Witam Was z wieczorka.
Katin ja pewnie będę jechała autobusem, ale z centrum. Jak chcesz możemy się umówić. Ty już beż wózka jeździsz mam nadzieję? Kiedyś z Aniteczką się wybrałyśmy w dwa wózki. Masakra. Trafiła się jedna pani na przystanku i mnie już nie chciał wpuścić. Czekałyśmy potem na nastęny ze 20 minut.
Z tymi ziemniakami w pierogarni przesadzili.
BożenaM nie rozumiem tej panny młodej. Przecież to nie ona wystąpi w tej sukni tylko Ty. To chyba są jakieś głupie przesądy.
Natalalka Ty ten kod BB musisz skopiować do tego dużego okna, podobnego do tego w które Ci się otwiera po naciśnięciu przycisku "Odpowiedz". Zawsze bierz sobie podgląd suwaczka to będziesz wiedziała że na pewno się zjawił.
SylwiaM Co to znaczy konflikt krwi? Masz z tego powodu jakieś problemy.
Marta19 Imiona super i z rosyjska jak u Mojejdzidzi
MarzenaM A dlaczego masz dosyć 3?
Jstysiak Super że na święta w nowym domku. Szybko sie uwinęliście.
Marta84 Jest też polski sklep w centrum obok sklepu B&J, niedaleko Kirgate. W hali w centrum też są stoiska z Polską żywnością. Mniejwięcej po środku, ten jest bardzo dobrze zaopatrzony. Jest też stoisko w hali przy wejściu, ale prowadzonym przez anglików. Ostatnio pani na nie oczy postawiła jak do niej po polsku mówiłam.
Tynia i wiki A Ty jutro o której chcesz iść do tego centrum, a nie jesteśmy przypadkiem zapisane w żłobku na jutro od 13.30. Może ja bym się z Tobą przeszła, ale nie jutro. Naszła mnie ochota na malowanie własnych jajek i muszę kupić farby. Tak a propos nie wiecie gdzie się mogę zaopatrzyć w farby plakatowe.
Doris ja też bym wymieniała co roku meble i nie tylko
i przemeblowania robiła.