reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

wiem dlatego juz sie nie moge doczekac kiedy bedzie maluszek :) a ten idiota mam nadzije ze jeszcze bedzie zalowal i ze tez bedzie mu tak przykro i smutno jak mi teraz jak nie bedzie mial wlasnego dziecka przy sobie i nawet go nie zobaczy .
jak wy robicie te emotikonki ??

reklama
Natalka na pewno będzie żałował:tak::tak:
Jak wyświetlają Ci się posty to nie klikaj w okienku "szybka odpowiedź" tylko normalnie "odpowiedź" i tam się one wyświetlają:tak:

witam gwiazdy:-D:-D:-D:-D
ja na chwile wpadlam zobaczyc co i jak.
sylwia-dziekujemy za goscine,bylo naprawde milo
roksanna1-zdjecia bomba,dawno nie widzialam zdjecia na ktorym sie sobie podobam:-):-):-)powaznie,ja taka kluska a tu uuuu nawet nawet.
doris-naprawde spedzilam milo czas z wami,a gaduly to z was straszne:-D:-D:-D:-D oczywiscie zartuje
kasia.j milo bylo cie poznac:-)
aniteczka coz moge powiedziec-ty zawsze rozpromieniona no i niksia zobaczylam w calej okazalosci,sliczny chlopczyk;-)
natalka glowa do gory,zycie nie jest latwe- plata glupie niespodzinaki(sama wiem po swoim zyciu) ale zawsze nadchodzi czas ze zly los sie odwraca i nadchodza piekne chwile. ze mna tez rodzila mama, milo jest jak ktos cie wspiera,nie bierz wszystkiego na siebie.jak bedziesz chciala pogadac to wysylam ci kom na priv.

no a ja wieczorkiem usiade to napisze przepis.mam nadzieje ze ciacho wam smokowalo i ze nie klamalyscie;-):-D:-D

Natalka - przykro mi, ze jestes w takiej sytuaxcji a nie innej, ale moze to i lepeij ze stało sie to etraz a nie pozniej.I dasz rade my baby jestesmy twarde:):tak:;-)

kurcze laski widze, że sie bawiłyscie super:tak::tak:<żal>:-(, ale moze next time i ja sie ząłapie:).A zdjecia super tylko ja nie wiem ktora to ktora.Znam tylko Aniteczke:);-)

Kurcze bylam na zakupach mysalam ze beda osatnie bo jutro amma kbiebtke na tipsy i nie bede maial choty nigdzie isc a tu bach nie kupialm galaretki do cista:-:)-(Normalnie .........

To co z tymi jajeczkami zapiekanymi czy zcarnymi?:):-D:-D

Natalka90 moja mama jak się dowiedziała że jestem w ciąży to przezywała to wszystko bardziej ode mnie, w końcu nie wytrzymała, wsiadła w pociąg i przyjechała. Cały czas mi mówiła że wcześniej urodzę, ale się pomyliła bo było o czasie.

BożenaM mnie nie znajdziesz bo robiłam zdjęcia :-D:-D:-D:-D
ja ci od lewej powiem kto jest kto:
1 zdjęcie Natalka i Doris a tam pośrodku ktoś się schował:-)
2 -II- KasiaJ
3 -II- AgnieszkaUK z Nikolą
4 -II- AgnieszkaUK KasiaJ z Kubą i Natalka i kawałek Marcela
5 -II- (na dole) Doris z Dawidem
6 -II- Aniteczka z Nikosiem i Sylwia z Marcelem
7 -II- Aniteczka

hejka kobitki:-)
sylwiam. jeszcze raz dzieki za goscine..;-);-);-)
natalka90-miło było Cię poznać:tak::tak::tak:
agnieszkaUK-dzięki dzieki w imieniu Nikosia:-);-) ja rozpromieniona mowisz?:eek::-D:-D
aaaaa tak dawaj ten przepis,bo ciasto pyycha:tak:
bożena-ojj tak tak bawiłyśmy się super:-)tylko szkoda z jednej strony,ze frekfencja niska;-)chociaż i tak nas było troszkę( bieeeedna Sylwia:eek::eek::eek:):-D:-D

wiecie co spóźniłam się do szkoły o cale pół godziny:szok::szok::szok::szok::sorry::sorry::sorry:
nie dość,że autobusy nie przyjeżdżały to jak w końcu się jeden pojawił to jechałam w korku:eek::baffled:
wpadłam do szkoły a Ala na sali z innymi dzieciakami spóźnialskich:)angry::angry::rofl2:!!!)rodziców czekała..na szczęście nikt nie krzyczał na mnie:-D:-D:-D
no i jak się wreszcie dokulałam do domu to 16.30 była więc dziś dzien bez obiadu:happy:

reklama
Do góry