reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

WItam!
My juz wrocilismy z zakupów, o ile mozna je tak nazwać.Jak zwykle zadowolony to tylko mały:-)z zabawek, ciuchów dla niego itp....Kupiłam jakas sukienke, ale znjaac zycie nie ząłoze jej bd szukała cos jeszcze.A kupilam ja dlatego,że w NEXCIE były wyprz i kosztowła tylko 15Ł.
Ładna moze jest ale ja sie dziwnie w niej widze:baffled:
Niom Marzena Masz racje, nie ma to jak miedzy ludźmi:tak:Ja od jutra znowu zaczynam poszukiwnaia.Moze cos na jakies 3 tyg do wyjaz jeszcze znajde.:confused:Twój mąż kupuje fotelik a ja kilka dni wczesniej wystawiłam swoj na forum do sprzedania do 36kg i pozniej robi sie z niego siedzisko tylko!
Kasia- od wczoraj jade na jakis witaminach, i dzisiaj bolało mnie tylko starsznie gardło, wiec w sumeie nic strasznego, dzisiaj skusiłam sie an loda mam nadzieje ze pomoze a nie bardziej zaszkodzi.A kiedy TY bys chchiała sie spotkać?!.Jutro?!Jak tak to ja jestem dostepna od ok 10.00.BO pozniej msuze sie troche pouczyc bo mam wieczoem egz. :baffled:ustny:baffled:

A figura foczki to taka wymyslona, tak sie kiedys nazwąlm , bo moja fiura to trudna do okreslenia:-D:-D:-DWszedzie pełno czegos:);-)

reklama
BożenaM mi pasuje jutro od samego rana do 13 bo pózniej mój mąż jest w pracy i może byc kiepsko jak same zostaniemy z Krystianem :baffled:.Wiesz jak to jest co chwile będzie chciał na ręce i takie tam:sorry2:.Daj znac czy Ci pasuje?

4muchy-jak wy jechaliscie to my wlasnie wracalismy:tak::tak:widzilam was:tak::tak:
BOZENA M-NO to dalej kreacjii poszykujesz??
KASIA J-oj tez bym sobie pzremwblowanie w kuchni w szafkach zrobila,ale mam tak malo mijesca ze szok,mam wszedzie powpychane ile sie da:-D:-D:-D

hej

Wreszcie wrocilam ale was na pewno nie nadrobie:-D:-D:-D Rano tzn o 11 tez bylismy na gieldzie i rzeczywiscie cieniutko i pelno konskich kup- dobrze ze malutki mial kaloszki:-D:-D
Potem pojechalismy o 12 na gielde do Otley i obiadek. jak milo byc we trojke:tak:
Kasiaj- dawaj jakies fotki tych swoich wypocin;-)
Bozenam- ja tez bede chetna na pazurki bo nie mialam czasu w polsce- jak zwykle :wściekła/y:
kasia8118- wozeczek rzeczywiscie niezla okazja:tak: i jak cos to we wtorek wpadam na twoje osiedlowe kulki:tak:

Ide nadrobic serial

Hej,jak wyglada u Was wieczor po zmianie czasu,u mnie dawno cisza i pobutka napewno bardzo wczesnie:-(
Bozena i tak zawsze koncza sie zakupy ,dzieci najbardziej zadowolone wracaja,

Hejka

No pogoda dzis byla wysmienita. Pojechalismy na obiadek do tej pierogarni i faktycznie calkiem niezle jedzonko. A potem bylismy na spacerku w Lister Parku. Alez dzis tam bylo luda :szok:

Kubus mi teraz troche goraczkuje, ale na pocieszenie od sasiada dostal stroj spidermana i teraz czekam kiedy mi powie, ze on w nim bedzie spal :tak: No i jeszcze dostal caly wor przeroznych ciuchow :-)

katin - no faktycznie prognoza super, tylko zeby jej w nocy nie zmienili, i sorka za pomylke, ale ostatnio tyle sie Was pojawilo nowych mamus, ze sie gubie, zwlaszcza, ze Was nie znam

ampar - jak sie udala wizyta w PL? wkleje, wkleje, tylko sie musze meza doprosic zeby zrzucil zdjecia na moj komp, bo utknely u niego :baffled:

doris - zawsze cos tam mozna poprzemieszczac :tak: jak chcesz to mozesz podrzucic cos do mnie ja mam jeszcze mnostwo wolnych szafek :tak::-)

Bozena - pochwal sie sukienka :) i w ktorym centrum w koncu byliscie?

4 muchy - ja tez nikogo nie spotkalam

I musze sie pochwalic. Kuba od kilku dni spi w swoim pokoju cala noc. Nie ma nocnych wedrowek :-D:-)

KASIA J - A o ktorej byliscie w lister parku??bo my tez bylismy :-):-)nawet na rowerki wodne sobie poszlismy:tak:oczewiscie Dawid na ;poczatku plakal,ale potem mu sie podobalo:-D

reklama
Dorota - my bylismy tak kolo 2, po obiadku. Byla dzis jakas impreza w parku, zamontowali lwy przed wejsciem na plac zabaw :-)

Do góry