reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Kobiety to kiedy jest to spotkanie w czwartek, czy w piatek i o ktorej?Ja tez bym sie chetnie wybrała i KATIN i Roksanna czy moge sie zabrać z WAMi i gdzie to spotkanie na WYKU?

CO do sukienki to normalnie nie moge rpzezyc:-(ale ja przecierz jestem zwykłym gosciem nie swiadkowa:/. A pozatym mama brzuszek same bd mialy okazje zobaczyc i wyobrazcie sobie mnie w kolorowej kiecce to dopero byłby smiech na sali:-D:-D:-D
A owszem moglam kupić biała, to nie wiem ktora by zostala wzieta za panne młoda:D.Powinna sie cieszyc ze kurcze bedzie maila gosci a nieeeeeee

A ja tez mialam konflikt krwi z moim mezusiem i po porodzie dostałam taki zastrzyk w d.........:no::no:że 2 dni czułam:D:-D:-D

reklama
Czesc dziewczyny:-):-)
BOZENA M-tez mi sie wydaje ze ta Twoja kolezanka tak powiedzila przez stres przedslubny,ale z drugiej strony rozumiem Twoj gniew:tak:wklej zdjecie to my Ci powiemy:-p;-)
KASIA J-to Twoja tesciowa przyjechala z tesciem,tak??/no to macie wesolo:-Dale ten Wasz Maciek jest udany:-D:-D:-Dbez skarpetek uciekl:-Doj te dzieci .....:-Dtylko poczuja wolnosc i zobacza ze nie sa obserwowani i zaraz korzystaja:-D:-D
A jak tam grill u sasiadow?/to sa anglicy??
MARTA84- ale chodzi Ci o te szczepienie co jest w ksiazeczce??czy jakies dodatkowe??Jesli Ci chodzi o te poza ksiazeczka to ja nie szczepilam:-)

Ostatnia edycja:
Bożena spotkanie będzie koło tych nowo wybudowanych domów, jeden przystanek przed Prospectem:tak:
Mi godzina i dzień bez różnicy i dostosuje się do reszty:-)

Kasia.j powiesz mi skąd macie internet?? Tzn od jakiego dostawcy?? Ile płacicie i czy musicie miec aktywną linię tel???

Marta84 rotawirusy to chyba dodatkowo:baffled: jeśli tak to ja nie szczepiłam:no:

Ja tez sie z Wami witam.
Jedno dziecko juz w szkole,drugie pije ile tylko maoze.Przegapiłam pierwsz sikanie i teraz go poje ,zaraz musze zanies mocz do przychodni.,a wiem ze długa droga jeszcze do tego:szok:

I ja się witam
Katin
biedne dziecko zamiast śniadania szklanka wody :-D:-D:-D:-D:-D. Ja pamiętam jak Mati pobierałam mocz do badania jak miała 7 miesięcy. Tylko jak dzieci są małe to montuje im się taką torebeczkę. Zaglądam do pieluchy a w torebeczce zamiast siku kupa. Oczywiście kupiłam tylko jedną , cała ja. Więc musiala na nocniku. Tak bidulka siedziała i piła. :-D:-D:-D:-D:-D
BożenaM bo Ty źle rozmowę zaczełaś. Trzeba było powiedzieć że chyba nieprzyjedziesz bo kiecke kupiłaś ale nie wiesz czy możesz bo taka a taka. Wtedy by była inna odpowiedź.:-D:-D:-D:-D Oczywiscie żartuje.
Możemy się umówić w mieście wszystkie. Może wspólnymi siłami jakoś trafimy. A Ty będziesz z wózkiem:confused::confused::confused:
Doris gdzie wczoraj byłaś
Marta84 ja też mam szczepienie tylko te obowiazkowe. Z resztą połowe miałam w Polsce, połowe tutaj. Trochę mam bałaganu. Ale teraz ide już kalendarzem tutejszym. A trochę sie różni od tego w Polsce.

