reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej laseczki ja już po odwiedzinach Bożenki :tak:paznokietki zrobione:tak:;-).Mały zachwycony że mógł nam się trochę popsocic :tak::-D.Cały on,ale chyba nie było aż tak zle:happy2:.Teraz czas się zbierac na spacerek chociaż chęci brak:baffled:.A ja muszę po woli zacząc się pakowac ,ale nie wiem co mam zabrac do PL:no:.Więc chyba przełoże pakowanie na jutro:baffled:.Aniteczka widziałam na NK że mały miał fajny torcik urodzinowy :tak:.Kupiłaś czy sama upiekłaś?Ile taki smakołyk kosztuje?

No, ja juz tez w domciu;-)
Kasia- malutki wogole nie psocił;-)co Ty go tutaj oczerniasz:-D:-D
Aniteczka- wreszcie sie posłuchałaś
A co do tej goraczki tod zownila niedanwo do mnie znajoma i u jej dzieciaczków w szkole tez pełno dzieci chorych.U mojego małego dzisiaj jak maz GO odbierał naliczył w sumie 7 dzieci a powinno być 17.
Pewnie matule kuruja bable bo w piatek maja wyjazd z przedszkola na cąły dzien na farme:-D:-DMarcel na sama myśl juz wyzdrowiał.
Ja zabieram sie za nauke na egz<wczesnie, nie?!>, ale idzie mi to jak widać lepiej na forum:):-D:tak:Płacz bedzie o 19.00
Własnie Aniteczka gdzie kupiłas ten torcik?Bo my chyba 4 latka Małego spedzimy w UK:/

Hej
Co za pogoda- wpadlam z deszczu pod rynne bo w polsce taka sama byla:wściekła/y:
Bozenam- a jakie robisz bo ja akryli nie toleruje- od razu mi odchodza od plytki:-(
Kasiaj- w Polsce wypoczelam bo rano oddawalam malego do tesciow potem spal i po poludniu wracala moja mama go zabawiac:tak:, zaliczylam 3 imprezki i mnostwo przyjemnosci dla ciala i ducha:tak:
Doris78, Sylwiam- wy normalnie chyba nie chcecie zebym poszla do fryzjera:-D:-D:-D:-p Dawajcie te namiary:cool2:
Roksanna1- uwielbiam teraz albo nigdy i 39ipol a maz mi posciagal te zalegle:tak:
Kasia8118- jak tam pazurki? Jutro jestem o 11.30;-)

jade jutro na kulki do kasi moze jeszcze ktos chetny??????????????????????????

A ja dzisiaj wstalam o 9 bo nie zmienilam godziny na telefonie i niby nastawilam na 8 , no ale.............. i pedem do przedszkola z tostem w wozku:tak:

Witam dziewczyny:-)
och, jak dobrze wstać po nocnej zmianie jak w domciu posprzątane i obiadek pachnie:-)
no ale jutro już tak dobrze nie będzie, mąż idzie do pracy:baffled:

roksana fotelik jest taki jak dla noworodków:tak:
kasia.jmy też w niedziele byliśmy w Lister Parku. Faktycznie, ludzi było mnóstwo.:szok:
no to widze dziewczyny, że byłyśy w parku w jednym czasie bo ja tam byłam tak od 13:30 do około 16:00:-p
mój mały też nie ciekawie pokasłuje, mam nadzieję, że to przejdzie:-(

Ostatnia edycja:
Witam po długim dla mnie weekendzie:-)
Ampar3 witam z powrotem ,mam nadzieję ze wypoczeta i piękna po uropie w Polsce;-).A na która jedziesz na te kulki i czy mogę prosić o jakies namiary
Kasia 8118 czekamy na foty :-),Wózek rewelacja oby służyl jak najdluzej
Marta84 widze ze ty masz taką sama faze jak ja.Internet i poszukiwania dodatkow.wiedz ze to dopiero poczatek ,ja juz sie tak wdrązyłam ze mąz ma mnie dość:-pU mnie teraz na tapecie Amelki pokoik.ps.szatka do chrztu prześliczna;-)teraz jeszcze tylko sukienusia.
Mam pytanko ile tak średnio kosztuje czynsz w akccencie:confused:
Bo moja znajoma sie stara i pani podała jej jakies kosmiczne ceny:dry:

Ampar- ja żelowe.
TO nie jest jakas fachowa robota, moje poczatki.Jutro bd u Kasi to zobaczysz co i jak,O ile Kasi przypasowąly i nie usunie:tak::-D

MarzenaM to ja myślę że Tynia nie będzie zainteresowana bo przecież ma dziecko większe od mojego :). Ale na pewno znajdziesz chętnego, za taką cenę
Ampar mnie się nie chce jutro na kulki, na play grupę idę w końcu. Ja już się w żadne nowe seriale nie wciągam, bo i tak już za dużo ich oglądam. No właśnie tak a propos spadam na serial. :-)
Tynia i wiki idziesz jutro ze mną na play grupę, RANO na 9:confused::confused::baffled:
KasiaJ a Ty jakie sobie zrobiłas długie, czy krótkie?
Sylwia i Doris a Wy gdzie dziś uciekłyście?

reklama
Hej my już po spacerku:tak:.Pogoda może nie zachęca jak się siedzi w domu,ale w sumie w miarę ciepło:tak:.Coś tu dzisiaj cichutko:baffled: a gdzie są nasze siostrzyczki Sylwia i Doris:baffled:?Ampar3 po wiem Ci szczerze że średnio chce mi się jutro isc na kulki a w sumie mam coś jeszcze do kupienia w Shipley może spotkamy się na rynku o 13.30:sorry2:???Może dołączy ktoś jeszcze??Koło Asdy jest taka mała kawiarnia może skoczymy na kawe?Roksanna pazurki są średniej długosci:tak:;-).Dziewczyny nie będę wstawiac zdjęc bo nie ma to sensu są takie same jak Anitki tylko że ona ma dłusze z tego co widziałam na zdjęciu:tak:;-).

Do góry