reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

DOris - no można tak poiwedzieć, że jeszcze poszukuje:-D, moj mąż to juz nie ma siły.....ale znajac zycie jak nic nie znajde to pojde w tej:tak:

Ampar- jak coś to zparaszam.ALe jak reszte dziewczyn uprzedzam ja nie jestem jakaś profesjonalistka, raczej samouczkiem:):tak:

KasiaJ- bylismy w Castelford , a sukienke jak nie zapomne i zdaze to jutro pokaze.Kurcze ciuchów pełno, ale nie na figurki typu OSA a nie moja:/:wściekła/y:

reklama
Cześć dziewczynki. Wstawać, wstawać ;-);-).
Mnie coś Mati gorączkuję. I z czego :confused::confused::confused::baffled::baffled::baffled: Zobaczymy jak się sytuacja potoczy. Jak zwalczy to się nie dowiem, jak nie zwalczy.... :-:)-:)-:)-(
Aniteczka wstałam, kochana wstałam bez problemu. Tylko dziecka ni mogłam dobudzić :-D:-D. A carboot niby nie udany, a każda coś kupiła.
KasiaJ i 4muchy nie spotkałyście nas bo byłyśmy skoro świt :-D:-D:-D
Ampar witaj po "wakacjach" :-). A to ty byłaś sama beż męża? Znowu się zacznie :) plecy mnie bolą, to mnie boli:-D Się dziwić po takiej nieobecności.:-D Jaki serial oglądasz?

U nas tez pobudka skoro swit. Maciejka szaleje, a Kubus z goraczka w lozeczku lezy. Chyba ta goraczka po szczepieniu, bo nic innego mi nie przychodzi go glowy :confused: Ale z drugiej strony on nigdy nie mial takich akcji po szczepieniach :baffled: Bidulek w kazdym razie bardzo przezywa, ze do szkoly nie pojdzie i na tenis, no chyba, ze cos sie zmieni do poludnia.

I gdzie to sloneczko?

KasiaJ no właśnie mnie też nic nie przychodzi do głowy. A kiedy on miał szczepienie? Bo to chyba już za daleko na reakcję poszczepienną.
A Mati dziś gdybym jej nie przetrzymała to już o 6 pobudkę zrobiła. Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale to 5 rano sprzed zmiany czasu:confused::confused::baffled::baffled:
Na prognozie pogody z Bradford24 dziś pochmurno i zimno :-:)-:)-(. Osobiście wolałabym prognozę Katin ale chyba się nie sprawdzi dziś:baffled:.

Witam y raniutka!
Ja dyisiaj ledwie maego dobudzlam do przedszkola! Tak mu sie smacznie teraz spi jak juz go tak akszel nie meczy w nocy:)
Własnie maz wrocil z przedszkola i mowi ze było tylk 6 dzieci:/.Chyba znowu jakis wirus zaczyna panowac:/.
Ja śmigam do jednej z kolezanek z forum upiekszyć jej dłonie.MAm nadzieje, ze sprostam :).
A reszta WSTAWAC SPIOCHY!!!:-)

Witam wszystkie rannye ptaszki!!!
Roksana i Kasia j witam w gronie,u mnie tak od tygodnia w domu :-(kazdemu cos dolega:wściekła/y:dzis juz niby wszystko dobrze,ale mały ma jakos wysypke:wściekła/y:najpierw na nogach ,teraz i na rekach,zobaczymy czy dzis dostane sie do lek.stego co wiem to przychodnie sa oblegane:-(

reklama
Roksanna a ja pogade wziełam z onet.pl.i strasznie sie ucieszyłam:-Dopadow zero,13-15 stopni bez wiaterku:tak:ale chyba ktos mnie w jajo zrobił:wściekła/y::wściekła/y:

Do góry