Sylwia :confused::confused::confused:"Bożenaspotkanie będzie koło tych nowo wybudowanych domów, jeden przystanek przed Prospectem
yes2.gif
Mi godzina i dzień bez różnicy i dostosuje się do reszty"
Ja myślałam że Ty chcesz nas do domu na swoje podwórko zaprosić:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziendobry

My tez juz po sniadanku. Kuba sie bawi z babcia w chowanego, a Maciek za nimi biega :-D

BozenaM - dawaj fotke to Ci obiektywnie powiemy :tak:

Sylwia - mamy od firmy BE (specjalizuje sie tylko w dostarczaniu internetu), wg B najlepsza w UK, a on rozne rzeczy robi,wiec potrzebuje szybkiego i dzialajacego netu, potrzeba do tego linii tel, dlatego tak dlugo czekalismy bo tu nie bylo, placimy na miesiac 21f za net plus za telefon

Doris - oj wesolo jest i halasliwie od rana :-) a sasiedzi to wszyscy anglicy, bardzo mili, juz dwie osoby mi tu zaproponowaly, ze jakbym nie mogla z jakiegos powodu odebrac Kuby ze szkoly to moga to zrobic, non stop jakies ciuchy mi przynosza po swoich dzieciach :tak: Kuba najbardziej jest zadowolony ze stroju spidermana i ciagle nas pyta kiedy jest ta imprezka przebierana (czyli sylwestrowa :-D) w sobote bylismy u naszych landlordow, ale to nie byl grill tylko taka imprezka take away, czyli zamowilismy zarelko z restauracyjki; po swietach nasza kolej w koncu zorganizowac cosik w naszym domku :-D jestem bardzo zadowolona, ze sie tu sprowadzilam

WItam!
Mam chwilke bo mały jeszcze w przedszkolu do 11.15 tak wiec klikam.Zaraz WAm pokaze kiecke, ale nie jestem w nia ubrana tylko zarzuciłam nie mama ochoty sie rpzebierac.A dzisiaj mam srtaszny dzien jakas zla chdz ei wogle:/.

SylwiaM- włansie spotkanie koło Prospectu, oby nam pogoda dopisąła jak nas nie chches zw domciu lub w ogrodzie:d:-D:-D:-D;-)
Roksanna1- jak juz ustalicie w koncu kiedy i czy spotykamy sie w miescie to dajcie znać.A ja nie bede miala wozka.Marcelo bd musial dac rade bez zreszta jak to robi od prawie roku:D:tak:;-)

Dzownilam do agencji i dalej nicccccc jestem bezrobotna:/:-:)wściekła/y:

Załączniki

• Manchester 006-1.jpg
    Manchester 006-1.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 34
czesc dziewczynki:-)
witam po dllluzszej przerwie:sorry::sorry::sorry:

ząb mnie bolal od piatku i nie mialam weny na pisanie..:no: mialam wyrwac ta osemke jeszcze w Polsce ale ja to mam tak,że wszystko na ostatnią chwile i sie doczekalam:happy:
bozena-sukienka bardzo ładna i wcale nie czarna tylko czarno-biala:tak: slyszalam o roznych zabobonach ale zeby panna mloda tak zareagowala:szok:
ja tez na wesele sie ubralam w czarna sukienke w biale male groszki i do tego satynowy czarny żakiecik i jakos mi nikt nic nie powiedzial,a i chyba ze dwie kobitki mialy czarne sukienki z gorsetami:tak:
a ja na uzupelnianie musze sie do Ciebie zabukowac;-);-);-)

dostalam wezwanie na szczepienie i pisza o jakiejs czerwonej ksiazeczce:eek::eek::eek:
idziemy pierwszy raz do przychodni..jak myslicie chyba mi to wyrobią?:confused:

sylwia-to spotkanko u Ciebie tak? moge tez wpasc? znajdziesz krzeselko?:laugh2:
katin-i jak tam pojenie? nie przesadziłas?:-D:-D:-D

dobra ide druga kawke walnac i za okna sie trzeba wreszcie wziasc,bo juz od zewnatrz mi dzisiaj umyli..wiec glupio tak:baffled::-):-):-)
pozdrowka dla wszystkich i witam rowniez nowe koleżanki:-)

Aniteczka- WITAMY:tak:własnie maialm pisac gdzie sie laskie podziewaja.Oj zeby to najgorsze co moze byc:/:-(
A co do pzaurków to na kiedy musisz mi dac, znać bo ja po siwetach lece do PL.O ile w firmei PAwla cos nie ulegnie zmianie bo cos tam o urlopy chodzi:/.ALe lece 22.04 - 03.05.
A w tym tyg to mam juz rpawie cały zabukowany:).Jak cos pisz na priva......;-), dla Ciebie zawsze cos sie znajdzie:)

reklama
Do góry