reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

jak ja wam zazdroszcze ze juz macie malenstwa i chodzicie z nimi na spacerki :) juz sie nie moge doczekac kiedy ja tak bede chodzila z dzidzka :))

reklama
4 muchy i roksanna-dzieki dziewczyny za troske wszystko w pozadku juz wiki miala tylko begunke mysle jutro o zakupach ale gdzies dalej niz grattan moze centrum bym zaliczyla ale nie sama bo bym sie zubila.tak a propo grattana likwiduja go jest do maja a zamiast niego ma byc carboot super nie mam nadzieje ze to wiarygodna wiadosc bede miala wtedy z roksana dwa kroki:-):-):-)

Hej
Oj nie mam ostatnio czasu pisac ciagle cos. Najpierw ja bylam chora teraz moj maz. tynia i wiki widze, ze Was tez nie ominelo. Niestety nie moge zrobic u mnie spotkania bo boje sie, ze ktos moze cos zlapac:sad:moze po swietach...
Witam nowe forumowiczki:-)
Dziewczyny dajcie namiary na jakies fajne polskie sklepy (ja wiem tylko gdzie jest Patson:zawstydzona/y:) bo musze zrobic zaopatzrenie na swieta:tak:

Witam dziewczyny:-)
natalka90 marta19 witajcie na forum :-)
natalka90 ja też mieszkam jeszcze na BD 3, piszę jeszcze bo w tygodniu zaraz po świętach się przeprowadzam na BD4:tak:i bardzo się cieszę bo już mam dosyć tej trójki:-(
4muchyi doris78to chyba dzisiaj dzień schabowego:-D:-D bo u mnie też były na obiad:tak:
jstysiakno masz fajnie:-), ja zrezygnowałm z przeprowadzki przed swiętami bo raczej nie wyrobiła bym się z doprowadzeniem mieszkania do stanu uzywalności do świąt:-(, zwłaszcza zę muszę kupić wszyskie meble:tak:

Marzena m-NO To fajnie jak urzadzanko przed Toba:tak:ja to bym meble raz w roku wymieniala,najlepiej:-D:-D
JSTYSIAK-no to switeczne porzadki bedziesz miala z glowy:tak:
NATALKA90-musisz wejsc w srone gdzie sa suwaczki i tam soebie utworzyc potem skopiowac ten kod url i wpisac w swoj podpis:tak::-)
No i korzystaj poki mozesz z wolnosci bo potem to na nic czasu nie bedziesz miala i bedziesz marzyla o chwili spokoju:-D
MARTA84-na manningham lane jest dobrze zaopatrzony sklep piknik:-)i na poczatku tejze ulicy jest sklep Cracovia czy jakos tak:baffled:
No i kurujcie sie kurujcie:tak:Zdrowka dla Was:tak:

Natalka wszytsko tak jak Dorota mówi z tym suwaczkiem tylko nie URL ale BBCode:tak::tak:

Marta84 jeszcze w shipley jest fajny sklep ale nie znam nazwy ulicy, pewnie Ampar będzie wiedziała:happy:

Marzena fajny czas Cię teraz czeka czyli urządzanie nowego gniazdka:tak:

Witam a ja juz po spacerku :tak: victoria sie wyszalala w parku i teraz oglada bajki . Sylwia M ja myslalam tylko nad imoanami i podoba mi sie dla dziewczyze nki Tatiana a dla chlopca Dawid ale to jeszcze nic pewnego . Bylam u poloznej w czwartek to byla moja pierwsza wizyta i juz dawno powinni mi pobrac krew a oni dopiero teraz pobrali i sie troche martwie bo ja mam konflikt krwi ale mam nadzieje ze bedzie wszystko wporzadku:-(

Witam ponownie:)
Ja jzu po zakupach, nie uwierzycie?! kupilam sukienke:D......:-D:-D:-Dmój maz jest bardziej szczesliwy niz ja:D:tak::-)

Widze, ż epogoda wsyzstkim dopisąła.A gdzie plaujecie potkanie bo juz sie pogubilam czytajac i kiedy jak mozna wiedziec, moz ei ja sie załapie;-):-)

reklama
Do góry