reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam sie w poludnie

Sylwia - a moj Maciek tez wstaje wczesnie, ale nas nie budzi :tak: Czeka w lozeczku i sie bawi, az otworze oczy. Wtedy szybko podnosi raczki do gory, zeby go wyjac z lozeczka. Podoba mi sie to.....

Katin - lobuz to lekko powiedziane, ja to bym takiemu chyba urwala, co by juz wiecej ojcem nie zostal :wściekła/y:

Natalka - wlasnie kochana, jak Ty sobie tu radzisz? masz rodzine, przyjaciol?

Aniteczka - gratulacje dla Niko, teraz Ci sie zacznie :-)

U mnie dzieciaczki na spacerek z dziadkami poszly, a ja sie teraz zabieram za gotowanie obiadku. A! I piekna wiosne mamy, nieuwazacie. Moze w tymroku jakas sensowna pogoda bedzie, bo w ubieglym to tragedia byla!

Monika 1213- to przynajmniej masz pomocnika:)

Dziewczyny NICI Z MOJEGO SPOTKANIA Z WAMI!!!!!!!!
JUro wracm do pracy ale, zapieralam sie nogami i rekami zeby tam nie wrocic a tu masz........akurat potrzebuja i zadzwonili, ale najpierw poinformowali mojego meza, ktory za mnie zadecydowal:-(Jak to kiedys nazwalam z ulcia obóz pracy = RobertMcBride.

Tak wiec jak ktos szuka rpacy to ta kobieta z agencji mwoial zeby dzwonic.Agencja to TopTemp, chyba:/.Ja zaczynam jutro od6-14

Aniteczka1981 Natalka jest spokojan,ale tez lubi pogadac:tak:wiec dobrze ze twoja jest szalona , :rofl2: rozrusz moja.:tak:Jezeli bede jechała to napewno ja zabieram,
Cały czas martwie sie pogoda zeby nam fikusa nie sprawiła.:no:

BożenaM a nie wiesz czy na popołudnia też szukają? Bo ja bym poszła do pracy ale po południu. Daj jakieś bliższe namiary na tą agencję.
Znowu się wywinęłaś ze spotkania :-D:-D:-D

bozena mstrasznie sie ciesze,ze przynajmniej tobie sie udalo.u nas dalej cisza.szkoda ze w czwartek sie nie zobaczymy.

w niedziele doznalam ataku serca,remi przyjechal po mnie pod prace,ja patrze na nasze auto a ono wygladalo masakrystycznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale bylam zla,az mnie glowa rozbolala.co sie okazalo,dziecko naszego sasiada slowaka pomalowalo sprajem maske i bok od strony kierowcy srebrnym spray'em:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: myslama ze moj remi wybuchnie.nowe auto a tu taki ubytek.zad\zwonil oczywiscie na policje i musial czekac do pon az przyjada i zobacza.pojechal wiec do serwisu ''W'' i co powiedzieli: ponad 2 tys zloty za robocizne,ale poradzili aby sprobowac jechac na myjnie i umyc to-udalo sie:-):-):-) nasze autowrocilo to poprzedniego stanu. a policja powiedzila ze nic nie moga zrobic bo dziec ko mialo 3 lata(a od 10 lat moga zaaresztowac nieletniego), no i jak nasz sasiad by powiedzila ze go nie stac za zaplacenie 3 tys w serwisie to zostaje nam tylko sad:no::no:
dobrze ze udalo sie to zmuc

jak mnie deszcz dzis zaskoczyl:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: wrocilismy z leeds i zaczelam karmic nikolke a tu desz:szok::szok::szok::szok: a ja pranie mialam powieszone w gorodzie.tak strasznie lalo ze jak wocilam do domu to bylam strasznie przemoczona.:eek: tylko weszlam do domu a deszcz przestal padac:-D:-D to trzeba miec szczescie,nie:-D

Załączniki

• vw 003.jpg
    vw 003.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 23
  • vw 002.jpg
    vw 002.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Kasia.j Katin mam tutaj mame i ona mi pomaga na szczescie nie wiem co bym bez niej teraz zrobila ....
ja dzis w pracy bylam bo przez agencje pracuje i oni dzwonia czasem ze mam przyjsc bylam od 6 do 2 i strasznie bola mnie nogi :(
to jak jest w koncu o 10 ; 40 w czwartek na interchange ?
BozenaM szkoda ze Ciebie nie bedzie ale moze innym razem dasz rade :)) a masz numer do tej agencji ? bo moja mama szuka pracy

Do góry