reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
sylwia.m - my tez mamy konflik, podobno w pierwszej ciazy jest znikome prawdopodobiensto wyprodukowaina przez matke przeciwcial. Ja nie dostalam zadnych zastrzykow a jak bylo z Taba jak mialas w brzuchu Marcelka??
BozenaM - moja swiadkowa miala na slubie czarna sukienke. Wygladala super. Ty jestes swiadkowa czy gosciem?? Ta panna niech sie marti o to zeby nikt w bialym jej nie przyszedl :-D:-D:-D

Witam sie po malutkiej przerwie :-)

Goscie w domu, ze wszystkim zdarzylam, a teraz bede sie relaksowac. Dziadkowie przejmuja paleczke nad maluchami ;-):-) Sa zachwyceni, i jedni i drudzy :-D A dzis mi Maciek zwial z domu :szok: B wyszedl z domu razem z Kuba, pakowali sie na lotnisko po dziadkow i bylam pewna, ze sa przed domem przy aucie i ze Maciek z nimi tam urzeduje. A oni poszli do sasiada za dom, zostawili otwarte drzwi i Maciejka wykorzystal moment i poszedl sobie na spacerek. Z golymi stopkami bez skarpeteczek przeszdl caly podjazd i wychodzil juz za bramke jak go znalazlam :szok: Musze teraz pilnowac drzwi, bo on to by najchetniej zamieszkal na dworze.

BozenaM - bo generalnie na sluby sie nie ubiera nic czarnego (bo to wlasnie kolor pogrzebowy), ani bialego (rozowego), bo sa zarezerwowane dla panny mlodej; jest taki nie pisany przepis; ja tez na slub mojej kuzynki kupilam sobie bialy lniany komplecik (zakiet i spodnie) i zostalam delikatnie objechana za to przez ciotki, bo to kolor panny mlodej :baffled:

Sylwia - ja tez bym chetnie wpadla, ale ostatecznie sie wypowiem w srode :tak: moge przywiesc swoje krzeselko ;-):-)

Marta84 No proszę do tej pory nie znałam nikogo z konfliktem serologicznym a dziś poznałam 3 osoby:-D:-D:-D za jednym zamachem. Swoją drogą to a tak tu Was dużo jakby to było normalne, a to chyba nie jest takie powszechne.
Właśnie Ci zaczęłam odpisywać na pytanie co szykujemy na święta kiedy post nagle zniknął :szok::-D:-D. Ale ja akurat nic szczególnego nie szykuję, zwłaszcza że mój Łukasz pracuje w niedziele. Ominie mnie świąteczne śniadanie, chociaż ja bardzo lubię tą atmosferę świąt. Ale na pewno będzie barszcz biały z kiełbasą i jajkiem.:-D:-D

I chciałam już się pożegnać, idę spać. Miłych snów wszystkim.

Marta84 ha ha mi sie udało jade w gosci do Walli:-D jestem szczesliwa,bo bardzo lubie tych ludzi do ktorych sie wybieramy ,dawni znajomi,jeszcze z PL.Zrobie tylko jakos sałateczke ,moze jakis miesko i w droge:-D
I oczywiscie załotwiłam sobie ludzi do spania w domu,zeby było do czego wrocic

reklama
Ach te zabobony:-D:-D:-Dsmiac mi sie chce jakie ludzie maja problemy. Ja mialam gosci ubranych na bialo,czarno, kolorowo. Balam sie tylko zeby nie powiedziec: "i nie dopuszcze Cie az do smierci" i zeby sie nie wypieprzyc na srodku kosciola:-D Reszta to pikus

Mam jeszcze jedno pytanie czy szczepilyscie moze dzieci przeciwko rotawirusom:confused:
sylwia.m - mozliwe, najwazniejsze, ze tu o to dbaja.

Do góry