reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

AGNIESZKAUK-zdradz nam co to sa te czarne pierozki:baffled::baffled:bo ja nie mam pojecia:no:i jak robisz te jajka zapiekane??
ROKSANA-sie pewnie usmialas z tej twojej Matyldy ,a zobaczysz jak zacznie gadac to wtedy sie usmiejesz:-D
BOZENA M-no to jednak sie jutro poznamy:-D:-D:-Dfajnie:-)

reklama
14 5 °C
s1.gif
1000 hPa
s1.gif

Śnieg:0.0 mmDeszcz:1.0 mmWiatr:
rw0.gif
22 km/h
wiec bardzo podobnie , kurcze i ja chyba musze zrezygnowac:-(a tak mi szkoda

aniteczka1981-tak wik itroszke przychorowala mialysmy ospe i nawt nie woedziamlysmy jaja jak nie wiem bo kasi wyszlo ze miala a w ciazy tak jej w krwi wyszlo wiec my chyba tez a tteraz mielismy grype zołądkowa i wiki tylko biegunnke miala teraz jeszcze sie przeziebila :-(

roksanna1- no niestety kochana nigdzie nie ide wiki chora a dzis eszcze tak strasznie wieje do mnie wczoraj dzwonil gosciu z tego zlobka ale mu powiedzialam ze wik chora i niestety ale nie przyjde pozyczyl wiki szybkiego powrotu do zdrowia i aprosil jak wyzdroweje a ty idziesz????????????

Katin może jeszcze coś się zmieni, ja mam inna prognozę pogody, gorszą, dlatego nic nie wiadomo. Szkoda by było.
Tynia i wiki idę, idę. wczoraj to był przypadek że nie poszłam, bo mi Mati kazała się położyć spać o 12, jak nigdy.

A w ogóle bardzo mi się dziewczyny mylicie. Myślę Katin piszę Tynia i odwrotnie. :))

czesc dziewczynki..
wlasnie wrocilam ze szkoly:eek: takkk mnie wywialo ze mam uszy czerwone...malo mnie nie przewrocilo:crazy:dobrze że postawna jestem to mam przyczepnosć do podloża:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D
katin-no to jak jutro bedzie tak jak dzisiaj to ja małego nie biore...najwyżeej sama podjade..

wczoraj byłam Alicje ze szkoły odebrać i deszcz nas złapał:angry::angry::angry:dobrze,że folie miałam na wózek,Niko się zszokowal trochę jak zalożyłam...a że moją parasolke szlag trafił ostatnio jak były wiatry to zmokłam jak kura:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tynia i wiki-biedna mała...wszystko naraz:baffled:
agnieszkaUK-no to niezle Was załatwili..ponoć takie przekręty robia pracownicy banku,że wystepuja w Waszym imieniu o np karte kredytową,bo mają prowizję a pozniej skoring lezy na łopatkach i kwiczy:nerd:
nam taki znajomy odradzał pana z Polski,który pracuje w naszym banku(Lloyds):sorry:
bozena to juz sie nie wykrecisz:-)
ampar-jak szpony?:laugh2::laugh2::laugh2:jak Ci poszło pisanie wczoraj?:-D:-D

dziewczyny co do kupna koszyczkow to popatrzcie w kwiaciarniach,ja niedaleko mnie widzialam koszyczki po ł1 i byly naprawde ladne.co do moich przepisow doris78 opowiem jutro:-)

Katin - ja teraz to jeszcze do 22 kwietnia mam matule tutaj, a pozniej rpzyleci na miesiac tesciowa to dlatego jeszcze korzystam ze zcasami mge isc do pracy.A pozniej juz bede siedziala z małym w domu chyba ze przyjma GO na 6 godz do rpzedszkola to mzoe cos znajde na pol etatu, a jak nie to coraz wiecej amm chetnych na pazurki to czasami bede to robila.:)
A dzoeniliscie tam?

Roksanna1- to co zatrudnia to TOpTemps ni wiem jaks ei dokładnie pisze.I z tego co teraz pyatalm meza bo dzownil na przerwie to nie oni w KILGATE.Ale mozesz sprawdzic jak tam gdzies bedziesz.

A co do spotkania to pogoda ok tylko zeby wiatr tak strasznie nie wiał:/.........:no:

reklama
aniteczka ty postawna?? hmmmmm?? a co ja mam powiedziec:-D taka mala loszka:-D:-D:-D:-D:-D a z tym deszczem to ci wierze,ja tylko na ogrod po praie wyszlam i zmoklam strasznie:-):-)
ampar-pochwal sie pazurkami:-)
no jakies slonko sie przebija,tylko ten wiatr:confused2:

Do góry