reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Jak ktoś nie wyraża zgody na zamieszczenie jego zdjęcia to niech mi powie, wykasuje. Aniteczka Ty też coś załącz
Reszta jest mojej Matyldy. Dużo musiałam pokasować bo niewyraźnie: KasiJ i Sylwi :) chyba nie chciałyście

Ostatnia edycja:
reklama
jejjj jaka ja gruba !! nawet nie wiedzialam ze az tak dopiero jak ta fotke zobaczylam no ale niech jest :) schudnie sie pozniej jak dzidzka bedzie :) moja mama caly czas mi marudzi ze chce byc ze mna przy porodzie ja jej mowie ze chce byc sama a one ze bedzie spokojniejsza jak bedzie przy mnie i juz sie sama zastanawiam czy jej nie pozwolic byc ze mna bo mnie juz prosila zebym sie zastanowila no to pomysle ...

Rany, co wy mi dzisiaj zrobiłyście???:szok: Ja jestem tak zmęczona jak dawno nie byłam a oczy to mi sie na maksa kleją:szok:

Marcelowi potem temperatura spadła i odzyskał dobry humor, tylko cos jesc nie chciał:baffled: Oczka już pocierał więc położyłam go przed chcwilą bo mało w dzień spał. Narazie jeszcze tam kwili ale zaraz pewnie zaśnie:tak:

Roksanna fajne zdjęcia:tak: Masz dryg kobieto;-)

no bo ja nie chcialam byc sama przy porodzie mial byc ze mna narzeczony no ale jak mnie zostawil to sama chcialam byc , brakuje mi go no ale co zrobic juz teraz nieraz to mnie tak dopada ze bym tylko lezala i plakala i do tego przed chwilka facet przywioz mi paczke z polski od mojego taty bo mi witaminy musial wyslac i przyslam mi jeszcze rzeczy co u niego zostawilam i tam tez byly rzeczy mojego bylego i je tez mi przyslal i tak smutno mi sie zrobilo ;(

Natalka przyko mi, że musisz przez to przechodzic ale jeśli facet zostawił Cię w ciąży to fajnego życia pewnie i tak byś z nim nie miała:no: I pamiętaj, że teraz już nigdy nie będziesz sama bo będziesz miała dzidzię:tak:
A położyc się mam zamiar ale najpierw trzeba na BB nadrobic:-D

reklama
Ja tez w domku, jeszcze po drodze o polski sklepik zahaczylismy. Dzieci nakarmione, Maciek sie wyprzytulal do Mamusi (stesknil sie chyba :-)) A teraz czekamy na tatusia az z pracy wroci.

Natalka - jestes w trudnej sytuacji, jeszcze dlugo Cie bedzie to meczyc, ale staraj sie myslec pozytywnie, jak mama chce byc przy Tobie to zgodz sie, warto miec kogos przy sobie w tej chwili, czasem sa takie chwile, ze potrzeba by ktos Ci sil dodal, a najblizsza osoba jest do tego wlasciwa

Sylwia - idz spac, nadrobisz pozniej....

Do góry