reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

jutro zobacze te suwaczki bo dzis juz nie mam na to sily :)
MarzenaM nie dziwie sie ze masz dosc trojki :)
Marta19 nie martw sie napewno bedzie dobrze :) na kiedy masz termin ?

reklama
doris78 - jutro jak bd maial wene to zrobie fote i pokaze.Kurcze ale sie włansie wciekłam panna młoda chhiala zoabczyc co kupilam i wiece co mi powiedziala z esie wysiliłam .Miala na msyli to ze kupilam czarna sukienke , ktora ma biale wozrki gdzieniegdzie.Powiedziala jak moglas mi to zorbic to slub nie pogrzeb, po co kupilas czarna kiecke.Jka mi cisnienie podniosła.........normalnie az mi brak słów co napisac bo mam zaduzo do powiedzeni na ten temat!ALe jakbyscie słyszłąy jakim tonem mi to poiwedziala normalnie szok:O:szok::angry::angry:wrrrrrrrrrrrr

Bozena ale tupet!!!,a przeciesz czarny kolor jest bardzo elegancki i na wszystkie okazje pasuje,olej to:-D tu w bradford kupiłas?
Marta 84 zdrowka dla was:tak:
Zapomniałam napisac ze z parku pojechalismy do pirogarni no i fakt pierogi swietne:tak:ale jakos z devolaje nie trafilismy:no:ziemniaki odsmazane,a kotlet w srodku surowy,chyba cos im nie wyszło:no:

natalka 90 wejdz w ustawienia,pozniej edytuj sygnature,i w pole tak jak piszemy post wklej ten kod bbc i zapisz sygnature. ktos mi kiedys tak podpowiedział i pomogło:tak: ze chyba trzeba ci pomoc od poczatku daj znac:tak:

Witam Was z wieczorka.
Katin ja pewnie będę jechała autobusem, ale z centrum. Jak chcesz możemy się umówić. Ty już beż wózka jeździsz mam nadzieję? Kiedyś z Aniteczką się wybrałyśmy w dwa wózki. Masakra. Trafiła się jedna pani na przystanku i mnie już nie chciał wpuścić. Czekałyśmy potem na nastęny ze 20 minut.
Z tymi ziemniakami w pierogarni przesadzili.
BożenaM nie rozumiem tej panny młodej. Przecież to nie ona wystąpi w tej sukni tylko Ty. To chyba są jakieś głupie przesądy.
Natalalka Ty ten kod BB musisz skopiować do tego dużego okna, podobnego do tego w które Ci się otwiera po naciśnięciu przycisku "Odpowiedz". Zawsze bierz sobie podgląd suwaczka to będziesz wiedziała że na pewno się zjawił.
SylwiaM Co to znaczy konflikt krwi? Masz z tego powodu jakieś problemy.
Marta19 Imiona super i z rosyjska jak u Mojejdzidzi :-D:-D:-D
MarzenaM A dlaczego masz dosyć 3?:baffled:
Jstysiak Super że na święta w nowym domku. Szybko sie uwinęliście.
Marta84 Jest też polski sklep w centrum obok sklepu B&J, niedaleko Kirgate. W hali w centrum też są stoiska z Polską żywnością. Mniejwięcej po środku, ten jest bardzo dobrze zaopatrzony. Jest też stoisko w hali przy wejściu, ale prowadzonym przez anglików. Ostatnio pani na nie oczy postawiła jak do niej po polsku mówiłam. :-D:-D:-D
Tynia i wiki A Ty jutro o której chcesz iść do tego centrum, a nie jesteśmy przypadkiem zapisane w żłobku na jutro od 13.30. Może ja bym się z Tobą przeszła, ale nie jutro. Naszła mnie ochota na malowanie własnych jajek i muszę kupić farby. Tak a propos nie wiecie gdzie się mogę zaopatrzyć w farby plakatowe.:baffled:
Doris ja też bym wymieniała co roku meble i nie tylko :-D:-D:-D i przemeblowania robiła.

Bożena przecież czarny kolor jest uniwersalny, odpowiedni na każdą okazję:tak: i nie oznacza tylko i wyłącznie żałobę:sorry: Nie przejmuj się koleżanką, pewnie jest przejęta i zestresowana przed ślubem;-)
Spotkanie ma byc u mnie:tak: W czwartek albo piątek, czekamy aż reszta się jakoś określi:-D Mam nadzieję, że pogoda dopisze i będziemy mogły posiedziec na ogrodzie bo jak nie to będzie krucho:-D ja mam małą chatkę:-p

Zaproszone są oczywiście wszystkie, bez wyjątków:tak:

SylwiaM Co to znaczy konflikt krwi? Masz z tego powodu jakieś problemy..

Tzn że mieszczę się w 15% ludności która ma krew Rh- a mój mąż Rh+ i jeśli dziecko odziedziczy krew po ojcu to mój organizm może potraktowac dziecko jako intruza i może urodzic się chore lub coś w tym stylu. Żeby temu zapobiec daje się w 28tc zastrzyk z przeciwciałami AntyD. Zaraz po urodzeniu badają krew maluszka i jeśli ma + to matka dostaje kolejną dawkę. Mój Marcel ma minus po mamusi więc nie potrzebowałam tej drugiej:tak:

reklama
Do góry