reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Roksanna wracajac do facetow:baffled:to moj jest w szoku,bo ja nigdy nie przesiadywałam przy komp. :no:jak trafiłam na to forum ,zaczeło sie :tak:jestem tu bardzo czesto,chcac Was poznac jak najlepiej,przeczytałam prawie wszystko od poczatku :szok:,kilka razy słyszłam cos za uszami:tak:ale chyba sie przyzwycził,juz jest ok:-D

czesc dziewczyny ja sie witam dopiero teraz moja wiki troszke prychorowala:-:)-(ale szybko jej to minie bo daje jej syropki wlani oglada bajke a ja skonczylam robic obiadek bo moj P zaraz bedzie pozdrawiam was goraco:-):-):-)

Witam ponownie mamusie;-)

Dobrze, ze juz tylko 3 tyg. mi zostaly bo ledwo sie czlowiek rusza i za kierownice ciezko wsiasc :p Z tego co mi powiedzieli na 2 ostatnich USG to ma byc chlopiec ale ja chyba uwierze dopiero jak sie urodzi... Rodzic bede w Steeton w Airedale Hospital. Tak apropos moze ktoras wie cos na temat porodowki tam? Dodam, ze to moje pierwsze malenstwo i troche sie boje, no ale jak to moja siostra powiedziala - nie mozna sie juz rozmyslic nawet jak bedzie bolalo ;-) Co do imion, to mamy 4 wybrane: Maksymilian, Dawid, Oliwer i Beniamin. Dopiero jak maly przyjdzie na swiat zdecyduje, ktore najbardziej do niego pasuje... Wkurza mnie tylko rodzinka, ktora uwaza ze imiona powinny byc bardziej tradycyjne, np. wziete z Ewangelii. Moj nawet poklocil sie o to ze swoja matka:p No ale dziecko jest nasze i to my zdecydujemy.

hej z wieczora kobitki:-):-):-)
agnieszkaUK-ale miałaś przejścia..współczuję tych nerwów:-(rzeczywiście jakby tyle kasy trzeba by było wydać:szok::szok::szok::szok::szok:!
bozena-no tak-to się znowu wywinęłaś..zgadzam się z roksana:tak::tak::sorry:
natalka90- ja też mam tu mamę,bez niej to bym sobie tak nie bimbała...a teraz jest mi straszną pomocą jak mały juz się przemieszcza:-):-D:-D
katin-mój to mi nie marudzi jak siedze na necie,bo on w tym czasie na konsoli gra(maniak:eek::eek::eek:) i ma mnie z glowy,bo mu nie marudzę..:-D:-D:-D
tynia i wiki- przeziebiona mala?:baffled:
nineve-oj tak ostatnie tygodnie są najcięższe...ale i też czlowiek się cieszy jak nie wiem na dzidzię,ze ją przytuli niedługo prawda?:-):-):-)
a co do imion to my na synka mieliśmy poważny dylemat,bo nie chcielismy żeby było takie oklepane jakieś ani jakieś mało znane i dziwne..maż się uparł na Wiktora:baffled::baffled::baffled:(zwycięzca heheheh) ale spodobało nam się tez Nikodem..:tak:
trzeba było jakiś kompromis zawrzec no i mamy Nikodema Wiktora:-D:-D:-D
a rodzinka i tak się przyzwyczaiła,bo na poczatku było w kółko Dyzma i Dyzma:baffled::baffled::-D:-D:-D

Nineve ja wiem coś na temat kłótni rożnych o imię WŁASNEGO dziecka :-D:-D:-D
Ale raczej to były mało rozgarnięte koleżanki. Z rodziny wszyscy zaakceptowali mój wybór. Najważniejszy z resztą był ojciec dziecka :-D:-D:-D.

On mnie ostatnio zaskoczył, jak się zapytałam czy drugą wolałby dziewczynkę czy chłopca, a on mi na to że dziewczynkę. To chyba muszę się pospieszyć póki jest passa.:-D:-D:-D

DZIEWCZYNY ŻEBY BYŁA JASNOŚĆ. SPOTYKAMY SIĘ W CZWARTEK 9 KWIETNIA PRZED WEJŚCIEM NA INTERCHANGE W BRADFORD O GODZINIE 10.40

AgnieszkaUK Fajnego masz sąsiada. Możesz go poprosić o pomoc w malowaniu np mieszkania :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
AGNIESZKAUK-a byliscie u tego sasiada???Cos Twoj maz mu powiedzial?/Jejku ale sie pewnie zdenerwowaliscie???ale na szczescie sie udalo:-)Ja sobie nawet nie moge wyobarzic jakby moj J zareagowal:szok:nowy samochod,a on taki samochodziasz:-D
BOZENA M-kurcze szkoda ze Cie nie bedzie,ale fajnie ze masz prace,tylko szkoda ze tam gdzie nie chcialas:-D:-Dno ale wazne ze pieniadze beda:tak:
ANITECZKA-gratulacje dla Nikosia:-):-)oj to teraz bedzie rozrabial:-D
KATIN-wow wszystkie strony:szok::szok:no to faktycznie cie wciagnelo:-D:-D
Natalka90-oj to super ze masz tutaj mame:-)no i od teraz nas,jak to Roksanan powiedziala:-)
NINEVE-ja nic nie wiem na temat tego szpiatala, ja rodzilam w bradford.
A imiona fajne w szczegolnosci Dawid:-D:tak:
ROKSANA-oj Ci faceci:wściekła/y:u nas tez jest napieta atmosfera :-D
No i mowisz ze bierzesz sie za dziewczynke:-D

Oj faktycznie niedlugo zrobi sie przewaga dziewczat na forum:-D

Do góry