reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Roksanna - ja Kube szczepilam teraz w piatek, wiec to moze byc reakcja na szczepionke, ale rownie dobrze moze byc jakies przeziebienie, bo tu sliczne sloneczko grzeje, a jednak jest zimno....

Katin - u nas tez jak sie zaczyna przeziebienie to kazdy po kolei musi swoje przejsc

reklama
dzien dobry ranne ptaszki:-)
ja juz w domciu...znowu autobusem musialam jechac do szkoly,bo jak zobaczylam ta pogode to mi sie odechcialo spacerkow:sorry2::sorry2::sorry2:
oj dziewczynki widze,ze Wam znowu dzieciaczki zaczynaja goraczkowac:no::no::no:
kasiaj.-moze rzeczywiscie od szczepienia:baffled:
roksana-u mnie zdrowo wiec nie od nas:sorry2::blink:
bozena-ktora to dzisiaj pod pilnik poszla?:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja sobie podpilowalam i od razu lepiej:-p:-)
katin-ciekawe:baffled:moze jakies uczulenie:confused:
a co do pogody to wczoraj juz mialam nadzieje ze tak zostanie:sorry2:
jak wasze pociechy maja ferie? bo moja z tego co mi wiadomo to teraz ostatni tydzien a pozniej laba az do 27kwietnia:baffled::baffled::baffled::baffled::happy2:

Własnie dzwoniłam do fryzjerki Justyny i okazało sie ze własnie jedzie do Polski ,a potrzebuje zrobic włosy,mozecie jeszcze kogos polecic;-)
Aniteczka ,Hubert jest alergikiem czesto miał jakie wysypiki,ale tym razem jest to prawie wszedzie ,nie ma tylko na twarzy i brzuchu,podoje mu syrop na alerg.przepisany tutaj:-( i nic, a do tego jest marudny i wieczorem ma podniesiona temp.:-(dzwonilismy do przychodni i dzis juz nas nie przyjma,pojedziemy wieczorem do szpitala.

Aniteczka - u mnie tez sie zaczynaja w przyszly poniedzialek wakacje, ale tylko do 19 mamy, i przyjezdza na ten czas do nas babcia i dziadek Kubusia :-) wiec mysle, ze nie bedzie zle
A co to masz w opisie? przeprowadzacie sie? czy cos Ci obcielo?

Czesc dziewczyny:-):-)
A Kuba juz zaczyna ferie w piatek:-)i wraca do szkoly 20 kwietnia:tak:
Wiec moze sie spotkamy w nastepna srode :tak:dzieci maja ferie wiec tzreba korzystac:-)
A mojego Kube wczoraj strasznie bolala glowa,chyba od slonca:baffled:i juz poszedl spac o 18 :-(bidulek ,bez kolacji:shocked2:

KASIA8118-zrob zdjecia pazurkow i nam pokaz:tak:
KATIN-wiesz co jakis czas temu moj Kuba tez mil goraczke i wysypke na calym ciele,ale mial poprostu wszedzie,juz nawet myslalm ze to moze byc swinka bo mila do tego powiekszone migdaly,ale jak poszlam do lekarza to oczewiscie powiedzila ze to wirus:baffled:

reklama
Do góry