ali i Niko..
no to jedziemy z tym koksem!
od lewej: kawałek słuchającej Roksany:-),Agnieszka stwierdzająca ważność ubijania hama w mufinkę(przyp.red...wybaczcie)...hmmm dalej kasiaj.,natalka90,doris z synkiem Dawidkiem;-)
agnieszka daje ...hmmmm.. nura;-);-);-);-);-).a na drugim planie pyszne ciacho;-)
sylwiam. i Marcelek:-);-);-);-)
moj synuś się zastanawia co on tutaj robi!
i od lewej: Nikolka(od Agnieszki),Nikodem(mój:-)),Marcel(od Sylwii),Mati(od Roksany):-):-):-):-):-):-):-)ale się brzdące zebrały!
a to Agnieszka z Nikolką..słodko usnęła
dobra kończę,bo mi się net wiesza..i wklejałam chyba z 40 minut
śpijcie smacznie:-)
od lewej: kawałek słuchającej Roksany:-),Agnieszka stwierdzająca ważność ubijania hama w mufinkę(przyp.red...wybaczcie)...hmmm dalej kasiaj.,natalka90,doris z synkiem Dawidkiem;-)
agnieszka daje ...hmmmm.. nura;-);-);-);-);-).a na drugim planie pyszne ciacho;-)
sylwiam. i Marcelek:-);-);-);-)
moj synuś się zastanawia co on tutaj robi!
i od lewej: Nikolka(od Agnieszki),Nikodem(mój:-)),Marcel(od Sylwii),Mati(od Roksany):-):-):-):-):-):-):-)ale się brzdące zebrały!
a to Agnieszka z Nikolką..słodko usnęła
dobra kończę,bo mi się net wiesza..i wklejałam chyba z 40 minut
śpijcie smacznie:-)
AgnieszkaUK - przepis zanoowalam , dziekuje o jajeczkach.Ale odnosnie ciasta to ktore te serki bo chyab sa rozne rodzaje philadelpi, i ile soku cytrynowego
Anitczka- dobrze ze wkleiłas foty z opisem bo Roksanna podąło co kto ale musial co chcheilke wracac do zdjec
O nie nastepnej impry pozstaram sie nie ominac
Biedna Sylwia, noralnie dałyscie popalic pewnie
milej nocki pa!
Anitczka- dobrze ze wkleiłas foty z opisem bo Roksanna podąło co kto ale musial co chcheilke wracac do zdjec
O nie nastepnej impry pozstaram sie nie ominac
Biedna Sylwia, noralnie dałyscie popalic pewnie
milej nocki pa!
Dziendobry
U nas dzis bardzo wczesnie pobudka Jak swiateczne przygotowania? Bo u nas ruszaja pelna para, tesciowa tu rozkreca maszyne
Doris - a co moj Kubus powiedzial Twojemu? bo jak z nim probowalam rozmawiac, to on w ogole nie chcial ruszyc tematu i zachowuje sie tak, jakby zdarzenia nie bylo....
U nas dzis bardzo wczesnie pobudka Jak swiateczne przygotowania? Bo u nas ruszaja pelna para, tesciowa tu rozkreca maszyne
Doris - a co moj Kubus powiedzial Twojemu? bo jak z nim probowalam rozmawiac, to on w ogole nie chcial ruszyc tematu i zachowuje sie tak, jakby zdarzenia nie bylo....
katin
mama Natalki i Huberta
Witam
U u mnie za duzo sie nie bedzie działo.Pieke tylko ciasto i robie tradycyjan warzywna sałtke.Jestem w tym roku zmuoszona do pieczenia ,a nie jestem w tym dobra.Słyszałyscie kiedys o ciescie ze słonecznikiempalce lizac,podam wam ,
trzeba upic biszkopt ciemny(z kokoe),kazda ma na pewno swoj sprawdzony przepis .
krem
mleko zagęszczone schłodzone
1\2 kost. margaryny kasi
razem utrzec
płyta słonecznikowa
15 dek. margaryny kasi
1\2 szkl. cukru pudru
2 łyżki mleka
1 cukru waniliowego
3 paczki złoneczniku
margaryne, mleko, cukier i cukier waniljowy zagotowac dodac słonecznik
wymieszac wyłożyc na blache piec 15-20 minut ma byc rumiane , ostudzic
płytę i pokruszyc na drobo do dac do kremu iwymieszac Biszkopt przekroić na
pół Posmarowac połowe masą przykryc i posmarowac resztą masy i włożyc do
lodówki
mysle ze wszystko napisałam ,polecam
U u mnie za duzo sie nie bedzie działo.Pieke tylko ciasto i robie tradycyjan warzywna sałtke.Jestem w tym roku zmuoszona do pieczenia ,a nie jestem w tym dobra.Słyszałyscie kiedys o ciescie ze słonecznikiempalce lizac,podam wam ,
trzeba upic biszkopt ciemny(z kokoe),kazda ma na pewno swoj sprawdzony przepis .
krem
mleko zagęszczone schłodzone
1\2 kost. margaryny kasi
razem utrzec
płyta słonecznikowa
15 dek. margaryny kasi
1\2 szkl. cukru pudru
2 łyżki mleka
1 cukru waniliowego
3 paczki złoneczniku
margaryne, mleko, cukier i cukier waniljowy zagotowac dodac słonecznik
wymieszac wyłożyc na blache piec 15-20 minut ma byc rumiane , ostudzic
płytę i pokruszyc na drobo do dac do kremu iwymieszac Biszkopt przekroić na
pół Posmarowac połowe masą przykryc i posmarowac resztą masy i włożyc do
lodówki
mysle ze wszystko napisałam ,polecam
Ostatnia edycja:
katin
mama Natalki i Huberta
Jeszcze jedno,zdjecia swietne,mamusie gadu,gadu,dzieci w raju ,tyle zabawek
Kasia J zazdroszcze Ci tej atmosfery w domu ,zapachow,szumu,dziadkow, ach jak fajnie
Kasia J zazdroszcze Ci tej atmosfery w domu ,zapachow,szumu,dziadkow, ach jak fajnie
reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Czesc czesc:-):-)
Ja tez sie w sumie nie napracujejedynie musze ciasto zrobic:-)sie zastanawiam wlasnie ze chyba zreobie te marchewkowe
kATIN-a co to jest ta plyta slonecznikowa??jakie to jest te mleko zageszczone???
KASIA J-Twok Kuba powiedzial ze jak ten samochod was uderzyl to zamknal oczy i zasnal
Ja tez sie w sumie nie napracujejedynie musze ciasto zrobic:-)sie zastanawiam wlasnie ze chyba zreobie te marchewkowe
kATIN-a co to jest ta plyta slonecznikowa??jakie to jest te mleko zageszczone???
KASIA J-Twok Kuba powiedzial ze jak ten samochod was uderzyl to zamknal oczy i zasnal
Podziel się: