reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Roksanna do centrum mam 10 minut ,wiec dam rade bez wozka;-)
Sylwia damy rade,wazne zeby miło:tak:u mnie tez ciasno,ale licze ze i kiedys u mnie zagoscicie:tak:

Roksanna dokładnie chodzi o konflikt serologiczny:tak: nie o konflikt w małżeństwie:-D:-D:-D
Na ogrodzie krzeseł ma 4 + 4 z domu:baffled: Najwyżej będziemy się ścigac do nich :-D:-D

Katin ja myślałam że Ty już bez wózka jeździsz jak patrzyłam na suwaczek, ale spoko dałybyśmy radę i z dwoma. Tylko czasem ciężko się zabrać jak już ktoś jeszcze jedzie z wózkiem. Ja natomiast się zastanawiam czy mam brać w ogóle, jeden autobus pod domem, po centrum jakoś da się radę.

Tylko pytanie do Sylwii, czy od przystanku jest daleko do Ciebie?
Ale się uśmiałam z tego konfliktu

Ostatnia edycja:
SylwiaM to mam jeszcze jedno nurtujące mnie pytanie. Czy te autobusy o których wspomniała Doris to są z Firsta? Konkretnie chodzi mi o to czy mogę kupić całodniowy bilet używając różowej karty już spod domu.

reklama
Przecież napisałam że mam jedno :-D:-D:-D Tzn znalazło by się jakieś ale chyba wyczerpałam limit na dziś :-D:-D:-D

Katin
to my się w takim razie spotkamy w mieście? Tak?

Do góry