reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

Hej hej jestem:-):-):-)Szybko przyszedl mi na szczescie ten modem:tak:
ROKSANA-a o jakim parku mowilyscie??ten Horton park??
BOZENA M- a jak sie nie dostanie tego dofinansowanie na szkole,to ile ona kosztuje za semestr??bo nie skumalam troche:baffled:
Ja nie pamietam za bardzo w jakich godzinach jest ta przerwa,niestety ja ja detak na 1.30:tak:
KATIN-my jak pierwszy raz sie przeprowdzalismy to na jeden raz sie autem wszystko wzielo,a juz ostatnia przeprowadzka zakonczyla sei wynajeciem vana:-D:-D
Wiesz moj Kuba czasem jak jest przeziebiony to potem go stawy bola:-:)-(i tez bardzo cierpi,bylam z tym u lekarza ale powiedzila ze to tak jest jak sie czesto choruje:-(

Ja tez w sumie na dzisiaj nie mam planow:baffled::baffled:chcialam jechac do Bolton abbey,ale w sumie pogoda nie wiadomo jaka:baffled:nie wiem jeszcze zobaczymy,a jak nie tam to na basen pojedziemy:-)tak sobie Kuba wymyslil:tak:

reklama
OOO Doris witam w swiecie:-D
Czy ty moze pamietasz jak bukowałas mieszkania przez internet w Homehunter,daleka drogo jezeli jestesmy na 17 miejscu.? jak długo bylas tam zarejstrowana , ?

KATIN-ja jak dostaismy mieszkanie bylam juz dwa lata zarejestrowana,ale bysmy juz duzo wczesniej dostali mieszkanie ale nam sie nie podobaly:no:a niestety na dom nie mielismy szans:no:ale teraz sproboje zlozyc aplikacje na zamiane:-)moze sie uda:tak:

Katin jeśli chodzi o Homehuntera to ja jestem zapisana już chyba 4 lata:szok: Raz na jedno mieszkanie byłam nawet na pierwszym miejscu i nic:szok: Nawt nie zadzwonili:baffled:
Według mnie to nalepiej pójśc do biura i się zapiasac:tak: a jeszcze lepiej to chodzic tam co tydzień i truc im:-p

Doris na Bolton Abbey to jest zdecydowanie za zimno:baffled: Byłam już w morissonie i strasznie zmarzłam

Facet przywiózł mi wózek. Fajnyyyyy, opłaciło się:tak:

Doris78- normalnie kosztuje 52Ł/miesiecznie!Troszke jest ale masz certyfikat z Cembrige!
A co jest n tym Bolton Abbey?!
Kurcze dziewczyny od rana mam czkawke i juz nie wiem jak sie jej pozbyc?!:-D:-D

Bożena przeprowadzamy się zaraz w tygodniu po świętach:tak:
a do szkoły chodzę ( w zasadzie chodziłam) na BD3:tak:
wiesz, myślałm, że popracuję tam z 2 tygodnie to nie myślałam o zmianie szkoły ale postanowiłam, że będę tam pracować, do nocek już się przyzwyczaiłam, bardzo fajna atmosfera i nie ma co ukrywać ale są dodatkowe pieniądze no i jeśli zechce zostać tam na stałe to w tym roku są bardzo duże szanse na kontrakt.;-)

Mój Damian jedzie na tą farmę we wtorek.:-):tak:
kasia.joj musiało boleć strasznie :szok:, współczuje Ci bardzo:-(

no, zmykam na jakis spacerek z rodzinką:tak:
Miłego weekendu zyczę:-):tak:

My dzis mamy grila,to zanczy Dawid na dworze a reszta w oknie:-D
Hubert znacznie lepiej sie czuje
MarzenaM jak mozesz to napisz gdzie pracujesz,ja od wrzesnia chce szukac pracy i tez na nocki.tylko tak bede mogła.

Cześć dziewczynki. Pogoda nawet ładna. Troszkę wieje, ale jest znośnie. My pół dnia łaziliśmy po centrum. Nogi mi włażą nie powiem gdzie. I chyba już dzisiaj nigdzie bym nie poszła.
KasiaJ o jak mi przykro z powodu Twojego paluszka. Pod paznokciem to tak straszeni boli. Ale wiesz co jak będziesz im tak wszystko wskazywać paluszkiem to może dla lepszego efektu zabandażuj, tak grubo. :-D:-D:-D
Doris Super że już jesteś. Już się martwiła że ze dwa tygodnie Cie nie będzie.
Ten park o którym mówiłyśmy to tak HORTON PARK.
Pisałaś o tym że nie mieliście szans na domek. Dlaczego? Tak bym chciała dostać domek:sorry::sorry::sorry:
BożenaM no właśnie ja takiego dofinansowania nie dostane na pewno na colleg. Na razie cię chyba wstrzymam w takim razie
MarzenaM Dzięki za informację o tych zapisach.

reklama
hej :) jestem w 23 tyg ciazy i mialam tutaj tylko jedno usg a polozna powiedziala ze narazie jest wszystko dobrze i nie bede miala :( czy wiecie moze gdzie mozna zrobic tutaj prywatnie tylko usg i ile kosztuje ? mam nadzieje ze pomozecie :)) bo ja chce znac plec i wogole bede spokojniejsza jak na usg dowiem sie ze wszystko dobrze . pozdrawiam wszystki mamusie :)

Do góry