reklama
katin
mama Natalki i Huberta
Prosze i juz sa zdjecia Poznaje tylko Doris, ale uczucie niby znam a...
ciezko dopasowac do imion
ciezko dopasowac do imion
N
natalka90
Gość
jejjj jaka ja gruba !! nawet nie wiedzialam ze az tak dopiero jak ta fotke zobaczylam no ale niech jest schudnie sie pozniej jak dzidzka bedzie moja mama caly czas mi marudzi ze chce byc ze mna przy porodzie ja jej mowie ze chce byc sama a one ze bedzie spokojniejsza jak bedzie przy mnie i juz sie sama zastanawiam czy jej nie pozwolic byc ze mna bo mnie juz prosila zebym sie zastanowila no to pomysle ...
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Rany, co wy mi dzisiaj zrobiłyście??? Ja jestem tak zmęczona jak dawno nie byłam a oczy to mi sie na maksa kleją
Marcelowi potem temperatura spadła i odzyskał dobry humor, tylko cos jesc nie chciał Oczka już pocierał więc położyłam go przed chcwilą bo mało w dzień spał. Narazie jeszcze tam kwili ale zaraz pewnie zaśnie
Roksanna fajne zdjęcia Masz dryg kobieto;-)
Marcelowi potem temperatura spadła i odzyskał dobry humor, tylko cos jesc nie chciał Oczka już pocierał więc położyłam go przed chcwilą bo mało w dzień spał. Narazie jeszcze tam kwili ale zaraz pewnie zaśnie
Roksanna fajne zdjęcia Masz dryg kobieto;-)
sylwia.m
Katin no to zgaduj która jest która
Natalka pozwól mamaie jeżeli chce Przyda Ci się na pewno
Natalka pozwól mamaie jeżeli chce Przyda Ci się na pewno
N
natalka90
Gość
no bo ja nie chcialam byc sama przy porodzie mial byc ze mna narzeczony no ale jak mnie zostawil to sama chcialam byc , brakuje mi go no ale co zrobic juz teraz nieraz to mnie tak dopada ze bym tylko lezala i plakala i do tego przed chwilka facet przywioz mi paczke z polski od mojego taty bo mi witaminy musial wyslac i przyslam mi jeszcze rzeczy co u niego zostawilam i tam tez byly rzeczy mojego bylego i je tez mi przyslal i tak smutno mi sie zrobilo ;(
katin
mama Natalki i Huberta
ok
jade na małe zakupy ,jak wroce bede zgadywała
jade na małe zakupy ,jak wroce bede zgadywała
N
natalka90
Gość
sylwia.m to korzystaj z tego ze Marcelek spi i tez sie poloz ))
sylwia.m
Natalka przyko mi, że musisz przez to przechodzic ale jeśli facet zostawił Cię w ciąży to fajnego życia pewnie i tak byś z nim nie miała I pamiętaj, że teraz już nigdy nie będziesz sama bo będziesz miała dzidzię
A położyc się mam zamiar ale najpierw trzeba na BB nadrobic
A położyc się mam zamiar ale najpierw trzeba na BB nadrobic
reklama
Ja tez w domku, jeszcze po drodze o polski sklepik zahaczylismy. Dzieci nakarmione, Maciek sie wyprzytulal do Mamusi (stesknil sie chyba :-)) A teraz czekamy na tatusia az z pracy wroci.
Natalka - jestes w trudnej sytuacji, jeszcze dlugo Cie bedzie to meczyc, ale staraj sie myslec pozytywnie, jak mama chce byc przy Tobie to zgodz sie, warto miec kogos przy sobie w tej chwili, czasem sa takie chwile, ze potrzeba by ktos Ci sil dodal, a najblizsza osoba jest do tego wlasciwa
Sylwia - idz spac, nadrobisz pozniej....
Natalka - jestes w trudnej sytuacji, jeszcze dlugo Cie bedzie to meczyc, ale staraj sie myslec pozytywnie, jak mama chce byc przy Tobie to zgodz sie, warto miec kogos przy sobie w tej chwili, czasem sa takie chwile, ze potrzeba by ktos Ci sil dodal, a najblizsza osoba jest do tego wlasciwa
Sylwia - idz spac, nadrobisz pozniej....
Podziel się: