reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

OLESKA-gratulacje :-)no i tez jestem ciekawa na jakim bd:tak:
JSTYSIAK-ja tez place niecale 300f,ale wiem ze sa domy ktore kosztuja 150f tygodniowo:szok::szok:ale wydaje mi sie ze to jest nowe budownictwo i moze sa wyposazone juz:sorry2::dry:
ROKSANA-oj on takie miny powazne czasem robi:-Dwzial sobie do serca ze ma ladnie pozowac do zdjecia:-D:-D
TYNIA I WIKI-no to fajnie ze sobie kupisz maszyne:-)ja dzisiaj przymierzalam wlasnie spodnie i oczewiscie byly duzo zadlugie i o tobie sobie pomyslam ,ale tak i tak ich nie wzielam bo zle lezaly:wściekła/y::wściekła/y:
KATIN-oj to faktycznie cos Huberta niezle uczulilo:-) Ty pisalas ze on na brzoze jest uczulony,nie??moze to wlasnie,wiesz moj Kuba tez teraz ma caly czas cieknacy alergiczny katar:wściekła/y::wściekła/y:ale to wiosna wlasnie jest:-(
BOZENA M-i jak tam ci poszlo na egzaminie??
KASIA8118-ale fajnie masz,zaraz lecisz:tak:

reklama
To jest na BD4 i w koncu bedziemy mieli ogrodek :-) Najgorsze jest to ze musze placic za 2 mieszkania przez miesiac:-(
Ja juz zaczynam se pakowac bo mam tony rzeczy :-D

Witam!
Ja juz po egzaminie, ale szczerze to nie wiem jak poszo.Maialm na 19.00 a wizieli mnei z nienacka pol godz przed czasem i do towarzystwa na romowe dlai mi Pakistanczyka z mojeje grupy, który tak niewyraznie mówi, że one same maily problem zeby go zrozumieć?!:szok:Wyniki bd za ok 4-5 tyg wiec sie okaze......

Oleska- gratuluje domu:), a z jakiej Agencji? i jak długo zcekaliscie.A na jakiej dzielnicy BD4?.ja teraz mieszkam na Bierley.Tez chyba zaczniemy sie strac o socjalne ale tez chchielibysmy na Bd4,bo mały juz sie zaaklimatyzowla w przedszkolu.A pozatym spoko dzilnica:)

Dziewczyny, kiedys któras z WAS pisala mi ze na BD4 jest kulkoland.Moj maz formatowal kompa i nie mam zapisane gdzie to było, a jutro moze wzielabym malego tam?!:tak:Może ktoras jest chetna.Ale dopiero ok poludnia.Bo mały w przedszkolu do 11.15:-)
A jutro znowu z raniutka smigam po agencjach

Ampar3 ano mam niedaleko;-)
Oleksa Wielkie gratulacje.Ja tez niedawno dostałam mieszkanko i juz jestesmy na pół metku:-pA co potrzebujecie jeśli można spytac,bo mam pare fajnych i niedrogich miejsc;-)moze jakies namiary ci sie przydadza.Nam jeszcze zostało tylko malowansko i podlogi:-p

reklama
doris78 i Kasia8118 pytalam bo za jednopokojowe na thorton road powiedziala ze z wszystkimi rachunkami 900Ł:szok:i jej nie dadza:no:bo za malo zarabia
Katin dopiero teraz doczytalam :-(trzymam kciuki zeby wszystko było ok.Wszystko będzie dobrze .Napisz jak bedziesz miała chwile co Wam powiedzieli

Do góry