reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Natalka w shipley jest klinika z usg:tak: Baby Premier - Baby Premier Packages and Prices
Z tego co wyczytałam to usg takie sprawdzające płec to 85funtów:baffled: Zdzierstwo straszne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A dlaczego miałaś tylko jeden scan i w którym tygodniu???
Jak będziesz miała badanie na cukrzycę ciążową to najprawdopodobniej zaproponują Ci uczestnictwo w programie "born in Bradford" ( hehe zabrzmiało to jak jakieś tv show:-D:-D:-D a chodzi tylko o badania) i oni robią dodatkowy scan w 34 tc:tak:

No i witamy Cię w naszym gronie:-);-)

reklama
katin ja pracuję w Parkamie przez agencję HEADS , jeśli będziesz chciała tam pracować to po zarejstrowaniu się w HAEDSIE trzeba cierpliwie i wręcz upierdliwie do nich dzwonić codziennie :-pa jak się załapiesz to już będziesz chodziła, a po pewnym czasie prawie każdy dostaje tam kontrakt:tak:
roksanna1 proszę bardzo:-), tylko dzwoń szybciutko to może też się załapiesz na ten termin;-)

Hej
Mnie tez dzisiaj wywialo do miasta. Bylismy od 10rano prawie do 18 i maly juz zasnal:tak: Kupowalam szymciowi ciuszki letnie- ale mialam frajde:-p:-p
Sylwiam- ja tez chetnie sie spotkam przed swietami;-)
Doris78- i jak gdzie wybylas dzisiaj? Szybko sie uwinelas z internetem:tak: Czyli my jestesmy umowione na 13.30 na swiecenie:tak: A idziecie z Januszem?
Bozenam- gratulacje dla synka ze tak dobrze zniosl wycieczke;-)
mojadzidzia- oby to jakis sciemniacz nie byl z ta chatka:szok:
katin- ja tez juz bylam na 7 i na 4 i tez nigdy nie zadzwonili ani nie wezwali wiec chyba jskies dziwne to rozdawanie jest. Napisali mi na Bingley w blokach raz:szok:

A jutro jedziemy do artura siostry zobaczyc dzidzie znowu i rodzice tam spia przez 3 tygodnie wiec bedzie rodzinna imprezka i golabki:tak::-p:-p:-p:-p

AgnieszkaUK dzięki za gratulacje;-) ale to już stara nowina:-D To że będę miała dziewczynkę wiem od ponad miesiąca, tylko teraz jakoś mi opis na NK wskoczył:-D:-p

sylwia mwidzisz ja ze wszystkimi nowinami nie jestem na bierzaco:-p:-p:-p ostatnio za duzo mam na glowie, a do tego nikola spac mi w nocy nie daje.dzis remi zauwazyl ze 5 zabek jej wychodzi,dlatego taka niepokojna.dzis na noc dostala paracetamoc.:tak:napewno pomoze.a moja mala ksiezniczka zamiast spac grzecznie w lozeczku to buszuje po pokoju.czas chyba jej sie poprzestawial:-Dwczoraj bylo to samo-buszowanie do wieczora.
wczoraj wybralysmy sie z kolezanka na kulki.bylam pierwszy raz:-) ale bylo super.nikolka byla strasznie szczesliwa.mysle ze czesciej bede sie tam wybierac:tak::tak::tak:

Załączniki

• kulkoland 004.jpg
    kulkoland 004.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 22
Marzena m dziekuje za odpowiedz. i podpowiedz.
Ampar 3 ja tez juz duzo zeczy kupiłam na lato dzieciaczka.
Sylwia ja tez dopiero od teraz wiem ze to bedzie dziewczynka,super:tak:
dobrze ze nie bedzie tak duzej roznicy wieku, jak u maich szkrabow.
Agnieszka Uk az piec :szok: biedactwo meczy

u mnie taka cisz wszyscy spi:tak:gdyby nie choroba Huberta napewno było by jeszcze głosno,w sobote zawsze sie cos u nas dzieje , jacys goscie,albo my na chołpach:tak:

AMPAR-a my wkoncu wyladowalismy na kulkach:-Dna basen Kuba jutro jedzie z ranca:tak:
A na swiecenie pewnie sami pojdziemy do J bedzie pewnie po nocce:tak:
ROKSANA-wydaje mi sie ze poprostu anglicy sa tam zapisani dluzej i dlatego my nie mozemy dostac,albo oni ida na zamiane i wtedy ty jestes dalej...ja jak sie zapisalam to na dom bylam na 137 miejscu:szok::szok:ale juz za rok bylam na 30:-D:-Dwiec pewnie za jakis czas mam szanse na ten moj upragniony domek:-)

Bo juz sama nie wiem czy kupowac samemu czy czekac z homehuntera,chociaz te dzielnice councilowskie mnie przerazaja:-(na szczescie w moim bloku mieszkaja starsi ludzie to jest niezle,mieszkal taki malolat na parterze no i byly imprezki co chwile albo policja przyjezdzala:szok:ale accent go wyrzucil,wiec tez dbaja o spokoj :tak:
NATALKA90-a ty tak tylko z zapyatniem ,czy na stale do nas przyszlas??jak tak to witaj na forum:-):-)

reklama
Hej babeczki:-):-)

Marta19 witaj:-) Mam nadzieję, że zostaniesz u nas na dłużej:tak: No i kolejna ciężarówka:-D:-D Teraz to jest nas chyba więcej niż tych nieciężarnych:-p:rofl2: Jak ma na imię Twoja córeczka??? Wiesz już czy tym razem będziesz miała chłopca do parki??

Resztę dziewczyn pozdrawiam niedzielnie:tak::tak:

Do góry