reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewczyny
Rotawirusy to te ktore powoduja tzw "grype zoladkowa" szczepi sie dzieci do 6 mc zycia. To jest szczepienie dodatkowe i sie wlasnie zastanawiam. Takie male dzieci jak to lapia to nie zostaje nic innego tylko hospitalizacja.

aniteczka1981 - Dzieci ktore rodza sie tutaj dostaja ksiazeczke juz w szpitalu. Przejdz sie to surgery przed szczepieniem i powiedz, ze nie masz. Mysle, ze to nie bedzie problem. Ja ostatnio zapomnialam naszej jak szlam na szczepienie - a mialam wziasc tylko dziecko i ksiazeczke:-D

reklama
Dzieki wszystkim z pomoca z tymi suwaczkami zrobilam tak jak pisalyscie i suwaczek jest na moim profilu a pod wpisami na forum nie ....
sylwia.m a Ty na kiedy masz termin ?

Hej
podczytuję na bierząco ale zdecydowanie trudniej mi pisać:tak: mam teraz chwilkę więc się odzywam :tak: Kacper jest jak narazie w miare spokojny ,awanturki wtedy gdy jest głodny ,czyli jak kazdy facet ;-) ,najchetniej cały czas spędzałby przy cycu ,hm to tez dość męskie nie?? :-D na wadze przybiera żółtaczka zaczyna ustepować więc wszystko ok .coraz częściej się rozgląda i ma dłuższe przerwy w spanku
My też mamy konflikt krwi ,ale z badań które mi robili wynikało ze nic się z dzieckiem nie dzieje i będzie miał mojego minusika :tak: i tak tez jest
niestety ja się jeszcze na domowe spotkanka nie pisze :-( ,choć bym chciała ,ewentualnie jak bedzie pogoda to do parku :tak:
no i jeśli pogoda dopisze napewno smigniemy z koszyczkiem

Katin - dziekuje
Aniteczka- jaki interes?;-):baffled:
Monika1218- witamy po dłuzszej przerwie:).:tak:

słuchajcie jezeli na kartce jest close - 08.04.2009 -tzn ze w srode jeszcze ida do rpzedszkola czy juz nie tylko jutro?.Jak nie uzyskam od was odp jutro musze sie sama produkowac w rpzedszkolu:-D:-D:-DALe Marcel nie chche miec wolnego?!:/, musze mu ajkos czas zorganizowac:D

Bozena u mnie pisze tak samo,i dzieci w srode jecze ida:tak:
Monika1213 witam, Fajnie masz w domku,trzech chłopcow;-)a kazdy napewno wymagajacy ,jak to faceci:-D

reklama
Do góry