reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Witam w piena niedziele!!
Ja juz na nogach ,maz pojechał zaliczac targi.Tym razem chce sprawdzic w Halifaxie :tak:zapowiada sie piekny dzien ,moze uda mi sie w koncu wyjsc choc na 2 godzinki do jakiegos parku:tak:
Doris my tez mamy dylemat z tym mieszkaniem,ale cały czas mam nadzieje ze w koncu cos nam przydziela. , mozliwego:tak:
Marta 19 witam w gronie super dziewczyn,:-D:tak:

reklama
Dziewczyny ,czy wasi mezczyzni tez was tak mecza w niedziele z gotowoniem rosołku?? D juz nawet sam czasami zabiera sie za gotowanie,bo tak bardzo sie boi zeby ta tradycja nie uciekła z naszego domu,musi byc i koniec.I to nie taki byle jaki,:no:gotowany długo,cebulka przypieczona,a niech tylko jakiegos warzywka braknie:wściekła/y:no i obawazkowo ,swieza zielona pietruszka.

Witam z rana ja wlasnie sniadanko jem i szykuje sie poswiecic palme:tak: pogoda dzisiaj bedzie ladna to trzeba korzystac . Sylwia M polozna powiedziala ze dziewczynka ale nie w 100 procentach :tak:ale najwarzniejsze zeby bylo zdrowe . Pozdrawiam i zycze milego dnia:-)

Katin mój nie jest taki tradycyjny:-D Kiedy się jego nie zapytam co ma byc na obiad to on chce pierś z kurczaka z kalafiorem:sorry: więc dzisiaj też to będzie:-p Rosołek to jest jak ja mam ochotę:tak:

Marta19 jasne:tak: najważniejsze to zdrowe:-) No i faktycznie ostatnio moda na dziewczynki bo chyba większosc z nas spodziewa się dziewczynek:-D Imiona macie wybrane??

Ja czekam jeszcze chwilę aż mi się pranie skończy i idziemy z Marcelem na ogród:tak: Niech się wyszaleje przed drzemką:-D

Czy ktoś zna prognozy pogody na przyszły tydzień??? Bo jakby była ładna pogoda to mogłybyśmy spotkac się u mnie, gorzej jakby było brzydko bo ja nie mam za dużo miejsca ale może jakoś damy sobie rade:laugh2:
Jaki dzień proponujecie??? Mi jest bez różnicy:tak:

czesc dziewczyny witam sie dzisiaj w ten piekny dzien wczoraj lezalam cały dzien w lozku:-:)-(bo z piatku na sobote wymiotowalam cala noc z tego co wyczytalam to mogla byc grypa zoaladkowa ktora trwa od 1 - 9 dni na szczescie mi przeszlo ola(corka siostry mojego meza) tez miala to samo ale czy jej przeszlo to nie wiem chyba tak bo byla usmiechnieta jak ja widzialam moze dzis sie wybierzemy na spacerek w taka piekna pogode to nie warto siedziec pozdrawiam wszystkich i nowe forumowiczki witam:-):-):-)

Witam w niedziele!
Po1. WItam nowe kolezanki:)i gratuluje nastepnej ciezarnej dziewczynku, kurcze ja juz chyba tez zaczne sie brac do roboty:-D:-D:-D

Laski co z tymi jajami od ktorej do ktorej mozna świecic?!

ALe pogoda ładna, wybieamy sie zaraz do Manchesteru, zawsze chchialam tam jechac, no i moze jakas jeszcze kreacje na to wesele znajde, jak tam nie to juz nie ma dla mnie ratunku:-D:-D

Pozdrawiam wszystkie Panie i zycze miłej niedzieli.;-)

Sylwia dziekuje bardzo za informacje :) mialam scan w 16 tygodniu i to wszystko polozna powiedziala ze jest wszystko dobrze i narazie nie trzeba , no ja ide 29 kwietnia na to badanie na cukrzyce to zobacze :) pozdrawiam

Witam Was kochane moje. Pogoda piękna, gdzieś pewnie pójdziemy na spacer, ale najpierw tatuś musi skończyć oglądać cafe futbol :-D:-D:-D:-D
Doris dzięki za wyjaśnienia. Teraz też jesteśmy na etapie składania form. A w Homehunterze to ja jestem chyba codziennie (przesadziłam ale co tydzień zaglądam na stronę). Przeważnie jestem na liście B, więc chyba marne szanse.

Witam nowe dziewczyny natalka90 i marta19. Faktycznie zrobiło się Was ciężarnych więcej niż nieciężarnych:-D:-D:-D. Ale ja czekam na passe chłopaków.

Katin ja mam spokój z rosołem. To bardziej ja napieram na rosołek niż ten mój. Ale uwielbiam ten tradycyjny niedzielny obiad.

Tynia i wiki dobrze że Cie nie trzymało aż tak długo i że czujesz się dobrze. A Wiki zdrowa?

SylwiaM To ja już zaczynam zaklinać pogodę na przyszły tydzień. A jaki dzień proponujecie? Środa?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny

roksana niestety lista B niestety szanse zerowe

natalka90 marta19 witajcie na forum zostańcie na dłużej,

katin mój R bardzo nielubi rosołu, a ja nie bardzo potrafię go gotować. także jak tylko jestem w Polsce zamawiam u mojej mamy rosołek.

tynia i wiki dobrze że szybko przeszło

A mój R dzisiaj zerwał się o 7 żeby Kubicę oglądać a okazało się że jest później:szok::-D:-D

Do góry