reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Tynia i wiki Idziesz jutro do żłobka? Ja dziś nie byłam, Mati co prawda wstała 13.20 ale już mi się nie chciało. I chyba dzwonili do mnie, całe szczęście nie słyszałam, bo musiałabym sie produkować po angielsku.:-D:-D:szok:
Natalka90 dobrze że masz kogoś do pomocy. Poza tym wsparcie jest.
Doris mój całe szczęście się długo nie gniewa. Ciche godziny to moja specjalność.:-D

reklama
Doris przyznam sie szczerze ze jak nudziłyscie to robiłam mijaka:-D oczywiscie zartuje.całego jeszcze nie zaliczyłam:no:ale jak pogoda bedzie licha to kto wie;-)

Katin już załapałam:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczynki ja na razie uciekam uśpić dziecko. Nie wiem ile mi zejdzie.

Nie wiecie gdzie można kupić koszyczki na święconkę oprócz patsona? A jeśli któraś kupowała w patsonie to ile one kosztowały????

Ostatnia edycja:
ROKSANA-ja kiedys widzilam w jakims secand handzie:tak:a kupilas juz farbki do jajek???bo ja kupilam w tym polskim sklepie na hali w centrum:tak:pisze bo kiedys pislas cos na ten temat:-)

WItam
Ja juz zrobilam pazurki AMpar.
A co do rpacy tow alsnie sie postrzeczalam z mezem;/.BO ja nie po to sie zowlnilamz tamtad w zeslzym roku zeby tam wracac:/.I nie chche tam isc.Kurzce isc do rpacy z przymusu i robic cos i kims co sie nie chche i nie lubi?!:-:)-:)-:)-(Nie wiem co amma robic.A pozatym co poiwem im za 2 tyg ze lec edo PL. I co wtedy o moim mezu pomysla ze po co mnie wzieli jak ja do PL lece po 2 tyg.

nineve - znam jedna osobe, ktora tam rodzila i jest zadowolona, ale prawda jest taka, ze kazdy ma inne oczekiwania, wiec najwazniejsze jest Twoje podejscie

natalka - super, ze masz mame, no i masz nas :-)

BozenaM - co sie martwisz, dwa tygodnie przezyjesz, kaska jakas wpadnie na wyjazd do PL, a moze juz wiecej nie zadzwonia skoro sie znow zwolnisz :tak:

U nas po naradzie przed swiatecznej. Co nieco ustalilysmy z tesciowa co gotujemy. Jutro z rana mega zakupy, co by w piatek tylko jakies drobnostki dokupic.

reklama
KasiaJ- niom niby tylko 2 tyg, a moze azzz to jest temat TABU.....A druga sprawa jak to bd wygladąło jak ja za 2 tyg powiem z emusze do PL leciec i chche 10 dni urlopu.To dopiero bd na Pała patzrec jak na nie pwoiem kogo:/........nie wiem przespie sie do 4.30 i zadecyduje!.

Roksanna - a tam jest rpaca na zmany jeden tydzien od 6-2, nastepny, od 2-22 i tylko nocka cały zcas robi na nocki.
A nr ząłatie wam to podam.bo ja nie mam ja psozlam bo akurta jak amz maial przerwe rpzyslza sie ich abba z agencji pytac czy ktos szuka i tak si tam znalazlam,.

Do góry