reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

ROKSANA-JA dzisiaj mam dzien sprzatania:-)och ja ja tego nie lubie:no:
BOZENA M-no to polamania jezyka:tak::tak:
MARZENA M-no to pewnie sie gdzies minelysmy:-D:-D

A my dzisiaj z Kuba zrobilismy kapelusz swiateczny do szkoly:-):-)a oto on

910938.jpg
A oto Dawidek jak pozowal w kapeluszu:-D:-D:-D
910939.jpg

reklama
Ciotka kapelusz super. Chyba sobie zamówię u Ciebie taki i wybiorę się w nim w Święta do kościoła:-D:-D:-D. Co Ty na to?
Powiem Ci jeszcze, że ten Twój Dawid to poważnie wygląda jak na 18 miesięcy.

A ja też gadam jak potłuczona, że na play grupę się wybiorę. Mati przecież chora :wściekła/y::wściekła/y::-(. No chyba że do jutra coś jej przejdzie, ale wątpię.

Hej Kobitki u nas duzo sie dzieje ;-)Dzis podpisalismy umowe na nowy domek i zaczynamy remoncik i przeprowadzamy sie :tak:
Niestety dzieci znowu mam chore :-(
A wy niezle szalejecie z pisaniem kurcze chyba nie uda mi sie tego nadrobic:szok:

czesc dziwczyny ja sie dopiero teraz witam bylam dzis na kulkach wki wyszalal sie jak nigdy a teraz jeszcze spi pewnie niedlugo wstanie i bedzie szalala juz prawie prekonalam meza na kupienie mi maszyny ;-);-)roksanna1 jestem chetna na play gupe tylko jam tam Matyldzia??????????????do jutra bedzie dobrze :-(

Hej
Moje chlopaki poszli grac w pilke wiec mam chwilke dla siebie z ciderkiem w rece:-p:-p:-p
Doris78- robota pierwsza klasa- pelen profesjonalizm;-) Da rade sie z wami jakos umowic na swiecenie? my chcemy isc tak okolo 13?
Kasia8118- mi super pasuje shipley o 13.30 bo do bradford to mi jednak duzo dalej a tez chetnie sobie tam pokupuje:tak:
jstysiak- do shipley tez ci chyba niedaleko, co?;-)
oleska- gratki:cool2: Chwal sie detalami;-)
roksanna1- a ty jaki serialik wciagasz?

Bożena na pewno zdasz:-) spoko:tak:

dziewczyny tyle piszecie, że jak się na bieżąco nie siedzi to jest co na raz czytać:tak:
no ja spadam do pracy:-(jutro ciężki dzień, bo sama muszę zaprowadzić Damiana i sama go przyprowadzić, tak że ilość snu ograniczona:-(

reklama
Siedze jak na szpilkach,Koło 16,maz pojechał z Hubercikiem do szpitala.Dzwoniłi mowił , ze robia mu wszystkie badania:-(Po południu bardzo mu sie pogorszyło,wcale nie chodził i spuchły mu bardzo kolana.Kurcze ciekawe co moze mu byc,bardzo sie martwie

Do góry