reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Jezeli chodzi o spotkanie to ja proponuje , czwartek lub piatek:tak:moje dzieci w srode ida jeszcze do szkoły.Oczywiscie bardzo chciała bym dogadac sie z ktoras z was zeby razem jechac.Ja atobusami jeszcze sie nie poruszałam tutaj,:szok:wiec napewno pierwszy raz bede miała problem.:tak:
Z moich zrodewł ,ma byc 10-13 stopni,ale pochmurno i wietrznie.
Synus juz dzis czuje sie super,obeszło sie nawet bez lekow przeciw bolowych:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny:-)no faktycznie pogoda dzisiaj super,Dawid wstanie zjedza obiadek i tez mykamy do parku:tak:
KATIN-ja tam lubie rosol gotowac,sam sie robi i wsio:-Dno i jest na dwa dni z glowy:tak:
Do Sylwii jest latwo dojechac,wsiadasz w autobus 626,622,623 na manchester road i mowisz do wyke i na przestanku kolo Sylwii moze ktos Cie zgarnac,albo Was jakby ktos z Toba jechal:-)
ROKSANA-ja tez mam ten problem,bo J nie je rosolu:wściekła/y::wściekła/y:ale ja tak i tak robie bo dzieci zjedza,a jemu dam zawsze mieso z zupy albo jakas pizze mu z zamrazalki wyciagne:-D
MARTA19- witaj na forum:-)gratuluje :-)a dlugo tutaj jestescie??
NATALKA90-a Ty na jakim bd mieszkasz??

doris78 jestem tu juz ponad 2 lata a mieszkam na bd 3 a Ty na jakim? rodzilas tutaj ? bo ja sie strasznie boje porodu a jeszcze tutaj :(

NATALKA90- Ja mieszkam na bd12:-)A rodzilam tutaj i sobie chwale:-)opieka dobra,polozne mile :tak:i nie masz sie czego obawiac:no:

MONIKA1213- a co tam u Ciebie?jak Kacperek??dalej grzeczny??czy juz daje popalic?:)))

Ostatnia edycja:
Dzisiaj mam wolne od gotowania chłopaki właśnie się wyżywają na schabowych:-D:szok:

natalka90 ja też tutaj rodziłam, i nie było wszystko dobrze. Bardzo miłe położna, niestety u mnie Julka długo nie chciała wyjść chociaż miałam parte więc zawołała lekarza i on się z mną zają

Witam po długiej przerwie:-):-):-)
Ja dzisiaj tylko z doskoku
Witam nowe koleżanki:-)Wielkie Gratulacje
Ja juz za tydzien sie przeprowadzam i chyba Świeta na nowym:tak:z jednej strony mnie to przeraza ,ale z drugiej.....
Ja niestety z palemką nie zdązyłam bo wczoraj do 18 i dzisiaj mialam na 7.00 i dopiero co wrocilam.
Za oknem piknie wiec idziemy z mała na spacer:-)
Marta19 a gdzie dokładnie w shipley mieszkacie?

dzieki mam nadzieje ze poradze sobie z tym porodem ale jeszcze prawie 4 miesiace z brzuchem przedemna :) kurde i sie mecze juz chyba z godzine nie wiem jak dodac taki suwaczek jak wy macie na forum ,

reklama
My juz po spacerku;-) bylismy w parku w shipley,moje ulubione miejsce:tak:odpowiada mi tam cisza i przeszczen,garstka ludzi:tak:zawsze siadamy przy torach na ławeczkach a dzieci łobuzuja:rofl2: no i nie trzeba miec oczow w koło głowy,prawdziwy relaks:-D
Natalka 90 ja meczyłam sie prawie trzy dni,
Doris niby proste ,mysle ze jednak znajdzie sie dziewczyna ktora tez bedzie jechała autobusem.

Do góry