reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej dziewczyny
Ja wczoraj znowu caly dzien poza domem bylam u mojego siostry w ogrodku- bo ja to na te ogrodki sie wpraszam gdzie tylko moge:-D:-D:-D Podjadlam golabkow, dziadki sie zajeli wnusiem a ja poprzytulalam mala dzidzie:tak::-)
Sylwiam- ja moge na pupie siedziec i dawaj ten przepis na kurczaka z kalafiorem jak rafalowi tak smakuje:-p
kasiaj- mi tez sie wlasnie to w Menston podoba- spotkania z sasiadami, wspolne zarelko i bardzo przyjazna atmosfera - wlasnie po sniadaniu swiatecznym jestesmy zaproszeni na imprezke z dzieciaczkami a my sobie robimy karaoke- bedzie ubaw po angielsku spiewac:-D:-D:-D
Roksanna1,katin , bozenaM- ja tez sie chetnie w centrum spotkam zanim pojedziemy do Sylwii . Mi pasuje czwartek bo od piatku artur ma 4 dni wolne:tak:
Monika1213- ja i Dorota idziemy na 13.30 swiecic jak chcesz sie dolaczyc:tak: i super ze synus taki grzeczniutki;-)

Ide troche posprzatac bo przez ta pogode to caly czas poza domem jestem a w chacie brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr wole nie myslec:szok:

BOZENA M-sukienka bardzo fajna:-)no i wcale nie pogrzebowa:no:
ANITECZKA-Wyke to jest dzielnica na bd 12 tam wlasnie mieszka Sylwia i Ja:-):-)
AMPAR- no to fajnie,spedzicie swieta po polsku i po angielsku
KASIA J- fajnie jak ma sie tak milych sasiadow,no i przy okazjii angielski szkolisz

Ja myślałam że Ty chcesz nas do domu na swoje podwórko zaprosić:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No cośty,ja nie mam domu:no: mieszkam na ulicy i tam też was zapraszam:-D

sylwia.m a Ty na kiedy masz termin ?

Ja mam na 2 lipca:tak: Jeszcze tylko 3 miesiące:-)
A Ty dołączysz do nas w czwartek??

sylwia-to spotkanko u Ciebie tak? moge tez wpasc? znajdziesz krzeselko?:laugh2:

Oj nie wiem, nie wiem:baffled: Będę musiała jeszcze to przemyślec:baffled:
Oczywiście, że możesz:tak:

dziewczyny co to jest to WYKE?:happy::happy::happy:;-)

To jest coś jak Beverly Hills w Ameryce:-D:-D
Wiesz, taka zaj...sta dzielnia gdzie mieszkają sami wypasieni ludzie:-p:rofl2:

Sylwiam- ja moge na pupie siedziec i dawaj ten przepis na kurczaka z kalafiorem jak rafalowi tak smakuje:-p

Normalne kotlety z gotowanym kalafiorem, nie wiem co on w tym widzi:-D
Fajnie, że możesz na pupie siedziec ale czemu mi to mówisz:szok::rofl2:

Doris - mi tez sie podoba:D
Aniteczka - ylwia najlepiej Ci opisala co to WYKE:-D:-D:-D<tam mailam 1 i najlepsza do tej pory prace:)>
Ampar- a Świecenie to zaczyna sie od 14 po przerwie, chyba ze chchesz poplotkować:D;-):tak::-D.O ile to ja znaowu godzin nie pomerdałam:D.

A co z tym kurczakiem?......Ja włansie zjadłam cycuszki zapiekane zcebulka i pieczarkami w sosie majonezowo ketchup[owym :), a pozniej rozpaczam ze WIELKA jestem:-D, jak foczka;-)

BozenaM- cycuszki???????????????/:szok::-D:-D:-D To doris mi powiedziala ze na 13.30 ale to chyba dlatego wlasnie ze chce ze mna poplotkowac:-D:-D
SylwiaM- no ze gdzies tam ja zawsze posadze swa szanowna nie lam sie ile masz krzesel wiec;-) To chyba ten kalafior tak uwielbia- a ty mu czegos nie robisz po tym obiedzie co on bardzo lubi:-p:-p:-p
Doris78- no wlasnie super fajnie z tymi swietami ze Artura rodzice sa i jedziemy do magdy bo ja sie znowu na ogrod wprosilam a potem juz tu na miejscu dzieciaczki sie pobawia i my przy okazji. A ty jak chcesz pogadac przed swieceniem to ja sprobuje byc na 12.30:-D:-D:-D:-D:-D

sylwia.m no pewnie ze dolacze dzieki za zaproszenie daj znac tylko gdzie i o ktorej :) w sumie przyda mi sie gdzies wyjsc bo narzeczony mnie zostawil jak bylam w 15 tyg ciazy i od tego czasu nigdzie nie bylam :(

reklama
Do góry